- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
bootx28
csendes tag
válasz Sanraith #1796 üzenetére
A helyez pont az, hogy TB-al mentettem le mindent az előző telefonról. (ha már 1x megvettem...)
De pont hogy most nem tudom használni ez a hülyeség miatt.
Viszont ami tényleg nagy előny hogy az SD-kártyát alapból hozzá linkeli a telefonhoz így a Link2SD
program nem kell. Viszont az adataimat vissza állítanám =(plesotamas:
Nem próbáltam a friss flashtoolt mert maga a telefon is friss nem működne vele... (XDA okosok azt írták)Dimond G:
Meglepő módon nem nagyon melegszik a telefon. huzamosabb ideig játszol vele észre veszed, hogy melege de az sem vészes... -
Dimond G
senior tag
válasz bootx28 #1802 üzenetére
Hurrá! Mondjuk a Z-m se melegszik, de azon már másik rom van.
Nem igazán van időm játszani, szóval ezzel nem lesz baj. Inkább zenét hallgatok, ezért is kérdeztem az NFC-s fülest, hogy kompatibilis lesz-e hozzá.
Egyre inkább a Z3 felé hajlok, mivel erős gép és az üzemidő is jó! Főleg ez volt a legfőbb szempont ami miatt ezt a készüléket választottam! A másik, hogy szép is!
Alig várom a 15-ét, hogy megvehessem a T-nél! -
xmaas
őstag
Kiprobaltam az este a gyari headsetet hat inkabb ne tettem volna majdnem hozzavagtam a falhoz annyira undorito rossz nem igazz hogy 170 ezer forintos keszulek melle nemtudnak berakni egy normalis fullhalgatot ami legalabb a minimalis minosegi szintet hozza.
Emlekszem meg par eve vasaroltam egy 25 ezer forintos Sony playert hat ahoz adtak legalabb egy normalisan szolo fullest nem ilyen undormanyt habar mennyivel olcsobb volt atelohoz kepest -
princesama2
tag
Sziasztok szeretnék ilyen telefont venni és lenne egy pár kérdésem hozzátok
(Előre is kérlek ne csak fanboy válaszokat: "ultra pro 0lagg 420blazeit király swag yolo"Tehát a legfontosabb kérdések:
1. Mennyire akad a teló? (minden teló akad ez természetes, csak kíváncsi vagyok hogyan mikor)
2. Mennyire melegszik? (ugye ez is minden telónál van de nem m1 ha 10perc alatt 50°C vagy 1-2 óra alatt 40)
3. "Jobb" játékokat mennyire bírja? (gondolok itt azokra amely játékok nagyon húzzák a procit)
4. Zene lejátszó milyen hangos?Egyenlőre ennyit szerettem volna megkérdezni, ha esetleg lenne véleményetek írjatok
[és légyszi csak az igazságot (előző telommal megetettek, hogy milyen király aztán kiderült h mégse)] -
hurrikan
addikt
A gyári agybadugós fülesed van?
Mi a típusszáma?
Szerintem nagyon jó a gyári füles. Már ha azt kaptál.princesama2
1. semennyire nem akad, 2hónap alatt 1x sem tudtam megakasztani
2. minimálisan (konkurensekhez és korábbi Sonykhoz képest is)
3. csúcs hardverből kiindulva, minden játékot bír, a legerősebbeket is
4. amennyire felveszed a hangerőt természetesen, külső hangszórón a leghangosabbak közt van, fülesen halkabb a konkurenseknél (a Japán hangerő szabályok miatt), kivéve ha Bluetooth fülesed van.[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz princesama2 #1807 üzenetére
Valamint a hátlap hajlandó a karcolódásra.
Tehát ajánlatos tok, fólia vagy védőüveg vétele rá.
Pár apróbb szoftver hibát leszámítva (A Sonytól szokatlan módon ) a szoftver is rendben van.[ Szerkesztve ]
-
bootx28
csendes tag
Nagyon remélem hogy a root gond meg oldódik hamarosan és nem kell tönkre tenni a kamerát emiatt.
-
hurrikan
addikt
-
hurrikan
addikt
válasz princesama2 #1815 üzenetére
Persze.
Egy MH750-es agybadugóst. Kifejezetten jól szól.
Csak nem túl hangos, a DAC szabályozás miatt.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Melafoto
senior tag
válasz hurrikan #1818 üzenetére
Persze az Sp -m utána ez a telo egy megváltás és tényleg jól megy, sőt azt kell mondjam néha jut eszembe a root. Viszont egy-két program hiányzik ami root -t igényel.
Akkor szokjak hozzá,hogy root nélkül kell tovább élnem?-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Melafoto
senior tag
Sorry lejárt a szerkesztési időm.
Ami nagyon hiányzik az a reklám blokkoló. Eddig az adaway -t használtam de root kell. Nincs más ami root nélkül tilt?-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
Melafoto
senior tag
Nézzetek már be ide: (Root Xperia Z3)
Most, akkor lesz gondja a telónak, ha nyitunk bootloadert? Mert nem találom a figyelmeztetést (vagy nem látom) ami korábban volt.-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
xmaas
őstag
-
Melafoto
senior tag
Igen, azt tudom, hogy csak nyitott bootloader-en működik. Csak korábban volt olyan figyelmeztetés, hogy a
beállítások/megjelenítés/képjavítás nem fog működni.
Természetesen igazad van nincs értelme szarakodni, de root függő vagyok és most akarok leszokni...-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
trickymoon
aktív tag
válasz Melafoto #1825 üzenetére
Szia, ez jó összefoglalója a DRM kulcsok elvesztésének következményének.
Ha majd tudjuk menteni a kulcsokat, akkor a BL nyitás is részletkérdés és csak sima "kockázatvállalás" lesz.
Engem pl zavarna a hangerő és hangminőség csökkenése.Confirmed Not Working
Bravia Engine (X-Reality, Super Vivid) (Source, Source)
"Advanced camera algorithms" (including low-light processing) (Source, see Anna Aleryd's reply, Source)
Sony Entertainment Media (Music Unlimited, Videos Unlimited, etc.) (Source)
Audio Quality and Volume Enhancements (Unlocked Bootloader phones suffer from lower sound quality and volume) (Source)
PS4 Remote Play (Source)[ Szerkesztve ]
-
Ateszzero
őstag
Sziasztok.
S4-ről váltottam Z3-ra. Nagyon meg vagyok elégedve vele.
Szép képeket készít , bár a beállítási lehetőségek a S4-hez képest már nekem több mint sok , nincs valami olyan beállítás ami többnyire mindegyik fotózáshoz jó képeket lő ? Az automatikus mód megbízható ? Jól felismeri a helyzetet?
Akksi idő nagyon jó , kijelző gyönyörű , melegedés átlagos , kamera melegedés miatti leállás még nálam nem fordult elő egy hét használata után , pedig elég intenzíven használtam a kamerát , videóztam , fotóztam.
Nem értem miért a sok fikázás , eddig messze jobb mint pl S5. villámgyors és stabil minden. -
princesama2
tag
Sziasztok lenne még egy pár kérdésem
Ez a rom és root, hogy megy a telón (ahogy kivettem az előző kommentekből nincs rá még root?o.O)Ez a vízállóság, hogy megy? van valami speciális szabály vagy mehet a vízbe lazán?XD
Pl víz alatt ne használd a hangszórót mert beszarik v stb?[Igazából apámtól hallottam ilyet, hogy "nem mindig marad vízálló" szal egy idő után már bele folyhat [itt nem arra gondolok, hogy 20 napig bennhagyom a kádban, hanem hogy minél többet van vízben veszít az ellenállásból] nah én ezt hülyeségnek tartom de gondoltam rákérdezek ha már itt vagyok
-
Ateszzero
őstag
Flippes tokkal ha becsukom , miért nem zár le a képernyő mint az S4-emnél?
Közelségérzékelő nincs ?[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Ateszzero #1831 üzenetére
Üdv.
-Szerintem azért mert nem aktív flipes ,a samut hálisten nem ismerem,de gondolom,hogy az igen?
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
Astery
senior tag
válasz princesama2 #1830 üzenetére
Ez a vízállóság úgy megy, hogy volt akinek semmi baja nem lett víz alatti használat során, volt akinek beázott az első alkalommal, volt akinek először túlélte és többedik próbálkozáskor ázott be. Hogy ez user error volt-e vagy gyártási hiba azt hiszem még nem derült ki, ahogyan az sem, hogy a szerviz mit szólt hozzá.
Ebből azt vonnám le, hogy szándékosan nem úsztatom ... de ha baleset történik, akkor van rá esély, hogy megússza a vizet. Én egyébként nagyon kevés vízzel csap alatt szoktam tisztítani.[ Szerkesztve ]
-
Atesz 666
aktív tag
válasz Ateszzero #1834 üzenetére
"A samunal ha becsukom a flipet lezar a képernyő ès atvalt órara."
-Pontosan ezt amit írtál fentebb,legalábbis én erre gondolok és úgy tudom,hogy ez a funkció talán meg van más gyártónál is?
Sony Xperia S, Sony Xperia SP, Sony Xperia Z3, Sony Xperia Z5, Sony MDR-ZX330, Sony a 33, Sony KDL-40EX500, Sony BDP-S360, Sony STR-DH820, Sony MDR-XD100, Sony DR-S5, Sony SS-FCR6000, Sony SS-B1000, Sony SA-W2500, Jamaha DVD-S663, ASUS X75V NOTBOOK, ASUS RT-N53 Router, SonimXP3.2 Quest Pro, stb stb.
-
hurrikan
addikt
válasz Ateszzero #1834 üzenetére
Ezt a toknak kell tudnia, nem a telefonnak.
Gondolom a Samsungodhoz gyári tokot vettél ehhez meg nem.
Nekem gyári ablakos tok van. Azzal működik a funkció miután összepárosítottam őket.
Becsukom, és órára vált az ablakon.norti
Ezt melyik Sony ellenes boytól hallottad?
Január/februárban érkezik a Lollipop. És pont a Z3 fogja kezdeni a sort.Astery
Még az sem biztos hogy beázott az illető telefonja.
Több dolog is utal az ellenkezőjére, könnyen lehet hogy egyszerűen hardveres hibája volt a készüléknek.
Ahogy ezt korábban fentebb kitárgyaltuk. Tehát amíg nincs ifnó ne keltsünk bullshitet.[ Szerkesztve ]
-
hurrikan
addikt
válasz princesama2 #1830 üzenetére
Vízálló marad az.
Van egy 2 éves Z a családban, 2 éve kifogástalanul vízálló, pedig heti rendszerességgel jár vízben, révén hogy úszómester aki használja.
Valamint van benne egy nyomás tesztelő, amivel lehet tesztelni a telefon szigetelését megvásárlás után, mondjuk az első vízbe tételkor.
Szabályok természetesen vannak, a víz maximum 1.5 méteres lehet, és fél órát bír a víz alatt. És a fedeleket rendesen a helyükre kell nyomni.
Hangszórónak nem lesz baja víz alatt, de vízből kivétel után egy ideig sokkal gyengébb minőségben szólnak, mind a mikrofonok mind a hangszórók. Ez minden vízálló telefonnál így van, hiszen vizes lesz a membrán, ami nem roncsolja ugyan, de amíg nem szárad meg torzítják a hangot a vízmaradékok.Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
oil120
senior tag
válasz Sanraith #1796 üzenetére
Abszolút egyetértek! Csak hozzá tartozik az is, hogy az S2 gyári laggjain is átsegített a root és az ehhez tartozó nem gyári rom.
S3-nál már kevésbé volt szükség rá, S4-nél csak az Xposed miatt rootoltam.
Z3-nál igazán nincs rá szükségem, bár néha azért viszket a tenyerem.
Volt egy pár Android telefonom, mindig cseszte a csőröm a laggolás, a samunál főleg, de most ezzel nagyon elégedett vagyok. Most pillanatnyilag úgy érzem, nincs olyan Samsung, amire váltanék. -
princesama2
tag
Köszi a válaszokat! Akkor majd óvatos leszek én azt hittem "csak be a vízbe azt szevasz" XD
"Ez a rom és root, hogy megy a telón (ahogy kivettem az előző kommentekből nincs rá még root?o.O)"
és erre? -
xmaas
őstag
válasz princesama2 #1841 üzenetére
Arra kell figyelni hogy jol legyenek bezarva az ajtocskak ha azutan beazna az gyartasi hiba amit kotelesek javitani/cserelni.
Igazabol en nem erzem szukseget se root nak se romnak mukodik rendesen es kesz nemsokara jonn majd a 5.0 rendszer az meg jobban javit a hasznalhatosagan igazabol nem lesz semmi szukseg mas rom ra hacsak nem vagy valami kemeny "power user" aminek letszukseglete a rendszer buzeralas -
bootx28
csendes tag
Hát igen a titanium backup nagyon hiányzik mert addig nem tudok vissza állítani semmit... De türelmesen várunk és meg oldódik a gond.
[ Szerkesztve ]
-
xmaas
őstag
válasz princesama2 #1843 üzenetére
Hat remiszto szamomra hogy ilyen lenyegtelen dolgokert kepes lennel rizikozni hogy szetcseszel egy tokeletesen mukodo 500 euros keszuleket
-
princesama2
tag
Ha tudod mit csinálsz nincs gond (max talán ha szerviz észreveszi a nyitott bootloadert valami hiba esetén akkor gari bukta)
Több kérdés:
Akku amúgy, hogy bírja? mondjuk átlagos +1 használattól?
Illetve ha tegyük fel kicsit bemelegszik és mivel víz álló vízbe tenném a gyorsabb hűtés miatt annak lesz valami baja? [ne is kérdezzétek honnan jönnek ezek az extrém kérdések XD] -
Wajk
addikt
válasz princesama2 #1843 üzenetére
az Adblock Plus az működik root nélkül ha jól tudom, épp ma szedtem le, majd reportolok
iPhone 13 Mini 256GB | RT-AC65P - SWRT B5.1.7 - M3 2TB
-
addikt
válasz hurrikan #1837 üzenetére
6 éve Sony tulaj vagyok, tudom, hogy nem fog előbb jönni. Először be fognak jelenteni egy új high-end készüléket 5.0-s Androiddal, majd utána szépen kezdenek csorogni a frissítések régebbi készülékekre is. Ha mégis előbb kijön egy Lollipop verzió a Z3/Z2 családra, az erősen bugos és béta lesz. Új rendszer, új motor, még a Nexusokon is tele van hibával, a Sony meg soha nem járt az élen hibajavításban.
Ettől függetlenül lehet várni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest