Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • HUTCHDB

    nagyúr

    válasz Dimond G #5676 üzenetére

    Fuuuu, koszonom, hogy kioktatsz forumszabalyzatbol, de sajnos neked sincs igazad.
    A keszulek hasznalati tapsztalatait igen is meg lehet osztani, meg akkor is, ha az spec. neked nem tetszik, vagy nem az altalad elvartakat tartalmazza.

    Ocsarolasrol itt szo nem volt, tapasztalatomat irtam le, es az itt felvetodott beallitasi, vagy "szemetekkel telepakolt" keszulekes valaszok utan rajottem, hogy nem ismeritek a jelen levo problemat. Es nem azert mert az nincs, hanem azert, mert csak es kizarolag ezt a keszuleket hasznaljatok, igy nem is lehet realis velemenyetek.
    (Hogy ertsd mit szeretnek irni: Jo lenne azok velemenyet most megkerdezni, akik az elso szoftver hasznalatakor azt irtak, hogy mennyire jo, gordulekeny, stb. ez a telefon, es most visszaraknank azt, a megjelneskori rendszert, mit szolna a hozza....mert igen is azonnal erezne, hogy csak nem volt az olyan jo, de ehhez ereznie, hasznalnia kell a jobbat.)

    Minden telefonnak, rendszernek meg vannak az elonyei, hatranyai.
    Van aki ezeket el tudja fogadni, es van aki nem.
    En nem, igy ahogy irtam kihagyom a cseret egyelore, de soha nem mondom, hogy soha, mert lehet, hogy egy ujabb rendszer (M) vagy egy frissites javit rajta annyit, hogy az mar meguti az en mercemet is.

    (#5679) dekrer!
    Latod, ez a megnyilvanulasod is elarulja elfogultsagodat.
    Nem is ertem mi a gond az iphone-al?
    Tudok netezni, tudok bluetoth-ot kuldeni, fogadni fajlokat, van otg usb funkciom, ertesitesem az elmulasztott esemenyekrol, van idojaras widgetem a fokepernyon, ki tudom cserelni az ikonokat, ertesitesi sav atszabhato, gordulekeny, sokat bir az akkumulator, es jo kepeket keszit, szoval nekem ez eleg. Mondjuk a kijelzo lehetne nagyobb, es jo lenne, ha vizallo is lenne...

    [ Szerkesztve ]

    " Ha húsz évesen nem vagy liberális, akkor nincs szíved, ha nem vagy konzervatív negyven évesen, akkor nincs eszed." - Winston Churchill -

Új hozzászólás Aktív témák