Hirdetés

Aktív témák

  • becenevem

    aktív tag

    válasz haxxika #14694 üzenetére

    Nekem van, hogy a T-s Wave-et egyből látja a Kies, van, hogy kell neki 5 perc és olyan is volt, hogy a telefon mutatja, hogy valami történik, de Kies csak azt írja, hogy csatlakozás folyamatban. Olyankor lehúzom, várok egy kicsit majd vissza. teljesen kiszámíthatatlan. Gépet még nem kellett újra indítanom, az USB-ből való ki-be húzás eddig segített.

    Hja, én semmilyen módban nem szoktam leválasztani a Wave-t (kies, háttértár, médiatár).

    Más: a sörözés óta még minden rendben van a telefonnal. Egy kicsit viszont megdolgoztattam a gépet. Tettem fel 1,6 Giga mp3-at 230 fájl. Mindegyiknek a TAG-jét megszerkesztettem, tettem bele album borítókat. Na, szegényke szenvedett rendesen. Görgetés alig ment, szaggatott rendesen, a zenelejátszó is beszaggatott, miközben ment a zene (általában 500x500 pixeles képek).
    Később próbáltam, s lehet készít valami adatbázist, mert utána gördült rendesen. Ha nagyon meglöktem, akkor ugrált, de amint tud, beáll szép, egyenletes görgetésbe.

    Elfordítva a telefont, viszont a rajzolt "CD" korongokra nem tette ki a képeket, csak össze vissza. Van, majd nincs, utána előjön. Lehet kiütöm mindből a képet, pedig ha már multimédia telefon, jól nézne ki, ha jól csinálná ezt is.

    Módosítás: tegnap este néztem utoljára, most megnéztem, a CD-s görgetés elég jól megy, minden kép a helyén, egy kicsit ugrál, de most már csak egy-kettőről hiányzik a kép.

    [ Szerkesztve ]

    Ne gyere be meg ne gyere erre, he...

Aktív témák