Hirdetés

Aktív témák

  • Karma

    félisten

    válasz AS #36252 üzenetére

    Neked. De ha nem lenne szelektiv emlekezeted, eszedbe juthatna hogy voltak nem ennyire szerencses felhasznalok is. (Engem nem erintett, mert a valtozatossag kedveert a Wavevrl se videoztam.)

    gazfickó: jo kerdes, mik az igenyeid. Ha egy kelloen keskeny korrol van szo, tehat pl. amit a bada is nyujt, azt a WP7 is tudhatja. De ezen tenyleg celszeru tetelesen atmenni elore. A Tabot szemely szerint nem szeretem, az arabol kijon egy hasznalt iPad is siman, ami szerintem a legtobb szempontbol felulmulja (cserebe kevesbe hordozhato es nincs Flash, hogy szaggassa a bongeszot. Bruhuhu.)

    mrhitoshi: Ja. Papiron 24, ami szinten keves, de mozgas kozben nem birja tartani ezt se :( Pedig az autofokuszalas folyamatosan eleg jo dolgokat is lehetove tenne.

    Mas tema: ma osszefutottam tok veletlenul az Ozone megrendelojevel. Amellett hogy visszaadom a Wave-eket amik nalam maradtak, lehet hogy lesz egy lehetosegem javitani az alkalmazason (kicsit refaktoralni es tagolni, hogy ne legyen akkora falat a startup), hatha most nem szivatnak be a sargak.

    [ Szerkesztve ]

    “All nothings are not equal.”

Aktív témák