Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Jokerke

    csendes tag

    Üdv! Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.

    1. Szeretnék a telefonhoz skint venni (http://kepkezelo.com/images/uequs8z5bs65qycap9lr.jpg) , ami a hátlapjára kerülne. Kérdés az lenne hogy ha jól tudom a hátlapon is fólia van mint az előlapon. Ha ráragasztom a skint és netán úgy döntenék hogy leveszem az a fóliát nem befolyásolja leszedés közben? És így skinesen is gond nélkül a dokkolóba tudom tenni?

    2. Lehet a zenehallgatásnál valamit állítgatni? Mert max hangerőn nagyon torz az egész, alig lehet a zenét kivenni belőle csak a szöveget lehet hallgatni.

    3. Zenehallgatás közben van valami "biztonsági izé" (fej és füllhalgatón). Tudom hogy hülyén hangzik de csinál olyat a telefon hogy megy a zene pl max hangerőn, és megy a zene normálisan és mikor indulna a refrén mintha hirtelen lehalkulna (nem vészesen de hallhatóan , mert ott hangos rész van) aztán szépen lassan visszamegy hangosra. És ezt mindig eljátssza.

    4. Kamerát alapot érdemes használni vagy valamilyen kamera programot? Legfrissebb android van fenn , kívül szépek a képek , viszont benn a szobában nagyon zajos , csúnya képeket csinál. Van rá megoldás?

    Előre is köszönöm a válaszokat a hosszú kérdésekre! :)

Új hozzászólás Aktív témák