Új hozzászólás Aktív témák
-
atkaHC
csendes tag
Nemrég vissza állítottam telót gyári beállításokra, és azóta mintha gyorsabban merülne, rosszabbul fogná a wi-fi-t, meg a cleanmaster néha kirak értesítést, hogy 13 app fut, közben semmi nem megy. Meg először uninstalláltam a felesleges appokat és egyszer mikor nézegettem még milyen appok vannak fent, akkor egyszer csak elkezdtek megjelenni a törölt appok ikonjai, eléggé wtf volt.
Meg akartam próbálni kikapcsolt állapotból power+volume up gomb nyomásával előhozni azt a menüt, ahol szintén lehetne resetelni a telót, de azt meg nem hozza be, csak simán bekapcsol... Ezt valahogy helyre lehet hozni? -
rover45
őstag
Sziasztok, az unokatestvérem rám hagyott egy ilyen telefont, betört és nem működő érintővel. Rendeltem hozzá egyet ebayről, megjött kicseréltem, kalibráltam, szuper.
Viszont szeretnék ezt azt változtatni rajta szoftveresen. Jelenleg 11.2.A.0.31 van rajta.
Valakinek, aki hozzáértő, feltehetném privátban a kérdéseim? -
gergo3170
csendes tag
-
gergo3170
csendes tag
Segítség nem tuodom mi a baja a telomnak nem ismeri fel a sin kártyákat nem kapocsol be a bluetooth se a wifi csak ipcímet kér semmi baja nem volt eddig nagyon bevagyok pánikolva
-
trebrona
nagyúr
válasz gergo3170 #1308 üzenetére
pc-companion-nal húzd újra!
[ Szerkesztve ]
------- Nem mindegy, hogy egyelőre áll a meccs, vagy egyenlőre áll a meccs. ------
-
gergo3170
csendes tag
Nagyon köszönöm szépen aki segítet nekem megcsináltam most jó
-
BBandigyerek
tag
Nemrég került a birtokomba egy ilyen telefon, és a gondom a következő: mobilnetre fölcsatlakoztam. Néha rápillantottam facebookra, néztem egy e-mailt, ilyesmi. Kb. két óra után az adatforgalom-figyelő kijelzése szerint az Android rendszer háttérforgalma 56 Mb(!) volt, minden másé összesen kb 10. Ezt mégis mi csinálhatta? Csak gyári e-mail klienst, Facebookot meg böngészőt használok, google+, gmail, youtube mind fagyasztva vagy törölve van (root), navigáció, játék nincs. Ha benyomom az akksikímélő módot, hogy kikapcsolt képernyőnél blokkolja a netet, úgy jó, de ez akkor is idegesít, h mi tud ilyen Istentelen nagy adatzabálást művelni?
"A végtelenbe és tovább..."
-
Cranium
tag
Hali, napokban lett egy Sony Xperia J telefonom. ST26i, FW: 11.2.A.0.31. Találtam pár leírást rootról, követtem is a lépéseket (ez esetben EZT a leírást követtem), de mikor elindítom a root-oló progit, akkor egy idő után kiírja, hogy Error file table overflow. Van valakinek ötlete, hogy mit jelent ezt? Vagy másik módszer, amivel rootolni tudnám a telót? (Ez az első okostelefonom, még ismerkedek vele.)
-
gergo3170
csendes tag
Sziasztok e miatt már sokszor írtam csak sajna nem kaptam választ az a baj a telefonommal hogy nem mindig reagál pl ha jobbra fel balra vagy le akarom húzni a képernyőt akkor úgy érzékeli mint ha csak rá nyomnák + még folyamat megnyomódik a menü és a vissza gomb anélkül hogy megnyomnám a telefon soha nem volt le ejtve és víz se érte nincs megkarcolva próbáltam a gyári adatokat visszaállítani újra kani de akkor kb fél napig jó de ez meg nem megoldás szerintem hogy fél naponta újra rakom
-
Lajos9504
újonc
Üdv mindenkinek !
Adott telefon: Sony xperia J
A probléma : nem csatlakozik média átviteli módban a pc-hez . PC : win7
Fontos lenne az mtp protocoll ezért is nem adattárolási módban csatlakoztatom a pc-hez .
A gond az hogy nem tudja telepíteni a pc az android mtp usb eszközillesztőjét .Root hoz kell az mtp
Valaki tudna segíteni ?
-
Comecee
csendes tag
Sziasztok!
Párom kóddal lezárta a telefont és természetesen elfelejtette a kódot...
Van rá lehetőség, hogy Adatvesztés NÉLKÜL! átlépjük a kódot? Tehát nem factory reset kell!
Fontos dolgok vannak a telón!Motor nélkül is lehet élni, csak nem érdemes... :-)
-
Lajos9504
újonc
válasz Comecee #1320 üzenetére
PC companionnal tedd ujra a telót.
Na de persze attól függ hogy neked mi az hogy adatvesztés . Ha ujrateszed azzal csak a telefonszámokat, az email és egyébb fikókat veszted el (gmail, skype ....stb), és a telepített alkalmazásokat( ha nincs rajta vásárolt app akkor ez nem gond). Az ingyeneseket ugyis letudod szedni mégegyszer. . Ami a belső tárhelyen és az sd kártyán vannak adatok azt nem veszíted el .(kép , zene ,szöveg, videó stb...).
-
generic
senior tag
Sziasztok,
párom J telefonjának adnánk egy utolsó esélyt. Milyen custom romot érdemes felrakni? Egyszerű a telepítése?
Már évek óta nem raktam fel custom romot androidra, nem tudom, mi hogyan van most. -
H.lacika
tag
Sziasztok
Bármit szeretnék letölteni hibát ír ki: hiba történt az információk szerverről való lekérése során és egy hibakód,
play be vagyok jelentkezve, beállításokat átnéztem, nem értek hozzá kb
ötlet?, köszi
-
Tüske0614
aktív tag
Sziasztok egy kis segítség kellene de látom nem túl aktiv a fórum Leirom hátha valaki jár itt .. Szóval egy ilyen telefont kellene visszahoznom az életbe ..Amivel próbálkoztam eddig az csak a companion ami le is fut teljesen de ujra nem indul a telefon .A hiba ez is lényegében hogy nem lehet bekapcsolni . csak egy rezgés és semmi .. Próbálta a recoverys inditást akkor szintén rezzen majd egy zöld led villanás és csend..
-
razorka777
veterán
válasz Tüske0614 #1324 üzenetére
Hali.
Munkatársam telefonja a napokban ugyanezt produkálta.
Se flashtool-lal, se pc companion-nal sem tudtam visszahozni az életbe.
Szerintem alaplap hiba lehet, a telefon meg nem ér annyit amennyibe a javítás kerülne.
De azért a helyedben én ég flashtool-lal megpróbálnám.Ja, a sony telefonokon nincs gyári recovery, azzal ne is próbálkozz.
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy A52s 5G&A72
-
Tüske0614
aktív tag
válasz razorka777 #1326 üzenetére
Köszönöm ma lesz a napja .. A furcsa az hogy a kijelző meg sem villan szóval még csak háttérfény sincs.. igy nem tudom mennyire lesz sikeres
-
Tüske0614
aktív tag
válasz razorka777 #1328 üzenetére
Szia ! ha töltön van kikapcsolt állapotban akkor be kellene adni az aksi ikont ?
-
Tüske0614
aktív tag
válasz razorka777 #1330 üzenetére
Akkor szerintem elhasalt a kijelző ...MIndegy ezt a flashtoolt lefuttatom ..Köszönöm a segitséget
-
Tüske0614
aktív tag
válasz razorka777 #1332 üzenetére
most már biztos .. ugyanis igy sem indul ..Köszi szia
-
rmartin94
aktív tag
Lenne egy olyan gondom, hogy egyik ismerősöm odaadta az Xperia J-jét, hogy telepítsem újra, mert elfelejtette a képernyő feloldó kódot. (USB hibakeresés "természetesen" nincs bekapcsolva).
Az a gondom, hogy mikor simán rádugom a gépre a telefont bekapcsolva, akkor felismeri, de viszont ha Flashmode-ban dugom rá, akkor ismeretlen eszközt ír, mi lehet a probléma? Driverek fennt vannak.Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
rmartin94
aktív tag
válasz razorka777 #1335 üzenetére
A ggsetup.exe? Az is igen, meg az Xperia Driver packs nevű telepítőből is az összes driver (Flashmode és Fastboot driver) is.
Mobiltelefonok szoftveres hibáinak elhárítása: http://hardverapro.hu/apro/mobilok_szoftveres_hibainak_szervizeleset_vallalom
-
ZsoltG60
aktív tag
Üdv. Van nálam egy xperia j telekomos telefon, ami térerő gondokkal küzd. Elég érdekes dolgokat művel, alap esetben bent a lakásban nem talál hálózatot. Kint szabadban viszonylag elfogadható a térerő de ha elfordítom balra akkor elveszti a hálózatot ..Mi okozhatja ezt ? Szétszedtem de az antennánál minden a helyén van . Melyik alkatrészt érdemes/kell cserélni hogy valami javulás legyen ? Csak az antennát , vagy a panelt ?
Lumia 950XL
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest