- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Hobby elektronika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen monitort vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Androidos tablet topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Vezeték nélküli fejhallgatók
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Melafoto
senior tag
válasz garami87 #2597 üzenetére
Nekem ilyen képeket , akkor készített mikor rajta volt egy fehér Nillkin merev tok. Sok ilyen tejes kép készült vakuval mire rájöttem, hogy ha leveszem a tokkot és vakuval fotózok normális képeket lő
-Mela- -Tudatlanság a legnagyobb fegyver- Mi Mix 2s Black (EUStock) +Mi Band 3
-
umfrider
senior tag
Sziasztok!
Véletlen rossz tokot rendeltem, így van Z3-hoz egy alu keretem!
Akit esetleg érdekel írjon. Köszi'Egy nap 24 órából áll; akkor, ha 6 órát alszol marad 18 órád. Persze mondhatod, hogy "várj egy picit, én 8 - 9 órát alszom". Ebben az esetben azt javaslom, aludj gyorsabban!'
-
darvinya
titán
válasz ferrari1 #2602 üzenetére
Nem, foncsor egy kékes réteg ami csillogást csökkenti.
Ennek sérülése homályosodás, féloldalas torzítás, stb. a végeredménye.
Ha letörlik ezt a réteget sötétben érzékenyebb lesz a kamera, de cserébe nappal pici szín eltolódás lesz.
Ez gyakori hiba Sony kameránál.Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
ferrari1
őstag
válasz darvinya #2607 üzenetére
Véleményem szerint a foncsor teljesen más dolog. Például a tükröket készítik foncsorozással. Az amire Te gondolsz az egy antireflex bevonat, ami lehet több rétegű és letörölni lehetetlenség a mindennapos használat során. Az én 28 éves fotós pályafutásom során egyetlen egyszer sem sikerült egy objektívemről sem. Megsérteni igen.
[ Szerkesztve ]
-
garami87
tag
En letoroltem a lencset mindent csinaltam de egyszeruen auto modban meg istenes kepeket csinal, viszont manualisban ott szinte vallalhatatlan! Egy kettot leszamitva...! Szeretnek nagyobb felbontasu kepeket loni de ezt autoban nem lehetseges manualban meg ez az eredmeny fogad legtobbszor!://
gg
-
darvinya
titán
válasz ferrari1 #2608 üzenetére
Objektív és e között különbség van.
És már többször le lett törölve más modelleknél.(#2609) garami87
Akkor ott beállítási gondok vannak manuálisan.
Pl: sötétben nem mérünk középértéket fényhez, mert nincs annyi, hogy jó értéket adjon.
Fókuszt több pontosra kell rakni, hogy minnél élesebb legyen.
ISO értéket rendesen be kell állítani.
Fényerőt is adott viszonyhoz kell igazítani.[ Szerkesztve ]
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
-
Roberto76
tag
Sziasztok,
Xperia V fórumba írtam pár napja.
Infó: telóm 2 éves, csak zsebben hordom. Tokot soha nem látott.
A kamerám így néz ki, illetve ennél még jobban kopott.Ugyan ezt mondták, hogy a "kék" szín kopását láthatom.
Próbáltam patikában kapható benzinnel leszedni a maradékot, de nem jártam sikerrel.
-
plesotamas
tag
Tavaly októberben vásárolt z2-n is észrevettem hogy pötty szerű kopás lépett fel a kamera előtt lévő üvegen, igaz én nem tapasztaltam a képeken látható ködösödést.
Elég fura hogy 3 és fél hónapos telefonon ami tokban volt az elejétől fogva és az üveglap sem súrlódott a zsebemben 24/7-ben még is észrevehető, 10x ha megtöröltem a pólómba vagy szemüveg törlőkendővel.
Sebaj ha zavarni fog nem túl drága a felkelő nap országában a jó minőségű utángyártott hátlap és cserélem magam, persze gari időn kívül, ha meg garira kerül a sor akkor meg megemlítem és remélem nem röhögnek ki és hátha cserélik. -
PAtr0n
addikt
Sziasztok!
Rendeltem egy Nillkin 9H nanoüveget a Z1 compact telómra, de sikeresen mást küldtek (a dobozon Z1 compact, M51W van pedig), a hátlapi sima fólia rá való, de az előlapi vastag nano cucc (tehát a lényeg), szerintem Z3-ra (138 x 66mm a fólia). Akit érdekel, privátban keressen meg, jutányos áron megkapja. (Ez nem a gagyi, igazi hologrammos Nillkin)
Üdv!
[ Szerkesztve ]
"Ne sikeres ember próbálj lenni, hanem értékes"
-
P3.t3r
csendes tag
Tud valaki bármi megbízható infót arról, hogy a Lollipop több felhasználós lesz e? Sajnos csak régi pletykákat találtam, hogy igen, de semmi biztosat.
-
Landor
tag
Srácok! Tudna valaki dobni egy screenshotot a telójáról, amikor van a bal felső sarokban egy értesítés (mondjuk gmail)?
-
DiamondBack
senior tag
Sziasztok! Adott 3 készülék amik közül választhatok: Sony Xperia Z3, Samsung Galaxy S5 illetve LG G3. Az előfizetêsi feltételek közel azonosak viszont nem nagyon tudok dönteni. Az lg tetszik legjobban külsőre nade az üzemidő? A sony is bejönne de ha jól emlékszek ott kameragondok vannak. A samsungban igazából nem fogott meg semmi csak hasonló kategória. Szerintetek?
-
Norma45James
újonc
DriverTuner segítségével frissítse a régi vezetők a legfrissebb illesztőprogramokat a számítógépre, és jelentősen megkönnyíthetjük, amellyel meg lehet futtatni a legújabb CPU-igényes szoftvert. Ez fokozza a PC és maximalizálja a számítógép teljesítményét. http://www.drivertuner.com/
Csak nem a következő lépéseket:
1. lépés Töltse le és telepítse DriverTuner.
2. lépés Keresés indítása, megtalálja az elavult illesztőprogramot, majd kattintson a letöltés.
3. lépés Mentse el a telepítő fájlokat és telepíti az új vezetők.
adfadfew
-
Lehel43
tag
Van valakinek ötlete hogy lehet meggyözni az időjárás appot hogy magától váltson helyszínt? Nem szívesen cserélném le másra, mert szerintem elég pontos. Előre is köszönöm a válaszokat.
-
Lehel43
tag
válasz trickymoon #2624 üzenetére
Igen, be. Se a telefonon, se a tabletten nem vált magától. Esetleg más appot ha tudtok ami jó.....
-
darvinya
titán
válasz Lehel43 #2623 üzenetére
Töröld az app adatait.
Widget hagyd net alapján rákeresni az időjárásra.
Ezután már legközelebbi frissítéskor másik helyszínt mutatja.
Viszont nagy városon belül nem működik, csak az átlagérték. pl: Budapestnél, nincs kerületi hőmérsékletMade Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
TommyGun
őstag
Időkép app? Nekem tökéletesen működik ez a funkciója.
Ráadásul ha kell van magyarhonra azonnal radarkép csapadék satöbbi, vízhő nyáron, én komázom.
nekem ez a weaterr acc szerű app elég sűrűn szarakodott már samsungon is azért váltottam.[ Szerkesztve ]
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."
-
-
hurrikan
addikt
Üdv nektek.
Megadtam magamat a régi hekkelős vágyaimnak és rootoltam a Z3-mam
Immár full Loolipop kinézet, patchek stb-vel van fűszerezve.-hangerő+mély hang kiemelés növelés
-füles hangerejének jelentős növelése
-material design beállítások menü, system UI és témák
-Material design Xperia bill
-hangerő gombokkal való zeneváltás
-LG knock code
-HTC Blinkfeed
-animációk a launcher és az appdrawer lapozásánál (több mint 18db variálható)
-kamera patch Superior 20MP-ben
-sztereóban való csörgés
-LED értesítő villogásának gyorsítása
-LED villanó fényerejének tuningja
-fényerő szabályozó tágabb intervallumban való működése
-dupla tapi most már le is zár nem csak felold
-ébresztés kikapcsolt állapotban
-deodexelés
-további 10db gyorsgomb adható az értesítési sávhoz (a 12-es korlát eltüntetve)
-az értesítési sáv immár 3 oldalas, (értesítések, gyors kapcsolók, csúszkák)
-betűstílus állítás
-támával változó színes, állítható méretű szoftveres gombok
-igazi Sonys bootanimáció (ami a sony developer videók végén is van)
-rendszer szintű AVAST védelem
-kettős recoveryHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz SkyS1gn #2636 üzenetére
Az 5 úgysem lesz rootolható. Megint kell vagy 2-3 hónap mire feltörik. Ha nem több.... látod, még most törték fel a legelső szoftvert amivel kikerült... 5 hónap után, de ehhez is pénzjutalom kellett.
Így meg hogy meg van rootlolva, recoveryvel úgyis feltehető lesz majd az 5 is, ahogy a többi frissítés, úgy, hogy megmaradjon a root is. így nem tartottam érdemesnek várni.Melanoma
Így van. Mind XDA-s hack.
Konkrétan melyikre gondolsz?[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz Melafoto #2638 üzenetére
Stereo csörgés füles hangosítással
A kikapcsolt ébresztés pedig sajna nem megy. Azt Xposeddel töltöttem be.
Viszont sikerült különválasztanom végre az értesítési éa a csengetési hangerőt ez hiányzott a leginkább a HTC-bőlHuawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
válasz hurrikan #2639 üzenetére
Valamint itt gyűjtjük a listát a működő Xposed modulokról:
Mindegyik installálása előtt érdemes recoverys mentést csinálni.
Az előző posztomról pedig lemaradt. Ne felejts el soha dalvik chacet wipelni a telepítések után.
TWRP nálad egyébként megy rendesen? Mert nálam mentést pl nem csinál.
-
hurrikan
addikt
Ja a LED gyorsítást kihagytam fentebb.
Azt Xposed-es Gravitiboxban állítottam be.
Most ugyan ebben sikerült engedélyeznem a CRT screen off animációt is[ Szerkesztve ]
-
gagavectra
csendes tag
Nem tudja valaki,hogy a stamina mód mennyire veszi az órajeleket?
-
SkyS1gn
félisten
válasz gagavectra #2647 üzenetére
Nem veszi lejjebb, csak ha bepipálod mellé a hosszabbított használatot.
Tech addict, $TSLA and Tesla owner, geek.
-
Dimond G
senior tag
Adatkábel nélkül hogyan tudok átmozgatni file-kat Z3-ra wifin keresztül?
Az airdroidot lelövi az avast! Vírusírtót meg emiatt nem akarok cserélni!
Köszönöm a választ!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs