- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
air
nagyúr
Ki is csinálta meg a Slimre is felrakható Sony-s cuccokat? És honnan lehet leszedni?
(#32300) bogil99
Az USB 2.0 szabvány 500mA-t ad le. Azt te szoftveresen nem tolod feljebb soha. Nem is értem, hogy jön ide az iPhone áramfelvétele. Az azt jelenti, hogy gyorsabban fogyasztja a saját akksiját. Nagyon kevered a dolgokat. USB3 már több áramot tud leadni, de te nem erről beszélsz.[ Szerkesztve ]
Tintatartó, aligátor, búzavirág, csók, gyalupad, fogpiszkáló
-
blakey
titán
Nem megy a rádió, mi a gond? (spirit)
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
pirey
tag
válasz norbert1998 #32307 üzenetére
Én pár kivétellel mindent bepipáltam, az UI-t is, akkor lehet azzal van valami gond.
-
matkesz20
tag
Nektek milyen az aksitok slimkat alatt? hasznalat kozbe mennyire merul?kibir nektek egy napot? meg a forrosodas (37°) csak nalam van hasznalat kozben? a gyari alatt masabb volt.
-
matkesz20
tag
Most is 41° , wifinel nem merul annyira de netezestol is nagyon forro, adatforgalommal a duplaval merul. ez romnak a hibaja vagy mi lehet?
-
matkesz20
tag
Mi poroghet a hatterbe minden be van zarva, vagyhasznaljak vmi task killert? vagy hogy zarhatom ki ezeket? esetleg telefon hiba?
-
-
tomp
félisten
Z-re kiadott csoki sem lett valami fényes. Van akinél túlmelegszik, lelassul vagy magától újraindul a telefon. Úgy látszik nem nagyon sikerül a sonynak hibamentesen kiadni egy új rendszert.
-
matkesz20
tag
A kiserleti funkcioknal ti mit pipaltok be? Es amugy , h mukodik? az alkalmazasok mellett mitjelemt az a kis zold valami?
-
pixelblondie
senior tag
sziasztok urak.
kolléganő pofára ejtette a telefonját. kijelző pókhálósra repedt. valakinek van valami ismerőse, akárkije, aki még tudná csinálni úgy hogy mindenkinek megérje?
Köszönömas good as it gets
-
norbert1998
nagyúr
-
matkesz20
tag
válasz norbert1998 #32324 üzenetére
Ez ellen mit lehetne tenni? adatforgalommal nekem nagyom gyorsan lemerul
-
matkesz20
tag
válasz norbert1998 #32326 üzenetére
nekem alapbol csak 3g H+ van. vagy ezt hogyerted?
fenyero stb? milyen beallofasokat alkalmaztal?
[ Szerkesztve ]
-
Májkülnájt
tag
válasz norbert1998 #32324 üzenetére
45,6'C rr3 utánXD
-
blakey
titán
válasz raziel01 #32291 üzenetére
Még egy apróság. A legutolsó művelet a SuperSU telepítése, anélkül pl. nem működik a rádió.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
bogil99
aktív tag
Este felraktam a Slim 4.4.2. (5.4)-et. Nagyon tetszett elsőre. Később akadt egy kis nézeteltérésem vele, bár ezekkel együtt lehet élni. Nálam a tökéleteshez ennyi hiányzik:
1. A Mybackup Pro -val elmentett cuccokat nem rakta vissza. (erre van valami megoldás? Titaniummal működik?)
2. Hiányzik az akku mellől a % kijelzése (erre valami?)
3. Amikor lenyitom a redőnyt, még külön egy ikonra kell bökni ahhoz, hogy megjelenjenek azok a beállítási lehetőségek, nem látszik egyből az, amiért tulajdonképpen lehúztam a rolót. Hiányolom a redőnyről a törlés funkciót.
4. Valami folyamatosan emlékeztet, hogy a naptárból tól sok törölni való elem van, és bármit csinálok, nem tűnik el. -most nem csináltam semmit, és eltűnt.
5. A telefonbeszélgetések rögzítésénél a felvételen a másik fél kicsit halkan hallatszik (ez a 257-es ROM-ban már szinte tökéletes volt!)
6. Natúr fekete hátteret elő lehet valahogyan állítani?Mindezek ellenére is tetszik, valszeg ez marad. Esetleg tudtok megoldást a fentiekre?
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
matkesz20
tag
Nincs valami rom vagy javitas az akku ido javitasara? nekem az lenne a cel hogy reggel felkelek es estig kibirja legalabb7oraig. de mar most 64%.. folymatoasan merul a semmitol. csak. beszelgetesre hasznalom minden bevan zarva, fagyasztva a 4.1 jobban birta.
-
blakey
titán
válasz blakey #32329 üzenetére
Csupán szükség van rá, nincs véletlen, anélkül nem működik. Többször próbáltam.
-
jansky1
senior tag
hello
kb 1 hete vagyok sp tulajdonos. eddigi tapasztalatok:
Minden nap töltöm, pedig annyira nem használom aktívan, pl.: nincs játék, youtubeozás stb. Facebook messenger, viber, gmail fut a háttérben.
Normális ez?Olvasgatom a forumot, látom, hogy mindenki slimkatezik, de nem jöttem rá, hogy ezt miért érdemes rá feltenni. Gyári 4.3-nál annyival jobb?
[ Szerkesztve ]
-
matkesz20
tag
válasz norbert1998 #32336 üzenetére
En mar lehet megbantam h feltettem igen rossz az akksi ido..
-
matkesz20
tag
Ha nem nyomkodom nekem se merul semmit. whatsappot hasznalok egyedul eshagyjuk mar hogy 5perc alatt lemegy 2% attol mrrt hogy beszelgetrk, meg max chrome. a tobbi minden fagyasztva van. Az lenne normalis ha 10perc alatt 1% menne szerintem.
Meg az idokep widget van kint semmi mas ezeken kivul.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Nem tudom, hogy mitől lehet vagy sem, de valami jogosultság problémára hivatkozik. Hiába lett engedélyezve, utána csak úgy telepítettem a SU-t és beindult. Most leszedtem, nem indult, töröltem a beállításokat, újraindítottam, beindult. Nem tudom, hogy mivel akad össze, de amíg működik nem érekel. Néha használom, ezért nem árt ha van.
-
blakey
titán
válasz bogil99 #32331 üzenetére
1. Erre nem tudom a választ, nekem másképp vannak elmentve a dolgok.
2. Benne van, nem is egy.
3. 2 újjal lehúzva ott vannak a csempék. Törlés is megjelenik.
4. nem ROM probléma, szvsz.
5. Passz, nem próbáltam
6. Slimkat fekete a natúr fekete.[ Szerkesztve ]
-
blakey
titán
Töröltem, de előtte 2X csak akkor működött ha telepítettem a SU-t, mint írtam már nem érdekel amennyiben működik, de érdekes, esetleg valamivel összefüggésben van a rádió működése? Ez a "No FM accessible" dolog valamivel csak összefügg.
-
Shamy
tag
válasz bogil99 #32331 üzenetére
2. Settings/Interface/ battery icon (van százalékos is)
3. Settings/Interface/ notification OS drawer ebben beállíthatod a Smart pulldown úgy, hogy ha van notification, akkor csak az van rajta, ha nincs, akkor egyből a konfig menüt húzza le. És van törlés felső ikon mellett balra van az X, azzal tudsz törölni.Kérdezni és tanulni mástól sosem szégyen ....
-
se87tet
tag
Sziasztok!
megjelent jancsessz legújabbb romja, a PureXPERIence_SIRIUS_3.6.5.
változások az előbbi verziókhoz képest:
-Új Cyber-shot kamera
- Új Beállítások
- Új Walkman
- Új Album
- Új Filmek
- Új minfree adatok a jobb ramért
- Xperia Z2 Naptár
- Xperia Z2 feladatok (a naptárban megtalálható)
- Xperia Z2 Rajz alkalmazás
- Kit Kat SystemUI
- Minden program google+egyéb frissítve
- Build.prop fejlesztve
- Wifi megosztás bug javítva
- Kisebb magyarosításokHa érdekel titeket, a blogomban találtok hozzá letöltési linket.
Soha nem gondoltam hogy SP rajongó leszek.......Na nem az az Sp.
-
oliwire
őstag
válasz matkesz20 #32341 üzenetére
Azt tudni kell, hogy az SP kb 5-6 óra kijelzőidőt tud. Egy nap alatt 6 óra nyomkodás kiszedi az energiát belőle. Most akkor számolj vissza hány perc hány %. Ha 2 naponta töltöd, akkor számolj 5 óra kijelzőidővel.
Szerk.: most gyorsan számolva, ha egy nap.alatt meríted le, akkor 3,6 percenként fog 1%-ot esni legalább, ha a kijelző fogyasztását nézzük. Ez kb film nézése közben reális. Ha te közben adatforgalmat használsz, akkor az plusz akkuterhelés.
[ Szerkesztve ]
-
pixelblondie
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest