- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gaming notebook topik
- Androidos fejegységek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
-
PROHARDVER!
Sony Xperia Z3 Topik Összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andor246
tag
válasz #18001664 #1149 üzenetére
Nekem jó tapasztalataim vannak a sonyval kacsolatban. Akik szemetek azok a cordon-os banda. Ha a Sony-hoz fordultunk eddig bármilyen gondal teljes mértékben megvoltunk elégedve. Egy példa:
Azt hiszem irtam mar de mégegyszer. A telefon vásárlásakor a tmobile azt írta zajszűrős fülest adnak a telóhoz de természetesen nem az volt benne mi panaszt tettünk a tmobile-nal ők a SONY-hoz irányítottak röviden a vége az lett a SONY küldött zajszűrős fülest a tmobillal meg lerendezték a többit mivel másnap már nem volt kiírva a zajszűrős füles.[ Szerkesztve ]
-------iphone13promax-------
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz Andor246 #1145 üzenetére
Nem fog ilyet neked belinkelni senki, mivel - ahogy látom te is tudod - nincs eredeti Sony mágneses töltőkábel, csak bölcső. Pár hete linkeltem pár helyet, ahol leírják, hogy amit eredeti Sonyként árulnak ebayen, illetve máshol a neten, az nem az, felesleges a többletpénzt kiadni érte. Pont ugyanilyenekre írták ezt, mint amit itt a kolléga is linkelt.
Valójában a Sony sem tud róla, hogy lenne ilyen terméke -
gti16v
őstag
Sziasztok.
Van értelme Z2 -ről Z3 ra váltani?
Ha igen,mik a főbb indokok? Köszihttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
Andor246
tag
:-) jól látod a dolgot tudom hogy nem tudnak ilyet belinkelni.
GTI: én is z2 -ről váltottam és nem bántam egy percig se. A design az emberfüggő nekem szebb a z3. Ami külömb a kijelző ami sokkal jobb valamint a hangszórók amik sokkal jobban szólnak. A többi az hasonló.[ Szerkesztve ]
-------iphone13promax-------
-
A 2. Vesztes
senior tag
Szia "Mérges"! Tudod pár hetente bedobnak ilyenfajta kérdéseket erre a fórumra. A valaszom egyértelmű IGEN! Hogy miért? Még mielőtt meglett volna az "Veryelegantom", a Vodánál kézbe vettem egy Z2-őt. Náthás lettem tőle. Aztán meghozta a futár a Z3-at és meggyógyultam.
Szóval válts, amint tucc!
Vuff!
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
gti16v
őstag
válasz A 2. Vesztes #1156 üzenetére
Köszönöm reagálásokat..
Sejtettem,hogy kérdezte más is,át akartam egész topikot olvasni,de olyan másnapos vagyok,hogy lusta voltamhttp://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
törölt tag
Üdv. mindenkinek!
Ez a készülék tudja a koppintásos kijelző felébresztést? -
droidforever
tag
Volna egy kerdesem.Aki a t-mobile-nal vette a keszuleket,ugye agybadugos fules jar hozza.
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz droidforever #1164 üzenetére
Igen, az MH-750.
-
Imike20
senior tag
válasz A 2. Vesztes #1147 üzenetére
Nekem is jön majd valamikor ;-)
Xiaomi™ 13 Pro + Xiaomi™ Flipbuds Pro + Xiaomi™ Smart Band 8
-
-
gti16v
őstag
válasz A 2. Vesztes #1156 üzenetére
na ma már nem voltam rest a Z3 topic keresőjébe be írni a "Z2" betűket - számokat....2 oldal találat volt,semmi hasznos infóval,a 90 % (vélhetőn samsung) bérenc userek sárdobálása....úgy hogy nem bánom,hogy kérdeztem :-)
http://www.kephost.com/view3.php?filename=a1_2014_2_20_al6xxx6fbd.jpg
-
lugosi
MODERÁTOR
válasz A 2. Vesztes #1166 üzenetére
De szerintem ez jár hozzá máshol is. Egyébként szerintem kifejezetten jó füles. Már ami az általános telefonhoz csomagolt füleseket illeti.
Olyanban kérném a segítségeteket, hogy a telefonon gyárilag rajta lévő movie maker progival tudok-e olyat csinálni, hogy csak az általam kiválasztott képekből csináljon zenés klipet? Mert nem találom ezt a lehetőséget.
-
droidforever
tag
Csak azert kérdeztem,mert nekem a z-hez jart az agybadugos fules,dokkolo meg nfc korong 2db
-
MultiDoodad
aktív tag
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy fülessel milyen hangerővel bír a kicsike? Csak mert elég zajos környezetben dolgozom és mivel hallgathatom a zenét az lenne a jó ha lenne benne szufla. Pl Egy Samu S5-höz képest mert az volt nekem csak nem szereti a port A válaszokat előre is köszönöm nektek.
-
pecsiz06
csendes tag
válasz MultiDoodad #1174 üzenetére
A készülék szerintem ebben a tekintetben is kifejezetten jól dolgozik,a max hangerőn előtt kb két szinttel már bőven megfelel, zajosabb környezetben sem lesz vele gondod... Ha pedig még a max sem elég, mondjuk powerampban van beépített erősítés.
-
lugosi
MODERÁTOR
Nagyon jónak tartom az MH-750 izolációját. Sőt, ami nekem elég nagy meglepetés, amellett, hogy a hangja is teljesen rendben van (mégiscsak egy "hozzácsomagolt" füles), hogy nagyon kényelmes is hosszabb távon. 3 különböző méretű gumiharang járt hozzá, nekem a legkisebb a legkényelmesebb, és nagyon jól szigetel, hosszú távon is nagyon kényelmes használni. Én úgy használom, hogy fejjel lefelé dugom be a fülest, azaz a kábel felfelé áll, és így azt a fülem mögött vezetem el.
A fülesekre, ha már használok ilyet, eléggé odafigyelek, szeretem a jó hangzást. Ez az MH-750 nekem nagyon szimpatikus. Egyedül a Hifiman Re-Zero limitált kiadású in-ear fülesem veri meg hangzásban (de az amúgy is mindent, amit eddig ebben a műfajban próbáltam, így az összehasonlítás nem fajr).Konkrétan az S5-höz nem tudom, hogy pontosan milyen füles jár, nekem Note 2 van, annak a fülesével hasonlítottam össze valamelyik nap. Nem, hogy jobb az MH-750, hanem egy ligával feljebb játszik, minden tekintetben. A samsung fülese hozzá képest tompán szól, rossz a szigetelése, és kényelmetlen is. Vissza is csomagoltam a dobozába, annyi fülesem van (olcsóbb és drágább is), hogy úgy érzem per pillanat nincs olyan helyzet, hogy azt kellene használnom
Ahogy láttam, a Z2-höz azt az aktív zajszűrős fülest adták, na az még egy nagyon baba egy darab lehet, eddig még olyan fülest nem, csak fejhallgatót próbáltam, érdekes technika.
-
MultiDoodad
aktív tag
Köszönöm a kielégítő válaszokat!
-
BaLee
addikt
Ezt meg tudom erősíteni. Volt szerencsém meghallgatni egy ilyen fülessel a telefonomat és azt kell hogy mondjam, gyárilag telóhoz csomagolt headsetek közül ez tényleg minőségi darab.
Én mondjuk egy MH1C Smart headsetet használok (szintén Sony) de nem nagyon hallottam különbséget, pedig árban van egy 3x szorzó...Ezt is megértük hogy végre nem ipari hulladék headsetet csomagolnak a 200 ezres telók mellé.
Bár úgy emléxem Z1 Compacthoz konkrétan nem csomagoltak headsetet sem, na az mondjuk kicsit fájt. -
A 2. Vesztes
senior tag
Sajnos a hangerő gyengus! Lehet, hogy annak, aki nem a hangerőre megy, annak megfelelő, de sajna én bömböltetem a zenét - süket is vagyok ezért -, és nekem kevés a teljesítménye. Főleg hogy korábban HTC M7-et használtam es van összehasonlítási alapom. Én a zenét ezért iPaden hallgatok, azon van kakaó. Ha nagyon zajos a mumkahelyed, és hangosan szerecc zenét hallgatni, akkor ez kevés lesz sajna.
De persze szépen szól, ahogy arról kedvenc vérszopónk ír, de ennyi.
Szorri.
Vuff.
Samsung S23 Ultra + iPad Pro
-
Imike20
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Gedeon31
addikt
válasz A 2. Vesztes #1181 üzenetére
Szerintem erre gondolt [link]
-
Imike20
senior tag
válasz A 2. Vesztes #1188 üzenetére
Pontosan! Jó lenne valami hasonló kijelző időt elérni ............... de valamiért ez nem valósul meg
-
Imike20
senior tag
válasz Gascoigne74 #1190 üzenetére
És ezt hogy csinálod ? Dobj már majd fel képet! Akár a lefedettségről is dobhatnál fel !
-
pecsiz06
csendes tag
válasz A 2. Vesztes #1187 üzenetére
Szerintem kifejezetten jó zenelejátszó, nagyon sok beállítási lehetőséggel, szép hangzással, bár nem tudom eldönteni a walkman a jobb vagy sem... A beépített erősítés pedig külön jó pont
-
pecsiz06
csendes tag
Én elhűlve nézem az ilyen akkumulátor teszteket, nem is értem másoknál, hogy jön ki ennyi üzemidő... Ettől függetlenül nagyon rendben van az akksi így is Xperia T után drámai a különbség, de azért az 5-5 és fél órát nem tudtam még túlszárnyalni egyszer sem.
-
darvinya
titán
válasz A 2. Vesztes #1180 üzenetére
Csak egy kis infó:
Walkman app figyeli, hogy ki konvertálta az adott file-t(mp3, ogg, stb.).
Ha nem hiteles(pl: lame, stb), akkor kalóznak tartja, és mint a valódi kalóz.
Emiatt alig és egyenletlenül szól.A hang beállításoknál még jól beállított EQ, stb. segítségével még növelhető a hangerő.
De a hanganyag 0dB-esnek kell lennie.PowerAmp egy skin, semmi több.
Made Robot by Robot −Xiaomi 12T Pro gyászruhás / '06 Focus kombi szürke
-
pecsiz06
csendes tag
Skinnek kifejezetten ügyes
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest