- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- TCL LCD és LED TV-k
- Autóhifi
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dave™
nagyúr
Szerintem a fényerőt érdemes minimumra venni, úgyis bőven elég (elég kontrasztos az amoled), és kevesebbet fogyaszt. Az automatikus nekem már néha túl erős volt.
-
Zolexx
aktív tag
De Angol Fontba miért drágább ugyanaz a játék, mint Amerikai Dollárba?
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Zolexx
aktív tag
válasz moonman #6455 üzenetére
Hát most már nem hiszem, hogy át tudnám állítani us-ra, uk helyett...
Maximum zune-ba, de nem tudom, hogy a zune-os árakat számolja miután átállítottam a régiót us-ra, tehát dollárt, vagy fontot ami a telónak van megadva. ?[ Szerkesztve ]
Az élet egy kurv@, mindenért fizetni kell. És mindig egyre többet...
-
Hido
tag
Hi,
tud valaki olyan progiról, amivel kilőhetném a nem kívánt futó programokat?
az omnia 2 ben ott volt a feladatkezelő. vagy ebben is van ilyen?
BigTHX!!! -
catroot
veterán
Érdemes estére repülő üzemmódba tenni, mint általában a droidos telókat? Gondolom nincs rá külön program, hogy időzítve legyen, hogy mikor vált át online/offline módba.
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
wark92
tag
Van egy idegesito dolog. Nincs mobilnetem es benyomom wifit meg csatlakozik mikor mar lepek is be internetexplorer be es mire beirom a cimet mar csatlakozott de az oldalt megse tolti be... Szintugy minden netes programnal.. Az n95 nel is ez baszott fel mindig a legjobban. Mas tapasztal ilyet?
[ Szerkesztve ]
Ugyanakkora hatalmam van, mint a pápának. Csak nem hisznek benne annyian.
-
fahrii
őstag
Nem teljesen értem, nekem semmi problémám ilyen téren.
-
talamasca
senior tag
Lehet, hogy félre informálódtam, de úgy olvastam, hogy létezik a telefonból 16gb-os is.
Ha jól tévedek, tud valaki olyan boltot, ahol ezt be is szerezhetném?Köszi!
“Black as midnight on a moonless night.”
-
legiaap
félisten
Ezt nézte már valaki?
How are U today? Just kidding...I don't care!
-
gaben88
őstag
válasz moonman #6457 üzenetére
Lesz, de csak haza tudsz majd migrálni!!! UK-ba vagy onnan pl USA-ba tuti nem! Illetve már most is migrálhatsz, mert ebből a szempontból mind1, hogy X360 vagy Wp7!
(#6469) legiaap: Hatalmas like, ezt ki fogom próbálni!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
moonman
titán
-
catroot
veterán
Sikerült beszerezni egy Omniát?
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
senior tag
Sziasztok!
Éppen telefonvásárlás előtt szemezek az Omnia 7-el avagy a HTC Mozart 7 -es telefonok között. Sejtem hogy Ti mire szavaznátok. :-)
Mégis, hogy áll jelenleg az Omnia 7?
Szempont lenne a használható navigáció, a folyamatos szoftverfrissítés.. stb. -
moonman
titán
válasz legiaap #6478 üzenetére
kicsikét halk néha, de épp most beszéltem 47 percet és rendben volt a hangerő, a végén néztem meg, 7-esre lőttem be "vakon", az esett jól a fülemnek.
minden frissült, megvettem és először lejött a 7008, aztán kapásból a 7392.
download módba nem megy, mert állítólag le van tiltva az újabb szériákban, de annyira nem zavar, nem is nagyon akarok nem hivatalos cuccot rátenni.
amúgy ja, minden oké, használom megelégedéssel, akku úgy 50-70%-on szokott lenni, mikor 5-6 körül hazaérek.
-
fahrii
őstag
Most vettem észre h én anno USba regeltem a winlive accom, elgondolkodtam hogy jó lenne néhány fizetős appra beruházni (már ha szerencsém van, otp junior kártyám van). Szerintetek? Ja és az nem gáz ha a számlázási adatokhoz vmi kamut írok, nem lehet belőle később probléma? Nem akarok kavarni, igazából 1-2 játék ami hiányzik (meg ha jöv hónapba megjelenik a Plants vs Zombies...), meg talán egy RSS olvasó.
-
senior tag
Érdekes a kijelző dolog, lehet hogy nem stimmelt a beállítás az adott készüléken, de néztem egy Samsung Galaxy S-t (tudtommal ugyanaz a kijelzője mint az Omnia 7-nek) és nem igazán tetszett a láthatóan 'pixeles' grafikája. Aztán meg néztem egy LG Optimus 7-est. (Addig tiszta volt hogy Androidos telefont szeretnék) ami aztán egyszerűen levett a lábamról, a szoftver az újszerű menüvel, de leginkább a kijelzőjével!
- Ami számomra hibátlannak tűnt. Jobbnak ítéltem sokkal a samsungénál, lehet hogy annak valami beállítása volt szar?[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
van akinek a szeme "érzékeny" a pentile matrix-ra, van, aki észre sem veszi. én ha nagyon meresztem a szemem, látom, de használat közben nem zavaró.
az LG-nek ugye kisebb is a kijelzője, tehát még azért is élesebb. amúgy LCD-hez képest tényleg nagyon szép lépe van az Optimusnak.
-
Dave™
nagyúr
Közelről/ha direkt arra fókuszálsz látszik csak, viszont kontrasztban állva hagyja az Optimust. Ilyen kontrasztot csak az AMOLED tud.
Tegye fel a kezét, akinek 30 centiről pixelesnek tűnik. 10 centiről látszik ez a pentile matrix, de normál távolságból nem.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Jó, hát igaz, annyira nem is bíbelődök az ár miatt.
Az LG azért még most is drága, az Omnia 7 és a HTC Mozart az elérhető, e kettő közül lőttem be a választást. A navigáció meg sarkallatos dolog, erősen 'meg kell előlegezzem a bizalmat' az MS felé. Dehát végülis mondhatni az egyik legnagyobb IT cég a világon, csak megoldják... -
csab2
veterán
A Mozartról nem tudok nyilatkozni. ezt elöljáróban le kell szögeznem. Ahogy már írták, szoftveresen majdnem tök egyformák, csak egy-két extra app jelenti az eltérést.
Az Omnia külsőleg 10/10 pont. Baromira igényesen van összerakva igényes anyagokból (sok fém), kitűnő összeszerelési minőséggel párosulva.Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
gaben88
őstag
válasz legiaap #6478 üzenetére
Nekem minden rendben!
#6484: Kb 101-ére linkelem be: [link] Azóta kb arra jöttünk még rá, hogy a magyar marketig valószínűleg csak a hitelkártyákat fogadja el a rendszer, de hál' ég a legtöbb otp bankkártya hitelkártya is!
[ Szerkesztve ]
iPhone 13 Mini, PS5, PC, iPad (10th gen.), Switch OLED, Steam Deck, Quest 2
-
kolyok_hun
csendes tag
hali!
eddig minden rendben volt a teloval, most vmit viszont nem ertek. tegnap sikerult teljesen lemeritenem, nem vettem eszre, 1 perccel kesobb mar tolton is volt, bekapcsolt allapotban. ma reggel le akartam venni, de lattam, h a toltottseget jelzo kis abra ures. levettem a toltorol, ki is dobta rogton az uzenetet, h le van merulve, tegyem toltore. visszaraktam, a kis abra tovabbra is ures...kozben persze mutatja, hogy tolt. ez volt 3 oraval ezelott, most levettem, ismet ezt az uzenetet dobta ki. a telefon nem kapcsol ki, de nem is tolt ra, olyan mint pl a laptopoknal, mintha halozatrol menne. otlet?
gondolom a toltovel nincs gond, mert v tolt v nem...az akksi tonkre mehetett ilyen hirtelen? kb 2-3 honapos a telefon, eddig soha nem csinalt ilyet, nem merult le hamar, a tegnapi nap vegig itthon voltam, szinte egy helyben volt a telefon, utes nem erte. -
ΞΔGLΞ
nagyúr
Az a fuji (av 100) egy alap 14 ezres gép, ettől függetlenül hiába telefon, igenis csinálhatna minőségi(bb) felvétel, hacsak a "bátyjával" hasonlítom össze (SGS) 30 fps teljesen sima felvétel, akkor nincs miről beszélni. iPhone HD videóminőségéről nem is beszélve.
[ Szerkesztve ]
-
ΞΔGLΞ
nagyúr
válasz kolyok_hun #6496 üzenetére
Akksi ki-be, utána szerintem jó lesz, valami "beakadt" neki.
[ Szerkesztve ]
-
-
kolyok_hun
csendes tag
es tenyleg...erdekes kis hibajelenseg gondoltam ra, h kiveszem, meg visszarakom, de hat toltott elvileg, ugyh gondoltam nem ott van a hiba. na mindegy, most mar jo, fura volt azert
koszi a valaszt
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Horgász topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Opel topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest