- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Hogy is néznek ki a gépeink?
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Deck
titán
-
Deck
titán
-
holozis_HUN
veterán
Ismertek még ilyen "hardverjavító" modot? Pl camerát szépíti, képernyő stb
El errar es humano y el perdonar, divino.
-
holozis_HUN
veterán
Ettől mitől lett jobb hangzás?? Sony gyári beállításokkal szebben szólt...
És alig van beállítási lehetőségebben a dolby-ban...
[ Szerkesztve ]
-
Deck
titán
-
holozis_HUN
veterán
All Sony Sound enhancement settings included (XLoud, Clear Phase, Clear Stereo, etc )
Ezt merre találom?
How to use:
Please make sure before install;
1- Install it on clean rom
2- Flash my zip then reboot, it will take time to start.
4- Now Go to Settings / Apps / and go to ALL tab, Now search Audio settings app here open it and clear its data.
5- Go to settings / Developer options and search here ( Use AwesomePlayer ) and turn it on
6- Open SELinux Mod app and set it to PERMISSIVE
7- Play a song, then open Dolby app and it's start working.Ezek megvoltak.
-
Deck
titán
-
beriv
tag
válasz holozis_HUN #6906 üzenetére
Helló
Én ezt a romot használom, elég jól sikerült, 2% drop éjszaka, 580as rom, és mindeféle nyalánkság
illetve ezt a camera modot, elvileg ezzel jött ki az első 3.0 de vissza került a stock camera egy bug miatt, úgyhogy aki akarja így vissza lehet rakni, nálam hibátlanul megy.[ Szerkesztve ]
-
holozis_HUN
veterán
Ehhez nyiutott bootloader kell, nem? Illetve ez a camera mod miben javítja a kamerát?
A Sound Modhoz visszatérve, nekem nem hozott semmi javulást, majdnem rosszabb mint a Zenelejátszós gyáriu beállítások... Alig van pár beállítás a Dolby-ban ( on off DOlby, Film, Zene, Játék, Beszéd beállítások és ennyi) szerintem nem javít semmit, de lehet valamit én nem találok.
[ Szerkesztve ]
-
Dimond G
senior tag
válasz holozis_HUN #6915 üzenetére
Nem kell nyitottnak lennie! Benne van a címben is! LB/UB
[Rom][5.1.1][.580[LB/UB]☆|MoonWalker Epidemic V3.0.0 ☆ By RXSMB|☆D6603 & D6633/53 ☆
-
Deck
titán
-
holozis_HUN
veterán
-
holozis_HUN
veterán
Egyébként ismertek még valami ilyesmit mind ez a Sound Mod? ÍGy beállítva tényleg jobb, főleg a teló hangszórójával a zene/video, köszi!
Egyéb modot tudtok? Pl kijelző kontrszt állítás stb, hogy jobban lehessen kalibrálni a képernyőt szebb színek eléréséhez?
-
beriv
tag
válasz holozis_HUN #6919 üzenetére
Changelogban le van írva minden, jóval hangosabb ettől Desire Sound Mod-tól.
-
holozis_HUN
veterán
Engem a hangosság nem zavar, úgy sem nyomatom fullon a hangszórót, mert hamar elsz@ródik... Meg nem is szól olyan tisztán, és ugye nem tesz jót neki a nagy hangerő... Mármint a hangszórónak, laptop hangszóró sokszor járt így nálam, felnyomtam fullra had szóljon és aztán hamar lett neki baja Hamarosan beszerzek egy fasza kis vízálló Bluetooth stereo hangszórót, na az elég hangos, nagy a hatótávja és tisztábban szól. Nekem a belső hangszóró vészhelyzeti használatra van, illetve értesítések pittyegése és ha hívnak. Zenét hallgatni ritkán szoktam rajta.
-
beriv
tag
válasz holozis_HUN #6922 üzenetére
Ez a sound mod akkor hasznos ha pl vmi másra kötöd rá pl autó aux bemenetére, így sokkal jobb mert erősebb
a jel és így nem kell a telefont se maxra venni illetve a másik készüléket se, és még szebben is szól mint a gyári. -
tal-garius
aktív tag
Hello!
Én ezt a rom-ot használom:
Moonbreakers EditionLényegi leírás angolul:
* Fully Pre-Rooted
* XZDR 2.8.21
* SuperSU 2.49
* SuperUser Mod
* Ambient Display
* DoubleTapToSleep
* Phonenumber Assistant
* Moonbreakers own Settings
* Long Press Back Buton Kills Foreground App
* Change Network Mode on Quick Pulldown and Power Menu
* Notification Mark for 3rd Party Apps on Xperia Launcher
* Hidden Apps Category in App Drawer
* Stock Kernel Added
* Full Debloated & Deodexed
* improved Boot time
* ROM is alot lighter then the average ROM
* Better RAM Management
* Performance Improvements
* Battery Saving Improvements
* Camera Improvements
* System R/W fully working
* Remote Play for Root
* external SD Card Read/Write Permissions
* Better Sound for Headphones and Speakers
* Project Desire Sound Engine
* Fixed Sony 5.1.1 Bugs
* 42 DPI Softkeys
* Heavily Tweaked for better Performance, Battery Life and more [RXS Engine]
* Tweaked SD Card and Remount
* Enabled 2G/3G Only Mod
* Disabled Annoying Data Notification
* Enabled Speaker Voice EnhancementEzen kívül Xposed alapból fent, folyamatos frissítések, segítségnyújtás (2x kellett és egyből segített a fejlesztője).
Semmi kacatot nem telepít csak azt ami kell. Nyugodtan ajánlom mindenkinek.!!Első telepítést csak tiszta telepítéssel végezzük. BIZTONSÁGI MENTÉS, majd CWM-ben pucoljunk ki mindent és utána telepítsük fel a zip-et. Sokáig fog tölteni első indításkor!
Hajrá!
-
Dr.Anonymus
addikt
Sziasztok,
Erősen gondolkozom, hogy egy ilyen telefont ajánlanék valakinek.
Mi a tulajok véleménye a z3ról?
Minden jó-rossz tapasztalatot megköszönök.A "kamera leáll a melegedés miatt" történet még fennáll vagy már javítva lett a teszt óta?
Nagy köszi előre is minden segítséget!
-
tal-garius
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #6925 üzenetére
Nekem megjelenés utáni héten lett meg. Kamera fotózás és videozás miatt eddig egyszer sem fagyott ki, pedig volt használva a 40fokos kánikulában is. A most megjelenő Z5-nél is jobban tetszik még. Ujjlenyomat olvasó meg az a pár új feature totál nem izgat. 4K kijelző miatt meg tovább melegedhet, fogyasztása is több lehet. Részemről nem kérdés az ajánlása a Z3-nak. Fentebb linkeltem egy szoftvert, azzal szinte tökéletes.
-
holozis_HUN
veterán
válasz Dr.Anonymus #6925 üzenetére
Szia!
Igen, előjön még ez az üzenet. Főleg a nyári melegben bajos. Nekem melegszik, néha elég gyorsan, de tuti azért van mert elöl hátul edzett üveg fólia + vastag tük, így be van szigetwlve. Melegedéstől felnyílhat a hátlap. Gyönyörű telefon és gyors pörgős. Víz alá nem ajánlott.l, hiába vízálló. Én nagyon szeretem, nem bántam meg!
Ki fogom próbálni azt a romot ha időm és kedvem lesz rá
[ Szerkesztve ]
-
Dr.Anonymus
addikt
tal-garius, holozis_HUN:
Nagyon köszönöm mindkettőtöknek!
Úgy néz ki akkor a gyári rommal előjön a kamera hiba üzi.
Arra azért kíváncsi lennék ha rom-ot nem is cserél az ember, de pl. kipróbál a play store-ról egy alternatív kamera progit, az mennyit segít ezen. -
holozis_HUN
veterán
válasz Dr.Anonymus #6928 üzenetére
A baj az, hogy a kártyaolvasó, proci és a kamera feldolgozóegysége közel van egynáshoz, ezért melegszik a kamera körül ennyire, nem dogja kiírni, de ugyan úgy fog melegedni. De változó a tapasztalat, valaki ki tud hozni 10 perces 4k vidit, nekem csak 5 sikerült. De mint írtam, nekem sok szigetelő tényező van.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz holozis_HUN #6929 üzenetére
Köszi.
Mondjuk akinek szánnám max fullHD felvételeket készítene, abból se hiszem hogy több mint 5 percet.
Fényképet se készít minden utcasarkon, szóval valószínűleg bírni fogja. -
holozis_HUN
veterán
válasz Dr.Anonymus #6930 üzenetére
Azt tényleg bírni fogja, ezek nekem is mennek és eléggé be van szigetelve a teló ő tuti nem fogja így csinálni annyit kibír, még többet is. Víz alá ha nem muszály ne kerüljön. Bátran ajánlhatod!
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz holozis_HUN #6931 üzenetére
köszi, mivel hölgyről van szó, ha hajmosás közben felveszi ha csörög azt azért kibírja ugye?
esetleg egy enyhe zuhanyos tisztítást ha bekoszolódik? -
holozis_HUN
veterán
válasz Dr.Anonymus #6932 üzenetére
Hát zuhanyos tisztítást ne, csak ha nutellába ejti, de a vizes hajra tételt bármi túléli nekem volt csap alatt, de valakinek már ettől beázik.
-
Dr.Anonymus
addikt
válasz holozis_HUN #6933 üzenetére
ok, Köszi szépen még egyszer mindent!
-
holozis_HUN
veterán
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Dr.Anonymus #6928 üzenetére
"Úgy néz ki akkor a gyári rommal előjön a kamera hiba üzi."
-Nekem minden gyári rajta és még LP-re sem frissítettem (nem is fogom), csináltam már vele 10+ perces 4K-s videót és fotóztam is vele elég sokat egyszerre, de nekem nem írta ki a melegedésre vagy leállásra figyelmeztető szöveget még egyszer sem.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
SkyS1gn
félisten
-
holozis_HUN
veterán
válasz tal-garius #6924 üzenetére
* Full Debloated & Deodexed
* Camera Improvements
* Heavily Tweaked for better Performance, Battery Life and more [RXS Engine]Ezek mit takarnak pontosan?
-
holozis_HUN
veterán
válasz holozis_HUN #6940 üzenetére
Flash Moonbreakers Edition ROM in XZDualRecovery
XZDualRecovery az a Cwm, nem? És ez tuti nem nyitja ki a Bootloadert? nem szeretnék tégla telót...
[ Szerkesztve ]
-
tal-garius
aktív tag
válasz holozis_HUN #6941 üzenetére
Nem nyit. 6.1et nyugodtan felrakhatod.
-
SkyS1gn
félisten
51% és átléptem a 2óra SOT-ot. FB Messenger mindíg fagyasztva ha nem használom mégis a lista legtetején... mégis jobb most kicsit. Felrakom szerintem egyik romot Existenz vagy Moonbreakers.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
holozis_HUN
veterán
válasz tal-garius #6942 üzenetére
Nagyon remélem, hogy nem nyit, tényleg nem szeretnék téglát...
-
SkyS1gn
félisten
-
holozis_HUN
veterán
válasz SkyS1gn #6943 üzenetére
Ha megy a mobilnet, akkor FB és messenger sokat zabál. Nekem sose működött a fagyasztás, mindíg elkezdett futni, hiába volt xposed is... Letöröltem a picsába a Grenify-t, letöröltem Fb appot, chrome-ban van a FB, és mégis küld értesítéseket, nagyon tuti, és nem zabálja az aksit. Stamina módnál be van állítva, hogy nyomja ki a netet ha nem használom, így nem zabálja a mobil net a teló energiáját, automata fényerő, és chrome + messenger általában, kevés mobil net és kevés játék mellett van 6:30 kijelzőidő. AJánlom neked, hogy Stamina módnál ha nem megy a képernyő ne menjen a mobilnet se, és töröld le a Fb appot, és chrome-ban használd, ugyan olyan jó szerintem.
Moonbreakers romot én is szeretném tesztelni, bejövős, hogy állítólag pörgősebb és kevesebb energiát használ. Használóktól kérdem: tényleg jobban pörög a rendszer?
Nálam úgy jön ki 6 óra, hogy hazsnálom is a telót, ha leraknám, tuti nem lenne annyi. Tényleg ajánlom stamina módnál, hogy a háttérben ne fusson a mobilnet. Illetve GPS és bluetooth kikapcs, nekem az adatszinkron is ki van kapcsolva.
-
SkyS1gn
félisten
-
SkyS1gn
félisten
válasz holozis_HUN #6948 üzenetére
4G-t most kapcsoltam vissza, tesztelgetem, amúgy többet fogaszt igen, főleg ha rossz a cellavétel.
Elvágni ugyan itt lehet, rákattintasz és olló ikon jobbra fennt.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- PayPal
- iOS alkalmazások
- Farming Simulator 25
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest