- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen processzort vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- SSD kibeszélő
- Projektor topic
- Philips LCD és LED TV-k
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nimda
addikt
válasz Kiskutya #31444 üzenetére
Köszi, még valami:
Egy kicsit zavaros a flashtool-al való flashelés.Olvastam darvinya kolléga leírását, de abból nem derült ki, hogy mi az exclude TA és kell e most egyáltalán?A fórumban visszaolvasva, valaki kipipálta, valaki nem
No final verification
Ez csak v0.9-es verzió előttieknél kell.!!Ez is zavaros, miért nem kell kipipálni az újabb verzióknál?
-
mbalint987
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Korábban már írtam, hogy a 2013 nyarán vásárolt Xperia SP készülékem kameralencséje elkopott, ma viszont megismétlődött a készülék egy korábbi betegsége is: a készülék egy hivásindítás (korábban random időben) közben lefagyott, a kép elszíneződött, elkezdett mozogni (!!!), majd a készülék újraindult/kikapcsolt. Ez kb. már 5x fordult elő velem.Arra kérnélek benneteket, hogy ha valaki tapasztalta ezeket a random lefagyásokat, akkor írja meg nekem. Ha már tapasztaltátok páran, akkor valószínűleg szoftverhiba, és akkor a készülék cseréjének kérése felesleges, ha nem tapasztaltátok, akkor a probléma az én készülékemmel van, és a megentáékkal kicseréltetem.
[ Szerkesztve ]
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
norbert1998
nagyúr
válasz mbalint987 #31455 üzenetére
Mozogni? Ember, most néztem ilyen kissé horrorisztikus ufos filmet, és a fantáziám elég dús
Air:kihűlt a telefon és minden olyan jó, mint volt
[ Szerkesztve ]
-
joczo1337
tag
sziasztok,bocs ha rossz helyre írom,de lenne egy kérdésem.a bootloadert nem lehet unlockolni az én c5303-amon,de szeretnék rá rakni cyanogenmodot.jelenleg 4.1.2 stock-on vagyok,kirootolva és CWM is van fent.de ahogy felteszek valami CM-et,mindig elcsesződik és flashelhetem vissza a stockot resetelve.
Köszi! -
mbalint987
aktív tag
válasz norbert1998 #31456 üzenetére
A mozgást úgy értem, hogy a lefagyott képernyő balról jobbra mozog kb. 2 mp.-ig. Amikor az esetek történtek, nem voltam alkohol (és más tudatmódosító szer) hatása alatt, szóval nem értem, hgy mi ilyen hihetetlen benne. A Te telefonod gyári ROMmal fagyott már le és indult újra?
„Így száll hát sírba a szabadság... tapsvihar közepette.” /Star Wars Episode III/
-
csaknoresz
újonc
Üdv.
Novemberben vettem a készüléket, úgy voltam vele hogy én semmiképp nem akarok belepiszkálni mivel tökéletes volt a 4.1, és amúgy is kínai volt amit itt a ROMokról olvasgattam. Azóta megtörtént a 4.3 frissítés kb 1 hónapja. Most már nagyon idegesítően lassú a telefon, illetve már böngészni is alig tudok mert állandóan akadozik. Az utolsó húzása az volt, hogy reggel nem ébresztett, mert le volt fagyva, ezért elkéstem a melóból.
Kérdésem hogy tudna-e valaki segíteni abban hogy mit telepítsek rá, érdemes e nekem mint hozzá nem értőnek elkezdenem. Vagy van-e valami link ahol részletesen le van írva, mit hogy csináljak.
Előre is köszönöm.
-
bogil99
aktív tag
Csak Central EU ROM-ban van magyar nyelv, vagy jó a UK ROM is?
N5110,N3110,N3130,N7210,XperiaSK17I,XperiaSP,XperiaZ1C,Xiaomi9,12 ProMax
-
roland091
senior tag
válasz bogil99 #31406 üzenetére
hát nekem speciel a cm nem tünt valami stabilnak mert nekem elég sokat fagyott, a legoutolsó buildet nem is próbáltam még, már egy jó ideje a Slimkat van fent szerintem most ez a legjobb rom SP-re gyors stabil nem akad nem fagy van 1.2 alkamazás ami vallamiért nem szereti, üzemidőbe kcsiit rosszabb mint a gyári de 1 napod lazán elmegy ha rendfesen nyomkodja az ember, de 1-2 is simán kihozható belőle
(#31468) bogil99 minden romba van magyar nyelv
[ Szerkesztve ]
-
tojaaji
aktív tag
2 napja vagyok tulajdonosa ennek a készüléknek, ahogy megkaptam egyből felpakoltam a bagyusz féle cm11-et és azt kell hogy mondjam a gyári 4.3 után megváltás .
-
roti86
őstag
válasz csaknoresz #31473 üzenetére
-
joczo1337
tag
akkor leírná valaki hülyék számára,hogy hogy kell csinálni,ha szépen kérem?
-
jeka
tag
Sziasztok!
existenz 3.3.0 van fent most. A kérdésem az lenne, hogy kipróbálnám a Slim Katet, és mehet-e Cwmből vagy van-e még egykét varia előtte?
Esetleg egy pontos leírást ha valaki tudna azt nagyon megköszönném!Előre is köszönöm!
-
winerGy
csendes tag
"0: If android 4.1 system is loaded from the CWM, before you install this rom"
Ez most akkor mit is jelent? Azt, hogyha 4.1 van rajta, akkor először ezt tedd fel CWM-ből?
Asszem jogos az a bocsánatkérés bagyusztól az angolja miatt...
-
jeka
tag
Köszi.
De erre mehet cm 10.2 vagy mindent az elejéről kell kezdeni? Mert ha igen akkor jól jönne egy részletes leírás
nehogy elbénázzak valamit. -
roland091
senior tag
-
jeka
tag
Köszönöm a segítséget, és a türelmet is!
-
oliwire
őstag
Amúgy a Z fórumot tekintve és úgy vagyok vele, hogy nagyon nem kell nekem 4.4. Egyáltalán nem előrelépés a 4.3-hoz képest nekik. Sőt, akik értenek hozzá, közülük sokaknak sem jön be. Az SD kártyára való írás/olvasás hiánya az appok részéről nálam kiverte a biztosítékot. A videólejátszók nem tudnak normálisan működni. Nagyon körülményes törölni az SD kártyáról. Sőt a wakelock detector sem működik, pedig azzal ki lehet szűrni a hirtelen merüléseket, ami ott igencsak megvan a google play szolgáltatások által, meg az android operációs rendszer valamelyik folyamata beakad.
Nekem jó a 4.3 is, ezzel megleszek, míg sok nem kerül új telefonra. Akinek meg nem jó, annak remélem a frissítés hoz segítséget, és ő is elégedett lesz. -
Zsivi
tag
Szerinted kijön a 4.4 SP-re? Szavazz
-
Frankie50
tag
Üdv Mindenkinek!
Új vagyok itt a fórumon, és a tulajdonosok körében is. Pár hete vettem a készüléket, eddig nem is volt vele gondom. Tegnap akartam egy mms-t küldeni és nem tudtam. Ma azt mondta a t ügyfeles, hogy kell mobilnet előfizetés. Tényleg így van ez, vagy csak valami beállítást kell megváltoztatni? -
norbert1998
nagyúr
válasz mbalint987 #31459 üzenetére
Nem a hihetetlennek titulált esemény volt mondva, hanem hogy elképzeltem és fura volt, de semmi támadó jellegű
Igen, fagyott már le, piszkosul telepített 266-al. -
bajzal
őstag
Úgy döntöttem, hogy lehet vissza kéne térnem 4.1.2-re, de rootolva. Ha rootolva van akkor meg lehet csinálni a wifi-t, hogy erősebb legyen? És még mik az előnyei a rootnak? Szemeteket le tudom törölni. Ehhez van valami lista, hogy melyik apk micsoda, meg, hogy le lehet e törölni?
Ugye ez szerint rootolnám. De ha valami nem jó a kernelcserével vagy a root-al, utána flashtool-al meg lehet csináli ha ráflashelek egy 4.1.2-t? Garanciánál jó lesz ugyan ez? Nem veszik észre?
[ Szerkesztve ]
-
Frankie50
tag
-
counterbill
senior tag
válasz Frankie50 #31497 üzenetére
Ja akkor 1 nullával többet írtál nem fél misi volt a számla
Szerintem nem kéne net mmshez. Régi csuszkás lgm-ről is tudok küldeni mmst és abban sima dominos sim van nulla nettel. főleg ,hogy szinte az összes előfizetéshez jár x ingyen mms meg sms stb.
Beállítások/xperia-n belül van egy olyan h internet és mms beállítások letöltése. Azt indítsd el. Lehet h szimplán nincs beállítva neked (bár gyárilag illene). Ha még se ott van javítsatok ki. Rég volt gyári rendszer fent.Everything not saved will be lost. -Nintendo "Quit Screen" message
-
Becksman
őstag
na feltettem a slimkatet... most néztem antutu eredményt. 5000 pontot esett ez miért? Eddig stock 4.3-on is 23000 pont volt ezen most 19000 pont a maximum... volt hogy 17000 mért. Másnak is ennyi?
Samsung A54 5G 8+256GB
-
Frankie50
tag
válasz counterbill #31498 üzenetére
Szia!
Nem írtam el, pontosan 456800 Ft volt a nettó számla Csak a tiltás miatt el kellett engedniük a különbözetet.
Keresem ezt a letöltés megoldást
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PlayStation 4
- BestBuy topik
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Farming Simulator 25
- Építő/felújító topik
- Politika
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest