- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
-
senior tag
WP 7-re is van olyan szoftver ami egy zeneszámrészletből megmondja hogy ki a zeneszerző, és mi a zeneszám címe?
-
xperiman
csendes tag
Sziasztok,
Nem bírtam ki, vettem egy omnia 7-et függetlenül ... 1x frissült a fw a zune-on keresztül de nem a legújabb :
OS Version : 7.0.7392.0
Firmware revision number : 2424.10.11.1
Hardware revision number : 3.15.0.4
Radio software version : 2424.10.11.1
Bootloader version : 4.11.0.3
Chip SOC version : 0.36.2.0Hogyan kell pontosan update-elni és honnan tudom letölteni a fájlt ?
Tapasztalatok :
- az internet explorer fekvő módban nem dob fel címsort ...
- nem jön be rendesaen az okostelefonok rovat a mobilarena-hu-n ... el van csúszva .. érdekes módon a többi fórum működik és ezt még a c5-ös nokia is tudta ...
- néha fekvő módban nyílnak meg a dolgok pl. messaging és pl. ha rákattintok egy contactra-akkor az fekvő módban nyílik meg ... ez idegesítő ... + eleve elég lassú az elforgatás érzékelés ... ez mindenkinél így van ?
- rohadjon meg a ms, hogy a magyarra átmigrált angol profilomat nem teszik vissza angolra ha már nincs wp7 marketplace ...Egyébként imádom .. rendeltem golla g927-es tokot stb és remélem a legújabb fw megold majd mindent ... HELP
-
Toobee
veterán
Téma volt itt nem olyan régen a reserved space nagyon magas értéke. Privát üzenetben kaptam is segítséget hozzá, gondoltam megosztom veletek. Ezúton is nagyon szépen köszönöm System322-nek a segítséget
"Szia, volt egy Omnia 7es hozzászólásod:
"0%-on van és még mindig 2,9gigát foglal. Vagy ide már beleszámolta a mostani feltelepített alkalmazásaimat is? Mondjuk eléggé kizártnak tartom, hogy majd 3 giga app van a telómon. Kb. 8 program, meg 10játékdemo"
nemtom kaptál választ rá, de mivel nekem most sikerült megoldani válaszolok, hátha segít. Nekem is a reserved space for other computers and blabla 3,7 giga volt... úgy hogy a zune-ban 0%-ra volt állítva. egyszerűen nem tudtam elképzelni hogy foglalhat ennyit a windows rajta ha alig van játék meg program, és így bizony elég szűkös volt a hely zenéknek stb. Fogtam és hard reseteltem az egész telót, mindent törölt rajta, és jéé, most 600 mega ugyanez a terület. Felraktam azóta csomó játékot, meg emailezek meg minden nde így is most csak 650 mega. tehát javaslok egy hard resetetm és zune újrakonfigurálást stb" -
nbukta77
addikt
Ki melyik szinu temat hasznalja?
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
Dave™
nagyúr
A T-s is független Ha valaki legalább havi 2000 Ft értékben telefonál, akkor szerintem nem érdemes függetlent venni. Olcsóbb a függő előfizetéses, ráadásul tuti legális forrás és biztos 2 év garancia. A mobilos boltoknál azért nagyon sok okoskodás van a háttérben. Elég sok T-s telefon talál ott gazdára. Meg sok helyen tartozékok nélkül árulják.
A téma pedig kék. Próbáltam mást is, de valahogy mindig visszakanyarodok A lime tetszik még, de egyelőre tuti marad a kék. Meg több képes live tile Néha kiteszek kedvenc számot is, mert szeretem a borítóját+ha rábökök azonnal szól
-
Dave™
nagyúr
válasz legiaap #6725 üzenetére
A frissítési mizéria eléggé egyszeri dolog volt, és a jövőben már nem valószínű, hogy ismét előfordulna (WP7 esetén legalábbis). Lekötni meg egyébként is lekötöm magam, három szolgáltatóból szerintem nincs túl sok választási lehetőség, kiválasztasz egyet és évekig ott leszel. Mondjuk mivel a harmadik a voda, ezért sokaknál csak kettőre szűkül a választás szabadsága Megbízható egyébként az lenne, aki hivatalos forrásból veszi. A 60-70 közötti gsm boltok szerintem nem onnan szerzik be, de ez már más kérdés. Mindenki ott veszi, ahol szeretné. Én maradok a szolgáltatóknál
#6726: ezt nem tudtam. Mondjuk nekem sem előny, hogy független, úgyis maradok a T-nél, nincs velük semmi bajom.
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
Függő készülékekre tudtommal továbbra is később fognak jönni valamivel a frissítések, a szolgáltatói tesztek/ellenőrzések miatt. Legalábbis én így tudom, de javítsatok ki, ha tévednék.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
wark92
tag
-
Bilux
veterán
Sziasztok. SGS-t érdemes lecserélni omnia 7-re? Egy ami fontos lenne a cserénél, hogy GPS program kellene a telefonra. Win7-re van használható?
Köszönöm a választ.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
gaben88
őstag
válasz moonman #6737 üzenetére
Én is! Még egy full resetet nem élnék túl, repülne a telefon a hardverapro-ra! Az elég röhej, hogy nem csinálhatok akármikor backupot a dolgaimról, csak Zune-os frissítés előtt! Pedig már rég KC1 lenne fent!
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
Bilux
veterán
Ez a KC1-es rom hol található meg?
Esetleg adhatnátok külföldi vagy magyar forum linkeket (FAQ) ahol ismerkedhetnék a dolgokkal.Ne feledd: amatőrök építették Noé bárkáját - profik a Titanicot!
-
moonman
titán
megcsinálták, amit a Focus-nál is, ha egy ujjad a képernyőn van, akkor a kapacitív előlapi gombok nem regisztrálnak nyomást. ezzel el lehet kerülni, hogy ha "leszalad" az ujjad a képernyőről a gombokra, ne lépj ki véletlenül.
őszintén szólva nekem eddig egyedül Fruit Ninja közben okozott kellemetlenséget egy-egy nagyobb suhintásnál, de szerencsére hamar visszalép és ugyanott folytatja.
[ Szerkesztve ]
-
wark92
tag
Sim kartyara hogy lehet menteni szamot? Erre meg nemjottem ra
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest