- DUNE médialejátszók topicja
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen SSD-t vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Aktív témák
-
De azért az két külön dolog, az OS-t könnyű talpraállítani.
Az mondjuk egy szintén érdekes kérdéskör, hogy ha a Kies rakja fel a szoftvert, akkor lehet-e, hogy a megfelelő kamerafirmware-rel "szerelt" szoftvert rakja-e fel, vö. a Loader régijét...“All nothings are not equal.”
-
Z_A_P
addikt
Hat..egy full fw load van vagy 10-15 perc. Utana ellenorizni h minden mukodik-e (pl samsung apps - mert nekem vannak fw verziok amivel fagy, premium soc hub, stb).
Elotte persze adatmentes (mar amit lehet...mert sms-ektol bucsut lehet mondani), utana adatvisszaletoltes.
Internet/mms profil beallitasok (netes vadaszat mi is ez a vodanak), voicemail szam beallitas (sms kozpont szam valamiert megmaradt mindig, ez mak).
Utana johet telefon beallitasa (csengo/hatter/mukodes/menuk/ebreszto/stb), majd widgetek visszarakasa, majd vegul applikaciok visszarakasa.
Ez igy alsohangon 1- 1.5 ora.
Aztan ha ezek utan derul ki hogy vm megsem megy, akkor uj verzio turasa, es elorol az egesz...
Szoval csak ha kurva sok szabad idonk van, akkor jatszunk ezzelszerk: mondjuk igaz, te nem azt irtad h gyors hanem h konnyu. Az igaz, nem bonyolult.
[ Szerkesztve ]
OK
-
"szerk: mondjuk igaz, te nem azt irtad h gyors hanem h konnyu. Az igaz, nem bonyolult."
Egyébként meg a lépések egy része csak Nálad játszik a holland cuccal, pl. netet beállítani XEH CSC-vel nem kell külön. A widgetek, alkalmazások se feltétlen érintenek mindenkit.
De még ezekkel együtt is gyorsabb pl. egy szerviztúránál.
[ Szerkesztve ]
“All nothings are not equal.”
-
Z_A_P
addikt
netet beállítani XEH CSC-vel nem kell külön.
Ezt nem vagom, honnan tudja egy teljesen uj fw-s telefon hogy hova kell csatlakozni?
(live.vodafone.com, proxy cim, stb)
Hisz a telefonban alapbol nincs egy network profil sem, azzal indit minden alkalmzas hogy valassz profilt.OK
-
-
ruszi_tomi
aktív tag
Mostanában lettem figyelmes arra, hogy ha a telefont néma profilra állítom, akkor ugye rezzen egyet maximum rezgési erősségen. De amikor rezzen, elég hangos, csúnyácska rezzenő hangot hallat valahonnan a hátlap alól a kamera mellől!!!!!
Ez mindenkinek így van, vagy csak az enyém defektes kicsit?????Ui.: Egyik haveromnak is ugyanezt csinálja...........
Oneplus 8T 8/256
-
67tuareg
tag
Sziasztok!
El szeretném adni a Wave-met, le akarom cserélni egy Defy-re.
Ha valakit érdekel, T-és, és kifogástalan állapotban van. -
janes1976
őstag
Én azért megtanultam valamit. Nem fogok kamera fwrt frissíteni többet. Nem érdekel hogy kinek sikerült meg kinek nem. Nekem szétbaszta a kamerát, működésképtelenné tette. Utána meg rohangálhatok meg kísérletezgethetek, hátha sikerül helyreállítani. Inkább maradjon az, ami van.
Nekem MP 2.000-esen tette tönkre.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
a510
aktív tag
Info fizetős app letöltéséhez Wirecarddal: nem lehet már csak átutalással pénzt tenni a Wirecard számlára, bankkártyát nem is enged regisztrálni. (Thx fulzolnak)
-
the radish
senior tag
-
Varszegig
veterán
válasz the radish #21324 üzenetére
namost épp ők nem kéne elrémisszenek.
janes1976-nak sima volt a frissítés a kamerával volt gondja. z_a_p meg egy holland wave-et masszíroza510:Nekem a korábban regelt visáról enged pénzt küldeni.
[ Szerkesztve ]
-
victorio79
tag
Na. Kipróbáltam a WiFi-s böngészőt (MyExplorer) amit annyian hiányoltak itt.
Elég életképes, bár egyszerű. Szépen húzza át a fájlokat, komplett könyvtárakat is. Jó lenne ha a Samba szerveren keresztül le tudna játszani, nem kellene mindent lehúzni. A gépem megosztásait kezeli, de sajons a NAS-ommal még összeakad.
De legalább már nem sír senki, hogy nincs."Si vis pacem, para bellum."
-
janes1976
őstag
válasz the radish #21328 üzenetére
Szia!
Na azóta kiderült, hogy a kamera fw frissítés cseszte el a kamerát, nem a teló fw frissítése.
Én is megcsináltam az fw frissítést a legfrisebbre gond nélkül megcsinálta. Mondjuk tegnap is eljutottam idáig, csak éppen az a fránya kamera fw frissítés cseszett ki velem, amit ma kihagytam, így van kamerám. Saját kárán tanul az emberfia.
Úgyhogy 1 szó mint 100: mindenkinek ajánlom, NE frissítse a kamera fw-t, csak akkor ha rengeteg ideje van buherálni meg szaladgálni. Mer nem ám úgy rontja el a kamerát hogy attól használhatod, lófaszt, nem is működik. Azt írja ki: fényképező hiba és be se lép a kamerába.
Mondom, teló fwt frissíts nyugodtan, annak semmi köze a kamerához, mert azt külön kell frissíteni.
Jótanács: akinek nem ajánl fel frissítést a KIES, az gondolom frissítette a legutóbbira, mármint a KIESt, az szedje le és rakja fel pl. azt, ami a magyar SAMSUNG oldalán van, előzőt. A 82., 83. végű jó. Köszönet Varszegignek, aki a tippet adta.
Üdv.
JanóXiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
janes1976
őstag
válasz the radish #21332 üzenetére
Gondolod, felfrissítettem a teló fwrt fasza, minden király, utána kamera fwt, mire elszállt a kamera, volt vagy 400 a vérnyomásom, de a saját hülyeségem miatt, hogy hogy lehetek ilyen f*sz, hogy elcseszem a saját telóm.
Meg a poén az, hogy sztem nem is jött ki új kamera fw frissítés, sztem mindenkinek ugyanaz van, ezért nem is kellett volna, de lehet tévedek. Magyarul rengeteg értelme volt a műveletnek.
Varszegig: Jaja. JH3-am volt. Mekkora kemény, pont akkor írtam mikor te.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi X6 Pro 512/12 GB (Grey)
-
victorio79
tag
Itt van pár kép is:
"Si vis pacem, para bellum."
-
szebev
senior tag
Sziasztok! Tegnap es t.elott nem volt Samu Appsom (tesomnak sem). Mara van, de most meg nem tudok letolteni, mindig csak varakozik! Ti tudtok letolteni appsot a telorol? Ja es angliaban elunk, nem tudom ez szamit-e!
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok
Tudja már valaki hogyan lehet a meglévő Theme-eket szerkeszteni vagy ilyesmi?
Üdv
Asus Z170 pro Gaming, i7-6700K, GTX 1060 6GB, OCZ 60GB, Corsair 8GB, Sharkoon 500W
-
Tucobe
tag
Sziasztok! Kellene egy kis segítség win7 alatt nem ismeri fel a kies a telt. Mi lehet az oka?
-
Tucobe
tag
Köszi, de most meg már megy
-
Fantomas80
tag
válasz victorio79 #21335 üzenetére
Hello!
Ezt hogyan lehet így megoldani milyen program kell hozzá?Googlemaps frissíthetne már! A házunk helyén Avarkori sátrak és temető látható! :)
-
leslieke
Jómunkásember
válasz Fantomas80 #21342 üzenetére
MyExplorer
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
szebev
senior tag
Fent van a masodik magyar apps is! Egy magyar-angol-nemet-francia szotar. Ugyanaz irta mint a konyves appsot (Bajzat Robert) .
Megoldodott a problemam amit par hsz.-el (#21336) korabban kerdeztem tolletek! Kikapcs-bekapcs megoldotta! Mar le tudok tolteni apps-okat!
[ Szerkesztve ]
Titanfall ,Bf3,Xbox 360,LG G2 32 gb D80220B-HKG-XX + Wave 1.2 JL2/JL1,Sandisk 16gb 4class.
-
lasarus1988
tag
válasz victorio79 #21335 üzenetére
Ez melyik téma? Egy linket tudnál küldeni?
-
Polllen
nagyúr
Álohá!
A névjegyzékben a "Tevékenységek" fül alatt mit kellene látnom? Összekapcsoltam néhány névjegyet a megfelelő facebook account-tal a képek és egyéb adatok miatt, de a tev fülön nincs semmi...Akkor se, ha egyébként szoktunk egymás oldalára irogatni...Ötlet (telón JF2 van)
A másik furcsaság meg az, hogy bár a facebook frissítést manuálisra állítottam, ahogy belépek a névjegyzékbe, máris mászik a netre egy pillanatra a teló...ha megnyitok egy összekapcsolt névjegyet, ugyancsak...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
leslieke
Jómunkásember
Ezt már régóta vártam:
Hungarian Dictionary angol-magyar, ingyenes szótár!
A sörben az a jó, hogy legyél bárhol a világon, kizárólag az első háromnak fáj az ára!
-
sede7
tag
Működőképes magyar-angol offline szótár, magyar-német kisöccsel és magyar-francia még kisebb öccsel. Jónak tűnik!
szerk.: hopsz, most látom, hogy nemhogy lesliekét dupláztam, de már őt is megelőzték... bocs!
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest