Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Воланд

    titán

    válasz persil #19360 üzenetére

    "Azt, hogy a nyavajába tudnám megcsinálni, hogy ne kelljen egyszerre a windows live-es és a google-ös fiókot is használnom?"

    gmail-es e-mail cimbol csinalsz liveid-t, hard reseteled a telefont es azt adod meg elsodlegesnek.

    "A windows live fel sem ajánl olyan opciót, hogy szinkronizálja a kontaktjaimat,"

    az elsodleges e-mail-rol alapertelmezetten lejonnek a kontaktok, ezt nem lehet kikapcsolni.

    "Ha felmegyek windows live-re, a google-ös gmail fiókommal, akkor ott látom a kontaktjaimat, de a telefonon az istennek nem látszik. Szinkronizálásnál sincs ott a lehetőség, csak a levelekre"

    na, akkor ezek szerint a gmail-es email cimed liveid.

    "Mégis, ha telón a filter-nél benyomom, hogy csak a windows live-es kontaktokat mutassa(ahol ott kéne lennie mindnek... ) akkor tök üres lesz a kontaktlistám, csak a guglisat jeleníti meg."

    mert a windows live = a hotmail-es email cimeddel, aminek a kontaktlistaja ures, mivel a kontaktjaid a gmail-es email cim alatt vannak.

    jelenleg neked van ket email cimed egy hotmail (ez windows live-kent jelenik meg a telefonon) meg egy gmail. a gmail-es email cimrol nem fognak atkerulni a kontaktokt a hotmail ala maguktol, csak export, import utan.

    [ Szerkesztve ]

    "Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."

Új hozzászólás Aktív témák