- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bandi8407
tag
Jó reggelt!
Kérdésem lenne elsősorban cm10 használókhoz! miért nem működik rendesen instagram cm10 alatt, van rá valami megoldás?
-
i.s
tag
Régebben volt már ionom és azon úgy emlékszem a szöveg bevitelekor adva volt egy kiváló nagyítós kurzor. Most ismét van egy ionom, azonban nem működik az említett nagyítás. Valakinek nincs meg véletlenül lementve egy ilyen billentyűzete? Megköszönném, ha segítenétek hogy hol találhatom meg.
i.s -
szcsaba91
csendes tag
Helló ti melyik vírusirtót ajánljátok?
-
ZolkoW
őstag
nofene.. én Endomondót használok (meg is vettem), és idei első nagyobb túrámon 22km. után abbahagyta a trackelést, csak otthon vettem észre. pin-kódot is kért, én meg azt hittem, elmozdult a simkártya..
akkor ez jó hír, hogy a program lehet a bűnös, de azt meg javítsák meg azonnal!egyébként ez a mostani verzió hibája lehet, valamikor év elején teszteltem, hogy meddig bírja egy feltöltéssel a teló, és akkor több mint fél napot ment az Endo.
Basszusműhely helyett: https://www.facebook.com/profile.php?id=61555669762786
-
i.s
tag
válasz darvinya #4908 üzenetére
A gyári ics van rajta. Bár az a fura,hogy csak a flashtool-al tudtam feltenni,frissíteni a szoftvert,ugyanis mind a pc companionnal,vagy a seus-al tett kísérletemre azt írta ki,hogy nem frissíthető,mert módosított szoftvert tartalmaz a telefon. Egyedül a flashtool-al tudtam újra feltenni a gyári szoftot. Pedig töröltem a root-ot,a cwm-et,tehát a bootloader visszazárásán kívűl mindent gyárira állítottam vissza. Gondoltam rá én is,hogy valami itt lehet elásva,de nem jöttem rá,hogy mi. Olyat produkált,hogy miután felment a flashtool-al a 6.1. E..... fw ezt követően a pc comp jelezte a 6.1.E.3.7 frissítést,de ugyanazzal a hibaüzenettel kivágott,nevezetesen,hogy módosított fw miatt nem hajtható végre a frissítés.
[ Szerkesztve ]
-
5381
aktív tag
Nekem gyanúsan egy időben, távon indította újra mindkét program a telefont(nálam is pin kódot kért, mikor már kussolt sokáig). A sim elmozdulásra nem is gondoltam eddig. Igaz, csak földúton vagyok hajlandó tekerni, de nadrágzsebben nem lehet olyan nagy rázkódás szerintem. Ace-n jól működött a Runtastic, gondolom az Ion is bírná hardware-el. Lehet, a programok nincsennek jól belőve ehhez a telefonhoz. Majd letesztelem a Sports Tracker-t, de azt meg nem igazán dicsérik. Pedig szívesen használnék ilyen programot.
-
i.s
tag
Kipróbáltam, hogy visszazárom a bootloadret és úgy már simán felment a seus-al a legfrissebb FW, azonban továbbra se működik a szöveg bevitelnél a nagyítós kurzor. Azt hiszem feladom. Pedig nagyon klassz dolog volt, hogy ha elírtam valamit, akkor nem kellett a szemem kinézni, hogy a kurzor hol áll, hanem a nagyító opción keresztül tudtam a kívánt helyre léptetni. Hát, így jártam.
Ha ez nem működik, azért rákérdezek, hogy esetleg cwm.ből van-e érintős, vagy legalábbis nagyobb betűs, mert az amit a fórumokon találtam olyan bolhányi, hogy alig látható.
[ Szerkesztve ]
-
i.s
tag
válasz drinker #4917 üzenetére
Az előző ION-om ami szintén gyári független és gyári ICS-el futott tudta ezt az opciót. Tulajdonképpen arról van szó, hogy ha elírsz valamit akkor, mivel nincsenek navigációs (nyíl) billentyűk és mivel elég kicsik a betük, ezért, hogy ne kelljen a ló ujjakkal zsonglőrködni a piciny betűk között, beépítettek egy olyan opciót, hogy a kurzoron tartott kézre előjön egy nagyított kép, ami azt a pozíciót mutatja, ahol a kurzor éppen áll. Persze ahogy viszed a kurzort arrébb, úgy mutatja nagyítva a megváltozott pozíciót. Így nagy biztonsággal tudja oda terelni az emberke a kurzort ahol, vagy javítani akar, vagy törölni, vagy egyebet. Szóval az előző ION-om ezt tudta. No, nem fogok belehalni, de klassz lett volna ha elő tudom varázsolni. Az is lehet persze, hogy az előző nem h, hanem i verzió volt és az LTE hálózatra szánt készülékek másik FW-t kaptak. A fene tudja.
Mindenesetre most a nagyobb betűs, olvashatóbb cwm izgat.darvinya:
Pontosan ezt keresem!!! Nem tudnád valahogy lementeni az app backup -al és valahogy eljuttatni hozzám egy próba erejéig?[ Szerkesztve ]
-
i.s
tag
válasz darvinya #4923 üzenetére
Aha, hogy te XP-d van! Igen azon határozottan emlékszem erre a funkcióra. Nagyon jó telefon a P. Ha bővíthető lett volna a memóriája, meg is tartottam volna. Elképesztően jól összerakott telefon. A szemem miatt vettem az Ion-t és persze ezzel is elégedett vagyok. Apropó. A cwm-el kapcsolatos kérésemre nem tudsz valami orvosságot?
Annyira bolhányi betűs az elérhető cwm - legalábbis amiről én tudtam -, hogy alig látom. Nincs valami nagyobb betűs, vagy esetleg érintős verzió erre nincs? -
i.s
tag
válasz drinker #4925 üzenetére
Persze, most ezt is csinálom, de mivel a nagyítás, mint funkció rettentően sokat segít a hozzám hasonló gyengén látóknak, gondoltam megpróbálom megoldani. Egyébként fektetett módban kevesebb a gond, mivel akkor a betűk is nagyobbak. Számomra az álló képernyőnél jelentkeznek a problémák, ugyanis ott bolhányiak a betűk. A fektetettnél meg sokat kitakar a billentyűzet és emiatt nehezen átlátható a tartalom, azaz max 2 sort látok fektetett képernyőnél, míg az állónál szinte az egész levelet (tartalmat)
Nem baj, jön majd a JB -remélem - és az talán megoldja ezt a gondom.[ Szerkesztve ]
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Az addons detectornál, ha talál valamilyen reklámozgató app-ot azt hol jelzi?
Az Addons fülnél? -
matthews
aktív tag
Hali!
Valaki meg tudja nekem mondani, hogy azon lehet-e változtatni, hogy ne a csúsztatással lehessen felvenni a telefont ha hívnak, hanem mondjuk zöld gomb nyomásra vagy ilyesmi?
Köszönöm válaszaitokat![ Szerkesztve ]
"No brain, no problem"
-
Tomacko
senior tag
Én haasználtam még jó fél éve, akkor annyi bajom volt vele csak, hogy a google fiókban lévő kis képeket tette ki a hívóhoz, szóval elég pixelesek voltak, de teszi a dolgát az biztos. Nyilván be lehet állítani hogy rendes képeket használjon a nevekhez, de jött egy rom ujra húzás hamar gyorsan és nem használtam utánna már se ezt se másikat a GXI-n, meg barátkoztam a "gyárival".
Ha nem ismered meg a barátság titkát, igazán nem is tudsz semmit. Tomi ---ZTE Grand X IN--->Motorola Atrix 4G--->Sony Xperia S--->Huawei Ascend P6 ---> Asus Padfone S --> Xiaomi MI-A2 Lite
-
tinke
csendes tag
Segitség kellene. Ionomra nem tudom a Cwm-recoveryt rárakni. Rootolva van. SuperSu is van engedélyezve. Hogy kell feltenni?
-
tinke
csendes tag
Na letöltöttem....kicsomagoltam....rányomtam...megcsinálta,de ujrainditásnál hiába akarom recovery modba hozni a Sony feliratnál tovább megy. Hiába tapicskolom a képernyőt. Valami miatt nem megy fel rá.
-
tinke
csendes tag
CWM Recovery for 2012 Xperia Installer
script created by kenjidct* server not running *
* daemon not running. starting it now on port 5037 *
* daemon started successfully *
=============================================
Step1 : Waiting for Device.
OK=============================================
Step2 : Sending some files.
58 KB/s (932 bytes in 0.015s)
1984 KB/s (63512 bytes in 0.031s)
2986 KB/s (2437120 bytes in 0.796s)
3063 KB/s (735308 bytes in 0.234s)
0 KB/s (596 bytes in 1.000s)=============================================
Step3 : Setting up files system partition.
remount rw /system
copy recovery.tar to system.
copy chargemon to system.
copy charger to system.
copy sh to system.
remount ro /system
* server not running *Finished!
A folytatáshoz nyomjon meg egy billentyűt . . . Ezt irja ki mikor megcsinálom.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- PlayStation 5
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Windows 11
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Hard Disk Sentinel: S.M.A.R.T., okosan
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest