- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Androidos tablet topic
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Apple notebookok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Wp7 -ről váltanék erre a telefonra, mennyivel lassabb (vagy ugyanolyan gyors) ahhoz a rendszerhez képest, mennyire laggol?
Előre is köszönöm! -
Keraa
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #3302 üzenetére
Köszönöm szépen!
-
MODERÁTOR
válasz Ferenczi Áko #3302 üzenetére
Ezt azért így nem mondanám. Közel két év WP7 után váltottam Ion-ra, és de, Wp után laggol. De ez nem az Ion hibája, hanem a droid sajátossága. SGS3, OneX, stb ugyan ilyen.
Maga a telefon megfelelően gyors, teszi a dolgát, a programok gyorsan indulnak, a közöttük történő váltás gyors. Viszont az elfogyó ram(igen, 1Gb-nál is) miatt képes laggolni, míg visszatölt. Nameg ha úgy vesszük, a WP7 sem azért tűnik ki, mert gyors, hanem azért, mert folyamatos. Ott nincs meg az a probléma, hogy a ramot megette valami, és míg betölt, aminek be kell, addig megröccen. Plusz ott szépen el vannak rejtve a várakozási idők az animációkkal, ami esetenként itt esetleg nincs meg.
A böngészés is jó az Ion-on. Elsősorban a Chrome az, ami tudja hozni a WP szintet sebességben, viszont eléggé eszi a ramot, amit használat közben nem veszel észre, inkább kilépéskor. Cserébe megjegyzi, amit meg kell, odaugrik, ahova kell. A Dolphin a másik, ami jó, de nálam folyton összeomlik(most pl nem tudtam belépni, mert a RIOS:Belépés lap töltésénél kilép..).
Mindent összevetve, gyors telefon az Ion, de WP folyamatosságot ne várj egyetlen droid-tól se. Ez nem olyan. Cserébe itt nincs megkötve a kezed, mert amit akarsz, azt meg is tudsz csinálni vele, a hétfői eseményekről nem pénteken értesít, és nem szűnik meg létezni a kapcsolat fb beszélgetés közben félúton.
Én nem bántam meg a váltást(HTC Trophy-ról jöttem).
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Most jöttem rá, hogy van itthon NFC cuccom
Még 5-6 évvel ezelőtt, mikor egy évig djuice-os voltam, a szerződés megkötésekor kaptam egy kulcstartót, ami elvileg a kedvezmények igénybevételéhez kellett, de sosem használtam. Most próbáltam, olvassa a telefon(NFC Taginfo app)
Igaz ezen kívül fogalmam nincs, mire lehetne használni, de legalább kipróbálhattam az NFC-t
Keraa: Nincs mit
[ Szerkesztve ]
Everybody lies.
-
BalaG
aktív tag
hy all
Egyet áruljatok el skacok ,hogy fényerőt hol lehet beálitani automatikusra?
...mert régi HTC-be volt olyan hogy beálitottam automatikára és tényeg oda tettem a kezem a szenzor elé akkor kivilágosodott a képernyő ha meg fénybe tartottam akkor elsötétült értelemszerüen a környezetnek megfelelően viselkedett.... de az IONál ilyet nem nagyon tapasztalok és ez biza fél nap alatt lemeriti a telót sőt... -
BalaG
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #3313 üzenetére
NE már ennyire kaki eza része?nemhiszem
HTC-be elég látványosan lekapcsolta meg vissza elég gyorsan és az sokal szarabb telo volt
nem akarok ezzel megelégedni kell rá valami progi -
darvinya
titán
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Itt van a DRÁGASSSSSZZZZZÁÁÁÁGOM!
Űber brutál telefon de tényleg.
1 órát használtam és nagyon bejön.
Úgy érzem hosszú boldog kapcsolat lesz ez! -
Keraa
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #3320 üzenetére
Köszönöm a kedves fogadtatást!
-
Somy_
tag
Sziasztok!
Milyen micro SD-t ajánlotok hozzá? Kihasználja a 32GB-os Class10-et vagy elég Class6-os is bele?
Lehet volt már szó róla, de hírtelen nem találtam meg. -
sixpak
nagyúr
Hi. Én is sokat gondolkodtam a témán, de végül találtam egy kihagyhatatlan árú class 6 32Gb-os Samsungot.
Igaz én csak 720p anyagokat rakok rá (majdnem fele annyi adat), de nekem nem akad.
A saját 1080p videókat is az sd-re menti,az sem akad.
Mondom még egyszer, hogy én konkrétan az enyémről beszélek. Más class6 besorolásút még nem próbáltam.
Mondjuk 720p alatt a class 4 TDK sem akadt.[ Szerkesztve ]
https://www.flickr.com/photos/86396338@N05/
-
Somy_
tag
Neadjisten tudtok erről valamit? Samsung microSDHC 32GB Pro UHS-1 class10 MB-MGBGB/EU, vajon mi az az UHS-1 jelzés?
Nekem az ion által felvett videókat kellene akadásmentesen rögzítenie. Sajna előfordult a beépített memóriájára mentéskor, hogy a full-hd videók pillanatra belaggoltak. Nem teszteltem, hogy előtte kilőttem-e mindent a memóriából vagy sem. De írásban (is) kellene, hogy gyors legyen a kártya. Ezekszerint kihasználja a Class-10-et? Mert ez jó hír lenne!
-
Keraa
aktív tag
válasz Barthezz2 #3322 üzenetére
Alig van különbség!
Egyszer röccent meg egy kicsit, és a videónál mikor beletekertem akkor volt némi akadozás, ami egyáltalán nem zavaró! Pedig, hogy szerettem a wp 7 -et, de azért a droid tényleg "okosabb"!6.1.E.3.7 rendszerfrissítést akar telepíteni! Ez mi akar lenni, hagyjam neki?
Köszönöm ! -
CUCU282
csendes tag
válasz Ferenczi Áko #3324 üzenetére
Na de az SD kártya nem feltétlenül szükséges neki ugye?? vagy igen?
Szóval ugy értem idővel fogok bele venni természetesen de nem feltétlenül szükséges hozzá ?![ Szerkesztve ]
-
arpy17
tag
A fő eltérés a CL6 és a CL10 között a mi szempontunkból, hogy a CL6 inkább az apró pár KB-os fájlok írásában gyors (kiterjesztett ext partíciónak tökéletes pl kisebb belső memóriával ellátott készülékeknél), míg a CL10 a nagy fájloknál brillírozik. Nekünk a még a CL4-es is sok esetben jobb(pl videórögzítés SD-re => nagy file), mint a CL6. Persze a CL10 még jobb, de egyben drágább is.
Hangsúlyozom, ez a fenti szempontok szerinti összehasonlítás, nem akarok senkivel sem technológiai, vagy egyéb vitába bonyolódni.
[ Szerkesztve ]
SONY Xperia Ion <= HTC Desire <= Samsung Galaxy 3 <= HP 614c <= Mio A701
-
Keraa
aktív tag
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni?
Nem tudom frissíteni a Timescape-n a facebookot. Belépni betudtam, de mindig azt írja ki, hogy frissítés nem sikerült koppintsak újra.
Előre is köszönöm! -
BalaG
aktív tag
válasz neo_xperia #3337 üzenetére
Szia!
Köszi a választ, de útközben én is szembesültem a dologgal hogy csak ROOT-olt telókón megy ez a funksön
-
Somy_
tag
Sziasztok!
A külső SD kártyát a /mnt/ext_card/ alatt érem el?
Meg lehet mutatni a progiknak, hogy ne a belső tárhelyet használják ezután, hanem a külsőt? Pl a fényképezőnek, hogy ne a belső SD kartyára mentsen, hanem a külsőre?
-
drinker
tag
Hát nekem sajnos nem talál frissítést a telefonom 6.1.E.3.7-re, a 6.1.E.1.20 a legfrissebb!
(LT28H független EN-EL régiós) Mondjuk azt sem tudom hogy a régiónak van e köze hozzá, és hogy ez igazából milyen régió is. De hátha valaki tud valami okosságot hozzáfűzni a dologhoz... -
CUCU282
csendes tag
válasz neo_xperia #3337 üzenetére
Na akkor jön a következő okos kérdésem Gyári független telefont rendeltem... akkor elvileg van root jogosultságom ugye?? Ne nevessetek érezzetek együtt
-
BalaG
aktív tag
Nem is tudom már ki írta de üzenem hogy én is hallom a kattogást első-hangszoroba de csak ha egész közel hajolok a telóhoz alap állapotban
( ez valami ION betegség lehet )
Új hozzászólás Aktív témák
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- PlayStation 5
- Kupon kunyeráló
- NVMe/SATA tárolóbővítés az Orico dokkolójával
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tudományos Pandémia Klub
- Politika
- Tesla topik
- Napelem
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest