Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • #09819904

    törölt tag

    válasz Urna #15809 üzenetére

    Trendi / új / a szomszédnak-osztálytársnak-apunak-anyunak-a gubacsi úti kvának-stb. is ilyen van és nem akarok lemaradni / éppen nem volt drágább készülék a téné' / mercikkezettamobilarénaróla / csak / Mert szép / stb.! Az embereknek több, mint a fele ilyen téren (na meg más téren is...) hülye!
    Lehet most lehurrogni, hogy ezt így kijelenteni elég nagy pofájúságot mutat. Viszont ajánlom, hogy nyugodtan járjon bárki utána! Fórumok, Facebook oldalak, szolgáltató FB oldalán meghirdetett akciós ajánlatok, Play Áruház egyes alkalmazása alatti kommentek és megannyi más helyen!

    Azzal sosincs baj, hogy valaki nyitott az újra úgy, hogy még kicsit vagy teljesen ismeretlen számára a terep. De könyörgöm, vegye már a fáradtságot és ugorjon a mély vízbe, hogy belerázódjon!
    Akinek fingja sincs a droid lelkéről, az vegyen egy pl. Samsung Galaxy S1-et és álljon neki játszadozni, ismerkedni vele. Ha már a beállításokat és pár alap dolgot megismer, valamint anyagilag is megteheti akkor ugorjon egyet a 4,3-as kijelzőméretig és nézzen körül! Samsung Galaxy Nexus i9250 máris egy jó kezdet! Árba nem vészes mára és mégis 4.3-as droid van rajta. Fejlesztői dolgok fogadják az embert dögivel. Tehát itt már lehet a droid fejlesztőibb dolgaival ismerkedni. Vagy akár ROM-ot és/vagy kernelt cserélni. Aztán vagy továbblép az ember és akkor ott a felső paletta alias Galaxy S4, Xperia Z, HTC One és megannyi más. De legyen alapja a dolgoknak!
    Vagy, ha már nem akarja végigjárni a készülék és droidlépcsőt akkor álljon neki olvasgatni!
    Programozó és rendszerüzemeltetői végzettségem is van. Mégis nem rutinból ugrottam a dolgoknak, hanem olvastam, ha nem volt egyértelmű valami akkor kérdeztem. De közben nem feledkeztem meg a keresőről! :)

Új hozzászólás Aktív témák