Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TazLeacher

nagyúr

Az utóbbi idők egyik legjobban összerakott, legélvezetesebb, legrlészletesebb tesztje volt. Az elmúlt idők teszjeit csak úgy végigfutottam, ezt meg az első beűtől az utolsóig elolvastam. Nagyon jókor jött, nyár végére tervezem a 9800GTX SLI konfigot. Eredetileg 8800GTS lett volna, de lassan ugyan annyiba kerül, és azt már alig kapni...

Aki szerint nincs értelme az SLI-nek: Egy 9600GT SLI a maga kb 60K-s beruházásval többször odaver a 9800GX2-nek, és egy sima mezei egykártyás GTS vagy GTX-et le is nyom. Ugyan ez igaz a 8800GT-re is, az is olyan 60K körül mozog.

A másik meg az, hogy lehet, hogy az vesz SLI-t, aki nem 1280-ban játszik, nemlehet?

A másik meg az, hogy most megveszel egy SLI-s lapot 1 kártyával (mondjuk 9800GTX), egy jó procival. Amikor elkezd kevés lenni a GTX, akkor veszel mellé mégegyet. Most 50-60K körül már kapni GTX-et. Mennyi lesz egy fél év múlva? 35-40K? És mennyi lenne eladni a VGA-t, és venni helyette egy másikat, ami veri a 9800GTX SLI-t? Ráadásul nem kell egyszerre kifizetni...még én se tudom, hogy nyár végén megveszem-e mindkét kártyát. Ez feltehetőleg az akkori árától fog függeni.

Igen, lehet, hogy barom vagyok, de ez van. :D

• TazLeacher

nagyúr

(#125) joshua7: kérdés mennyiért? Mert ha eltelik fé év, és mondjuk, a GTX 35K lesz újonnan, akkor mennyit kapok az enyémért? 20K-t? Ha rádobom az a +35K-t, amiből megvenném a +1 GTX-et, akkor az elég lesz? Szóval 55K-ból megkapnám azt a kártyát?

(#126) illusiON: az, hogy a játékok java részt nem támogatják, ez egy kicsit kemény. A régiek talán, de nem azért vesz valaki SLI-s konfigot, hogy 2-3 éves játékokkal játszon, az újaknak már egy jelentős része támogatja, ráadásul azok, amelyek nem, nagy többséggel elmennek 1 kártyával is. Lásd: HL2EP2...

amiből a multiGPUs lapot megveszed egy az SLI-t kihajtó procival

Te elolvastad a tesztet? 20K-tól vannak 2 GPU-s lapok. Az, hogy kinek mi kell azt el lehet dönteni, úgy, ahogy 1 GPU-sat is kapsz 15-től 50K+ig.

(#127) VaniliásRönk: poén szinten elmegy, de nagyobb felbontáson mondjuk +30K-ért +50-60%-os emelkedés nem olyan rossz. Mindketten tudjuk, hogy épeszű felbontáson még jóideig elég egy GTX is. Amikor viszont a GTX már nem lesz elég mondjuk 1680-hoz, akkor egy SLI még szépen elviheti.

(#130) t72killer: tegnap szóült a kiskeres haverom, hogy 50K körül már hoz GTX-et ha kell. Ha a GTX280 megjelenésének pillanatában az az 1 kártya olcsóbb lesz, mint 2 db 9800GTX, akkor fejet hajtok elötted. Nagy valószínüséggel kb. egy nforce 780i-s lap+9800GTX SLI áraába fog kerülni az a kártya

• TazLeacher

nagyúr

válasz Móci #152 üzenetére

Mivel 3650-et akarsz most is venni, lehet nem Te vagy a célcsoport, ezen gondolkoztál már?

• TazLeacher

nagyúr

válasz Móci #155 üzenetére

Rossz hsz-re válaszoltam, ezt nem kommentálom...ehhez nem tudok mit hozzátenni.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés