Új hozzászólás Aktív témák
-
tamastomi
csendes tag
-
blueMerle
veterán
válasz tamastomi #201 üzenetére
Szerintem 40-45 ezer Ft-ot nagyon megér.
Ami számomra fontos és elsődleges az a kijelző. Napfényben jól olvasható, az érintésre megfelelően érzékenyen reagál. Akksi 2 nap, az én felhasználási szokásaim mellett: napi 10-20 perc beszéd, 1-2 óra wifi böngészésssel, 2-3 óra mobilnet böngészéssel, facebook, wp-admin,...
További fontos szempont az összeszerelés minősége. Bőven túlmutat az árán, nagyon egyben van.
A rendszer működése -kár tagadni- nem épp gördülékeny. A mindennapokban ez azt jelenti hogy időnként van egy kicsi lag. Egyébként ugyanennyire laggolt a HTC Evo 3D készülékem is, amiben sokkal izmosabb hw lapult. Szóval szó sincs róla, hogy ne lenne használható. A JB-vel pedig ha lehet hinni a pletykáknak még jobb lesz a rendszer sebessége.
A böngészés a rendszer átlag-sebességéhez képest brutálisan gyors, azonnal betölti az oldalakat és akadozás nélkül lehet scrollozni, nagyítani.
Nem elhanyagolható, hogy kihangosítva jól érthető a másik fél, és engem is kristálytisztán hallanak. -
tutee
csendes tag
Üdv. Olyan kérdésem van, hogy milyen programmal tudom össze szinkronizálni a telefont és a pc-t? nem kaptam semmilyen cd-t és amit találtam a gyártó honlapján egyszerűen nem észleli ha rádugom az usb portra a telefont!
-
turho
addikt
Nos, kérlek, segítsetek ebben a problémában:
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
turho
addikt
-
dkarcsy95
tag
Sziasztok!
Nos,tegnap vettem egy ilyen típusú készüléket.(eredetileg sola-t néztem ki,de már az 5. hely volt,ahol azt mondták,hogy elfogyott a sola,így ezt vettem,hisz már csak ez volt). Tudni kell,hogy előző telefonom egy telenor one touch/alcatel ot 990-es volt,így ez a hardver ahhoz képest egy álom. Hibaként azt találtam eddig,hogy a hátlap(főleg a procinál) rettentően meleg,olyan 45 fokos. A fényképező brutál jó,szép képet csinál,és gyorsan fókuszál.A képernyő csodaszép,nagy felbontású és fényes,és ott van még a gorilla glass is. Még pozitívum a hangja.Nagyon szépen szól a kis hangszóró.Azt még sajnáltam,hogy nem adtak fülest mellé,csak egy töltő aljzat+usb kábel volt mellé,ami azért elég igénytelen kiszerelés ennyiért.
Egyenlőre ennyi,gondoltam leírok némi tapasztalatot.What the hack?
-
hatter
tag
jha, képeket nagyon hozzáértően kell készíteni, hogy jók legyenek...
ez a folyamatos autofókusz megöli a hardvert mert van hogy nem tud egyből ráállni és vagy 20mp ig akár homályos képet mutat, de ha leexponálunk akkor az esetek nagy részében jól sikerül a kép... én is megvagyok egyébként elégedve vele de kinéztem a P-ét az is 4colos és nagyon tetszetős és HD-ba vesz fel... het megválnék tőle jövőre...[ Szerkesztve ]
-
dkarcsy95
tag
válasz blueMerle #214 üzenetére
Ez a hőfokemelkedés elég extrém esetben volt észlelhető,mégpedig mikor lemerítette teljese,rádugtam töltőre,közben max fényerőn nyomtam,és igen erős multitask volt: zenét hallgattam 5-ös hangerőn,közben wifin keresztül töltöttem le és ment a bluetooth alapú fájlátvitel is,miközben böngésztem meg játszottam a dead trigger nevű elég jó grafikájú játékkal,ami azért picit hardverigényes folyamat.(Magunk között szólva csak annyit mondanék,hogy overclockolva volt a proci 1.2 GHz-re )
What the hack?
-
sarkaattila
csendes tag
Hogyan húztad a procit?
-
dkarcsy95
tag
-
turho
addikt
Ma reggel az ébresztő fagyott be, tegnap a skype (ami marha lassú reakcióidejű egyébként is). Remélem, nem toltam el, hogy engedtem 1 hete frissíttetni magát pc-n keresztül....
Eladó dolgaim, Klipsch R-28F tölcsér+magassugárzó pár, ebike
-
napata12
csendes tag
Sziasztok!
Aksija hogyan bírja? Tudtok írni konkrét tapasztalatot?
Böngészésnél nem szaggat?Köszönöm!
[ Szerkesztve ]
-
napata12
csendes tag
Még annyit, hogy Google Talk-ot (hanghívás, videóhívás), Skype-ot próbáltatok már vele?
-
napata12
csendes tag
válasz BlackmMmDog #234 üzenetére
Tudom, hogy sok helyen lehet venni 49.000-72.000-es sávban (nekem függetlenül kellene), csak azért kérdeztem, hol lehet olcsóbban de megbízható helyről vásárolni erre értettem a saját tapasztalatot.
-
napata12
csendes tag
A különböző színek azt jelentik, hogy az előlap mindig fekete csak a hátlapja lehet eltérő színű (fekete, fehér, stb.)?
-
blueMerle
veterán
Akksi teljesítmény
Napi: 20-30 perc beszélgetés, 1-2 óra net wifin (fb, email, böngészés, viber, wp-admin), 10-20 perc mobilnet (email), 10-20 perc játék (angry birds, nfs,...), némi fényképezés valamint zenehallgatás.
Végeredmény:
[ Szerkesztve ]
-
blueMerle
veterán
Flash nálatok is bugos? Nálam hibásan jelennek meg a weboldalakon a flash tartalmak. Remélem a JB megoldja ezt a gondot.
-
dkarcsy95
tag
Nézelődtem XDA-n,ott találtam pár módszert arra,hogy kihozzuk a telefonból a maximumot. Van már egy root leírás,viszont az csak az előző verziós készülékekre lehet alkalmazni,akinek a 7.5-ös van,annak hard resettel downgradelni kell a folyamathoz,valamint kiadtak az xperia sola kapcsán egy Jelly Bean-es Cyanogenmodot,amiben egyelőre sok a bug,mint pl a kamera és a rádió nem funkcionál. Szerencsére folyamatosan keresik a fejlesztőket a telefonhoz,így idő kérdése a normális custom romok kiadása.
What the hack?
-
-
Tuce
csendes tag
Aki tudna segíteni nekem magyarul leírva hogy kell rootolni és égetett romot beletenni az privátba jelezze már.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest