- Itt vannak az Apacer Intel és AMD profilokkal konfigurált DDR5 tuningmemóriái
- 14 az 1-ben USB4 dokkoló jött a Razer fémjelzésével
- Asztali használathoz tervezett, masszív kapacitású külső SSD a Team Grouptól
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Két MSI alaplapban is leégett az AMD új Ryzenje
- Milyen videókártyát?
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- Milyen TV-t vegyek?
- Egyelőre nem tervez Lunar Lake-hez hasonló dizájnt az AMD
- Gaming notebook topik
- RAM topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Aktív témák
-
Binyi01
aktív tag
válasz F-ECT$ #41948 üzenetére
Vissza van olvasva, pont a Te kommentjeiden akadt meg legtöbbet a szemem. Sokszor elég túlzó amit írsz, - hozzáteszem, szerintem - ezzel együtt nem mondom azt, hogy nincs benne igazság. Ez a GPS dolog is olyan, hogy Nekem pl. semmi gondom vele, de azt is elhiszem, hogy másnak van.
"Amikor Bell feltalálta a telefont, már 7 nem fogadott hívása volt az Apple jogi osztályáról..."
-
F-ECT$
titán
válasz Binyi01 #41951 üzenetére
Feltűnő az avatarom, azért
Viccet félretéve mostanában volt 1-2 bő lére eresztett írásom, ezek feltűnőek. Nyugodtan írj Te is ilyet, ha máshogy látod a helyzetet. A GPS-szel pl nekem sem volt különösebb gondom azt leszámítva, hogy néha percekig nem talált jelet a szabadban hideg indítással.
Dive ever, work never.
-
@matthew@
őstag
Sziasztok!
Ma fölmentem a SamsungApps-re és kiírta h ha beregisztrálok újból akkor kapok egy 1400Ft-os kupont, ez pontosan h működik?Matthew 24:42
-
richies
senior tag
nah, samsung "cancelled my payment" a gagyi ratyi Ndrive miatt, de nem latok semmilyen vouchert..
szoval akkor a penzt visszaadjak?
mert az ugye tobb napig tart.
a purchase history-bol is kitoroltek a gennyetasszem sygic lesz akkor...
Rozsomak of Power
-
snecizero
senior tag
Én úgy gondolom ,hogy a route 66 egy jó választás. Ha már ott az ikon a telefonba akkor már tudjam fullon használni. A sygic nem rosz szerintem. De a route 66 örökös licenset vásárolsz meg. A sygic-nél nem tudom. Én a route 66 fogom megvenni.
Ulefone Power Armor 21. * Jézus az út az igazság és az élet !!!*
-
consono
nagyúr
Hmmm.... Egy ilyen appot én is szeretnék
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
consono
nagyúr
Bárcsak úgy lenne időm... És ez csak romlani fog...
Gyakorlatilag már ez is egy port, iPad 2-re jött ki hasonló progi, meg 1-2 éve csinált egy srác ilyesmiket a Nintendo Wii kontrolerje segítségével.
[ Szerkesztve ]
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
senior tag
bada 2.0-nál aki felrakta a beta-t mondja már meg nekem hogy hogy kapcsolom ki a voice commandot? minden letiltottam de így is beszokott jönni magától
-
richies
senior tag
nah megvettem a Sygic-et az Ndrive helyett...
penzt a samu app visszautalta a kartyamra
mar a beallitasoknal latszodott,hogy 100x komolyabb a progi..
Ndrive egy fapados gagyi ehhez kepest (meg route 66-hez is)
erdekes modon, ez nem kesik, max 5m-t, ami ugyebar cseppet sem zavaro. (latszik neha visszaugrik az utvonalon ,szoval hozzaad-saccolja a helyzetet, de ez 100x jobb mintha kesne 30-50m-t mint az Ndrive tette)
sajnalom az Ndrive fonoket, hog yilyen looserek meloznak nala...nah szoval vegre van rendes navim...
csak ajanlani tudom..
remelem majd masik terkepet tudok hozza tesztelni[ Szerkesztve ]
Rozsomak of Power
-
Attelah
tag
Hali!
Két kérdésem lenne:
1, tud valaki ingyenes szótárat a badára? Volt régebben egy fasza 3 nyelvű szótár amit egy magyar emberke készített. Angol-Német-Francia nyelveken tudott, tök egyszerű program volt. Nem azt kellett beállítani hogy melyik nyelvről melyikre fordítson, hanem hogy a magyaron kívül melyik nyelv lesz a másik. Be volt állítva pl az angol és ha beírtál egy magyar szót akkor azt angolra fordította, ha pedig egy angol szót azt magyarra.2, bada 2.0-ban ki lehet kapcsolni az első, widgetes oldalt, ha én azt szeretném, hogy csak egy tiszta oldal legyen?
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
eladogeppc
veterán
Sziasztok !
Abban szeretném a segítségeteket kérni, hogy ilyen sw és csc verzióm van.
Mehet rá frissebb ?SWVER: S8530BSKA1
CSCVER: S8530TMHKA1
FFS VER: TMHGondolom a TMH t-mobile-t rejt. Viszont én Telenoros kártyával használom.
A kérdés az lenne, hogy S8530XXKF1 romot rárakhatok-e ami no branded ?Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
TomWexX
addikt
válasz eladogeppc #41984 üzenetére
Felteheted ha nem fontos a magyar nyelv, ugyanis nincs hozzá Közép-Európai CSC fájl (OXD), így nem lesz benne magyar nyelv.
Olvasd el ezen az oldalon az 1. hsz-t, ott van egy újabb firm ami szintúgy T-s, viszont frissebb.Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
richies
senior tag
-
eladogeppc
veterán
Route66.. az nem ingyenes ?
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
dave182
senior tag
válasz eladogeppc #41988 üzenetére
nem ingyenes,legalábbis maga a navigáció...30 napos próbaverzió van+a navon kívül mindent használhatsz tovább díjmentesen(térképek,helymeghatározás)
-
Attelah
tag
válasz eladogeppc #41988 üzenetére
Csak az első 30 nap.
Samsung X600 --> Samsung Wave Bada Turko --> Samsung Galaxy S4 Mini Android 4.2.2
-
consono
nagyúr
-
Atomgeszi
veterán
Bada 2.0-ban, ha elforgatod a kijelzőt sms írás közben, akkor látszik már végre, hogy mennyi karakter van még hátra??
Eladó gyönyörű, kitűnő állapotú audiophile hangfalszett https://hardverapro.hu/apro/elac_carina_audiophile_5_0_szett/hsz_1-50.html
-
richies
senior tag
-
consono
nagyúr
válasz Goldmen75 #41993 üzenetére
Tényleg jó, én kipróbáltam mindhárom elérhető GPS progit, nekem ez a favoritom. Ráadásul a négyezer egypárszáz forintos akciós áron (ha lesz még ilyen) nagyon jó vétel is...
-
Attelah
tag
válasz dave182 #41994 üzenetére
Ezt is meg tudod nézni? [Bada 2.0]
-
Goldmen75
őstag
IGO a legjobb de hát nem mindenre portolnak sajna....de a 2. a sorban a sygic minenképp!
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest