Új hozzászólás Aktív témák
-
joshua7
veterán
válasz TazLeacher #124 üzenetére
A másik meg az, hogy most megveszel egy SLI-s lapot 1 kártyával (mondjuk 9800GTX), egy jó procival. Amikor elkezd kevés lenni a GTX, akkor veszel mellé mégegyet.
Erre szokták mondani, h mire eltelik a fél év, lesz a piacon egy olyan új kari, ami önmagában hozni fogja az sli-s karik tudását. Nem kell vele szenvedni az sli nyűgjei miatt sem stb. blabla...
És ez így igaz.Semper Fi
-
illusiON
őstag
azért azt sem szabad elfelejteni hogy a játékok javarésze nem támogatja, majd esetleg az újabbak fogják talán a másik meg az, hogy amiből a multiGPUs lapot megveszed egy az SLI-t kihajtó procival abból némileg egyszerübb alaplapon ütősebb szimplaGPUs konfigod is lehet akár de nekem sosem lesz több vga-m egy gépben ugyhogy hiába tépem a szám
[ Szerkesztve ]
( : no woman no cry : )
-
VaniliásRönk
nagyúr
Ha elkezd kevés lenni a GTX 3 is kevés lesz.
[ Szerkesztve ]
"Only two things are infinite, the universe and human stupidity, and I'm not sure about the former." (Albert Einstein)
-
Ste
addikt
joshua7-nek van igaza
jah és mi van akkor amikor adott játékban nem megy az Sli, vagy kevesebb fps-t ad mint egy kártyával? kiforratlan még mindig, pedig jóideje már a piacon van
-
Móci
addikt
válasz TazLeacher #153 üzenetére
Tudom. Csak leírtam a véleményem, azt csak szabad... ha nem, akkor kérem a moderálást.
"...In a struggle to be happy and free, swimming in a primitive sea..."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- MSI GeForce RTX 4070 VENTUS 2X 12G OC
- ASUS RTX 4070 Ti SUPER 16GB TUF Gaming OC videokártya (TUF-RTX4070TIS-O16G-GAMING) - 3 év Aqua gari
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- Diamond Monster 3D PCI 4 MB (3Dfx Voodoo 1)
- Gigabyte Geforce 1660 6 GB VGA kártya!
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest