Hirdetés

Aktív témák

  • Necro_Ramone

    tag

    Bada 3.0 Leaked Feaure List
    - A menügomb a parachute panic-ot indítja. Lezárt képernyőn is.
    - Azokat az ikonokat miket még nem raktunk át a menüből a homescreenre, most átrakjuk. A widgetek ezentúl a menüben lesznek megtalálhatók.
    - A google alkalmazás nagy sikerére való tekintettel új alkalmazásokkal kedveskedünk a Bada rendszer használóinak: Yahoo!, Bing, Search.com, Wikipedia, magyar felhasználóink kérésre pedig exlúziv altavista és altavizsla alkalmazás is készül. Tervezünk továbbá egy keresőt, amivel a keresők között lehet keresni.
    - A visszajelzések alapján úgy gondoljuk vásárlóink elégedetlenek az készülékeiken lévő hat darab, részeg gyakornokok és prostituáltak által készített chat alkalmazással, ezért a fejlesztőcsapatba bevonunk öt kőművest és egy négyseggű majmot.
    - A 'kameragomb' új funkciót kap, ezentúl kérjük 'stoppergomb'-ként hivatkozzanak rá.
    - Új widget, 'Zajszennyezés'. Részletek hamarosan.
    - A készülékben lévő mikrofon eztúl zajszennyezési adatokat gyűjt, amennyiben telefonálni kíván kérjük használjon headset-et.
    - A filekezelés sebességét érő kritikák miatt a készüléken (memóriakártyával együtt) tárolható file-ok számának felső határát 5 darabban rögzítettük, legfeljebb 300 kbyte/darab méretben.
    - Az atomfegyverrel nem rendelkező országok Samsung Apps hozzáférését megszüntettük.
    - A hangerőszabályozó funkciókat teljes egészében az értinésérzékeny felületre helyezzük át, ezzel egyidőben kikerül a készülékből a virtuális billentyűzet, helyét a hangerőszabályozás átalakításából felszabaduló két gomb veszi át a következő elrendezésben:
    'FEL' GOMB = Következő karakter
    'LE' GOMB = OK
    - Úgy gondoljuk még mindig TÚL sok a hasznos felület a böngészőben, az erről szóló terveinket később osztjuk meg.
    - A Bada 2.x nagy sikerére való tekintettel új funkciókkal bővítjük alkalmazásainkat! Ezekek: autófókusz és naptárgomb a zenelejátszóba (a play és next gombok kikerülnek), ébreszőgomb a fényképezőbe, e-mail az FM-rádióba. Felhasználóink rajonganak az értelmetlen shorcutokért.

Aktív témák