Új hozzászólás Aktív témák
-
fury71
aktív tag
válasz werszomjas #399 üzenetére
Ezek az árak drágák ehhez a telefonhoz mértem szerintem. Még a t nem nyilatkozott. Szerintem az induló ára 140 vagy alatta kellene legyen
Az élet valójában egyszerű, csak mi ragaszkodunk hozzá, hogy bonyolulttá tegyük.
-
m@xsys
senior tag
-
werszomjas
addikt
Szerintem sem olcsó, de az elején mindig magas a kiinduló ár, majd ha elkezd megérkezni a többi bolthoz, lejjebb megy az ára.
A T-re én is kíváncsi vagyok, mennyiért fogják adni pl domino csomagban, de ha ilyen 10-20 ezerrel olcsóbban csak, akkor simán el lehet gondolkodni inkább egy független példányon.
És ahogy manapság áraz a T, sztem az lesz.
üdv
-
-
dvk79
csendes tag
Akkor ropog, ha konkrétan elkezdem nyomogatni. Egy tizedmilliméternyit el is mozdul a helyéről. Jobban nem akarom feszegetni, elvégre ez nem az U modell
Sor került az első töltésre, magát a töltőcsatlakozó védőajtót is nehéz leszedni, emellé jön az, hogy a csatlakozófej beleütközik a védőajtóba. Érthetetlen, hogy miért így oldották meg, az első nagyobb feketepont.
-
sdd2
veterán
válasz HardSanyeee #409 üzenetére
vagy a másik irányba kellet volna hajlítani a kábelt.
Jó térerőt mindenkinek. iPhone 15
-
werszomjas
addikt
-
dvk79
csendes tag
válasz werszomjas #411 üzenetére
nagyonjo.eu
-
exelsior1
senior tag
Na, volt szerencsém megtapogatni a Westendben. Hát, érdekes szerkezet. A külső jól néz ki, és nagyon kellemes a tapintása, de az Xperia U valószínűleg azért sokkal szimpatikusabb lesz (kicsit furcsa, hogy minden gomb jobbra van, eléggé buta megoldás). A rendszer tényleg gyors és szép is, a kijelző is sokat fejlődött, a kép tiszta, és ami fontosabb, hogy a feketéi is nagyon sötétek, emellett egy Iphone 4 feketéje már égeti a szemem Viszont, mellétéve a Galaxy S2-met, megállapítottam, ohgy az is kb ugyanolyan gyors, ill, hogy a kijelzőjét is sokkal jobban szeretem, hiába sokkal alacsonyabb a felbontása már ezen sem látok pixeleket, meg a színei továbbra is szebbek (ll bármikor beállítható kevésbé erősre is), meg a kontraszt is sokkal jobb (az Xperia S-nek azért nagyon erős a kontrasztja az LCD-k között), szal, akármilyen jó teló ez az XS egyelőre még nem éri meg, a 150 ezer nagyon sok érte, főleg mivel semmi különlegeset nem nyújt, de azt elismerem, hogy egy szép, jól megcsinált telefon, csak még drágább mint amit ér. Egyelőre az Xperia P-re lennék már kíváncsi, ohgy mit is kap a középkategória.
Ja igen, ez csak magánvélemény, szal, ha valaki nem ért egyet, ne akarjon majd elevenen elégetni[ Szerkesztve ]
Galaxy S10
-
szimike79
őstag
válasz exelsior1 #413 üzenetére
Szíved joga, hogy elmond a véleményed, és az is hogy mi tetszik. A Samoled egyébként nekem is bejön, de azért erre az Xperia S-re lecserélném. Az árral kapcsolatban teljesen egyet értek veled. Az SGSII alá kellene belőni ahhoz, hogy igazán jó ajánlat legyen. Egy árban azért lehet hogy az SGSII a jobb vétel, arról nem is beszélve, hogy ha drágább. Nekem egyedül a forma az, ami egyértelműen viszi a pálmát.
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
Dany007
veterán
válasz szimike79 #414 üzenetére
"Egy árban azért lehet hogy az SGSII a jobb vétel, arról nem is beszélve, hogy ha drágább. Nekem egyedül a forma az, ami egyértelműen viszi a pálmát. "
Én is így gondolom, és szerintem manapság már ha már ilyen teljesítményekről beszélünk, ez inkább döntő lehet az átlagember szempontjából. SGS2 nekem túl kocka. Illetve tégla. Ebben az S-ben meg legalább van valami, amit design-nak lehet nevezni. Hiszen egy lekerekített téglalapot tervezni az minden csak nem design.
Az árat viszont specifikáció és SGS2 tükrében én is sokallom. Reméljük ez csak ilyen szokásos 1-2 hétig kint lévő indulóár. Valószínű mire kijön rá a 4.0 egész elfogadható ára lesz, ahogy az is, hogy a teljesítménye akkoriban is elegendő lesz még bőven. -
exelsior1
senior tag
Hát, én 80-ért vettem egy T-mobilos, karcmentes SGS2-t, ahhoz képest pláne sok a 150 ezres ár Mondjuk, vettem még hozzá fémkeretet, meg fém hátlapot, így már nem olyan unalmas, de elismerem, az új Xperiák formája nagyon tetszik, bár az átlátszó csík elég fura, főleg, hogy az érintőbillentyűk felette vannak, miközben a képük a csíkon van. De legalább a Sony továbbra is egyedi telókat gyárt, őket nem fogja tudni senki beperelni, mert hasonlóak a készülékeik
Galaxy S10
-
stbtamas
aktív tag
Romániában most kerültek az üzeletkbe, online már lehet rendelni az XS-t, de iszonyat magas áron..
167 ezer a legolcsóbb üzletben, ennyiért már simán veszek inkább egy Note-ot, legalább abban biztos lehetek, hogy nem csalódok majd benne.
Reméltem hogy majd 130-140 ezer körül már megkaphatom a telefont majd, de ennyit biztos nem adnák egy Sonyért.. akkor inkább maradok samsungéknál...ZTE F101, Samsung Galaxy Mini S5570 GT -> Motorola Atrix -> Lenovo P780 -> Meizu MX4 > Oneplus 3 > iPhone 6/6s/7Plus/X > Blackberry KeyOne Black > Nokia 7.1 > Oneplus 6T > Pixel 4 XL 128GB Just Black > Samsung Galaxy S21 > Motorola Edge 20 Pro > Pixel 6 Pro > Nokia X30 5G > Samsung Galaxy S23 Ultra
-
Dany007
veterán
Az lehet. Részben erre is akartam utalni (Apple-Samu).
Részben meg arra, hogy szinte az összes telefon egykaptafára épül. Tudom, nem nagyon van mit elvárni ilyen paraméterek mellett. Úgy mond nincs mit tenni. Adott egy téglalap alakú kijelző azt kész. Épít köréje burkolatot / házat úgy, hogy az designos is legyen, kényelmes / praktikus és még szép is... Ja és hogy egyik másik cég gyártmányára se hasonlítson...Nem kis feladat de azért a Sonynak sikerült. Ellenben LG, Samu, HTC... mintha sorozatban szarnák a telefonokat. Mintha lenne egy algoritmusuk a "designereknek", ami a minden héten megjelenő új modell esetében random összekeveri az amúgy előre megadott 5 féle paraméter értékeit, amellyel megszületik az új telefon "formaterve".
-
Swami
senior tag
Ha a Nagy Kazah Sólyomisten is úgy akarja, holnap (itteni idő szerint: csütörtökön) enyém lesz ő. Nagyon baráti áron lehet hozzájutni itt Irországban. 150 EUR + 30 EUR x 18 hónap, amiben benne foglaltatik 200 perc beszélgetés bármilyen hálózatba + 200 sms + 1GB adatforgalom / hó.
Majd irok véleményt.
Az élet apró örömei teszik boldoggá az embert, na meg a SONY.[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
Swami
senior tag
válasz szimike79 #429 üzenetére
Nagyon szeretem a Wave II-esem; meg is tartom második telefonnak. Soha nem volt bajom vele, csak kár, hogy a Samunál fél vállról veszik a saját oprendszerüket. Szerintem idióták, de ez az én személyes véleményem.
...
Nemsokára nyit az üzlet....Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
TomWexX
addikt
The Verge - Sony Xperia S review
(#431) szimike79: Például Én. Bár mostanában a lelkesedésem picit alábbhagyott....
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
tibikemajor
csendes tag
Szerintem nagyon jóra sikeredett telo, szerintem megéri, kijelző és hardveresen is tök jó...
Amit a kamerát illeti sztem az is jó a kép minősége is jó (telefonokhoz képest...nem arra tervezik hogy tök frankó képeket készítsen hanem hogy esetlegesen valamit meg szeretnénk örökíteni legyen amivel.), egy telotol nem várhatunk el Nikon minőségű képeket/képkészítést. és a teszt alkotójának köszönet...persze eltekint a szubjektivitást...mert ugyebár mindenkinek más és más a véleménye. Sztem simán lenyomja a SGS2-t
sztem meg éri megvenni ezt persze elég drága UK-ban mindössze £369.99 (nem előfizetős) lehet hozzájutni ami végül is nem rossz, de egy kis idő és olcsóbb lesz.[ Szerkesztve ]
-
TomWexX
addikt
válasz szimike79 #435 üzenetére
Az üzemidő nekem sem tetszik annyira, remélem hogy ezen majd javítanak a frissítések, és jelenleg az ára is igen magas a tudásához képest. Mindenesetre ha júliusban T-nél odaadják 100k-ért 2 év hűségért cserébe, akkor megveszem.
Egyébként még a HTC One X-el szemezgetek, csak sajnos annak az ára is csillagászati összeg lesz.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
szimike79
őstag
Sajnos az üzemidő minden komolyabb nagy kijelzős telefonnál ilyen, a teljesítményhez kell a kraft. Amíg nem lesz valamilyen áttörés aksi téren, addig nem lesz változás.
Az ára nekem is sok, töröm is a fejem, hogyan tudnám megvenni.
100 ezerre ne nagyon számíts, főleg ne a T-nél, bár ne legyen igazam.
Ami a HTC-t illeti, annak meg nagyon durva ára lesz, az nekünk már tényleg a megfizethetetlen kategória lesz.Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
-
attika89
senior tag
Xaels
Köszi az Expansys-es infókat. Közben picit feljebb ment az ára - gondolom az árfolyam miatt - 140e-re.TomWexX
Az üzemidőről xda-n is elég vegyesek a tapasztalatok... Sokan esküsznek a "régi" bejáratós technikára. Fullra lemerít majd egész estés (több órás) töltés. Ezt 2-3x megismételve már szerintük tovább bírja.
Van aki szerint szoftveres dolog is lehet a háttérben, mint ami elvileg az Arc-nál is volt, amit egy szoftverfrissítés megoldott.A kijelzővel volt pár embernek problémája: dead pixel(ek) és sárgás folt a kijelző aljánál, mi csak nagyon világos/ fehér háttérnél látható Állítólag közel sincs az SGS2-nél tapasztaltakhoz.. Ezek természetesen kicserélik.
[ Szerkesztve ]
fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
TomWexX
addikt
válasz szimike79 #437 üzenetére
Azt tudom hogy az üzemidő ezeknél a telefonoknál nem nagy, de ha pl. az SGSII elmegy 2 napot, akkor illene ennek is.
Mindenesetre az Xperia S továbbra is bennmarad a kalapban, júliusra már sok minden lefog tisztulni körülötte. Addigra remélhetőleg megkapja a ICS-t is és az ára is lemegy (remélem).Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
TomWexX
addikt
-
szimike79
őstag
-
TomWexX
addikt
-
attika89
senior tag
Annak/Azoknak, akinek/akiknek már van, melyik töltővel kapta?
EP800 vagy EP850?fountain pen is life | Samsung S22 Ultra | Hifiman Ananda Nano
-
Swami
senior tag
Na ma délelőtt becserkésztem, egy kicsit szemezgettünk meg ami ilyenkor szokás, aztán mondtam neki, hogy na most akkor te szépen velem jössz - nem állt ellen, igy enyém lett a "drágaszág".
Első benyomások:
- rögtön egy probléma: egyelőre nem jöttem rá, hogyan tegyem át a telszámokat a Wave-ről vagy a Kies-ből a kicsikébe, lévén sem memkarit nem tolhatok bele, sem a régi sim kártyát sem (nem, nem lehet körbevágni, ez még a nagyon régi kártya). Ha valakinek van ötlete, megköszönöm. (Nem vagyok valami nagy mobilguru.)
- rögtön egy másik probléma: nem találtam feladatkezelőt, de lehet, hogy még nem nézegettem eleget, vagy mert ez az első Androidos telóm, aztán még nem tudom, hogy miként működik az egész (mint a falusi gyerek, aki kidülledt szemmel nézi, hogy mi a ráktól megy a villamos, mikor nincs is előtte lúú).
- egyelőre állandóan keresi az ujjam a gombokat, lévén a Wave II-esemen ugye vannak igazi gombok
- nem látom a küldött sms-eket és ez idegesit egy kissé, bár mondom, ez az első Droidos készülékem, tehát előbb-utóbb kiderülnek a titkok-a készülék impozáns de mégsem hat tepsinek; inkább nagyon elegáns. Érdekes, hogy a Wave sokkal jobban gyűjti az ujjlenyomatokat.
- a mellékelt füles nekem bejött, a gyári zenelejátszó zsir, basszus van bőven
- a böngészőt és sebességét (WiFi-t használva) össze sem lehet hasonlitani a Wave II-vel. Eszméletlen gyors, azonnal és akadásmentesen játszik le flash beágyazott tartalmakat (is).Többre nem jutott idő, de abban már most biztos vagyok, hogy nem döntöttem rosszul, amikor ezt a készüléket választottam (pedig játszott még az i4S,a Lumia 800 és a HTC Sensation is).
(És tényleg nem akarom elkeseriteni otthon élő bajtársaimat, de még olcsó is volt... )[ Szerkesztve ]
Vannak emberek, akik eljátszák a halálukat. Én eljátszom az életemet... (Julia Leigh)
-
szimike79
őstag
Kék foggal (Bluetooth) küld át az egész telefonkönyvet. Elméletileg fel fogja ismerni. Vagy kiessel csinálsz Wave-ről mentést, megkeresed pc-n rámásolod az S-re. Utána telón megkeresed, rányomsz és elméletileg tudja. Amúgy a szolgáltatónál simán át tudták volna másolni a régi sim-ről az újra. Kaptál a micro sim-hez adaptert? Ha van adapter hozzá, akkor be tudod vele rakni a régi telóba, és rámásolod a számokat a micro sim-re.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia S 4.0.4 ICS --> Samsung Galaxy Note 3 --> S7 Edge-> S9+
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Sorozatok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali játékos kérdések órája
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs