- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
Avela40
csendes tag
Hi!
Közel 2 hete vagyok Omnia 7 tulaj, és olvastam hogy elérhető a készülékre a windows phone tango nevezetű frissítése, simán a zune nem értesít a frissítésről csak a kábelhúzogatós módszerrel, ami ugye eddig oké, csak frissités közben ezt a hibakódot kapom 80180048. Van erre valami megoldás vagy ez miért van? A tulaj akitől vettem a készüléket azt mondta nem buherált gyári mango van rajta, ezt hogy lehet kideríteni?
A válaszokat előre is köszönöm!
Üdv, Avela40
Battlefield 4 nick: Caprin05
-
Dunbar
senior tag
Egy Diagnosis xap-et légy szíves tudna linkelni valaki?
-
DuDieHUN
aktív tag
google talk kliensnek melyiket érdemes használni, ami háttérben is jól fut, lezárt telefon mellett is??
-
spider80
őstag
válasz DuDieHUN #19909 üzenetére
szerintem gtalk vagy im+
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
sentinel123
csendes tag
Skacok , Balaton Soundon történt egy kis baleset a telómmal, annyi lett a kijelzőnek.. mennyibe fájna kicseréltetni?Megéri egyáltalán megcsináltatni?
-
catroot
veterán
-
balcsida
senior tag
válasz sentinel123 #19912 üzenetére
Készülj fel a szívrohamra!
35-40 körül van a cserekijelző.[ Szerkesztve ]
-
warriorguru
tag
válasz sentinel123 #19915 üzenetére
Szerencséd van kapsz leves áráért (35-40) szinte új független készüléket, minden cuccal.(enyém is 37 ért ment el és semmi baja nem volt,szval lehet már olcsóbban is kapsz)
Mi ez a csámcsogás a kocsiban, Jean? - Eszi a rozsda, uram.
-
balcsida
senior tag
Csak kérlek ne dobd ki, mert engem érdekelne!
(ha annyira tropa, hogy széttört, akkor mindent le tudok róla neked menteni) -
Dunbar
senior tag
Az Omnia működik az USA-ban?
-
Josko
csendes tag
Szia!
Nekem lenne egy eladó írj ha érdekel!Üdv J
-
babati
aktív tag
Üdv. All. Tervezgetem eme telefon beruházását és tanácstalan vagyok azon ügyben, hogy volt nekem annó egy htc desire-om és roppantul idegesített hogy alig volt hely a programok telepítésére. kérdezem én, hogy itt ugye beépített memória van ami ugye 8gb, ezt lehet használni programok telepítésére? nincs kedvem hekkeket bevetni a dolog érdekében:S előre is köszönöm a kisegítő válaszokat. üdv.
-
balcsida
senior tag
Volt vele kis szívás, de megcsináltam a NOKIA-s romhoz a kamera beállítások fordítását, egy Lumia 710 eredeti magyar nyelvi fájlja alapján.
ITT tölthetitek[ Szerkesztve ]
-
balcsida
senior tag
bocsi, nemide
[ Szerkesztve ]
-
Воланд
titán
a dragalatos tango kicsit hazavagta a keszenleti idot. a megszokott orankenti ket szazalekos merulesbol lett harom, de inkabb negy szazalek.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Pikkolo^^
addikt
Ilyen telefont néztem ki az N8 mellé, mert azzal a napi email és társai nagyon körülményes dolog. A teszt végén szerepel, hogy a telep gyenge pontja a készüléknek. 2G-n 2-3 óra telefonálgatással, email ellenőrzés óránként + BT használat mellet kibírná estig?
[ Szerkesztve ]
-
Pikkolo^^
addikt
válasz balcsida #19928 üzenetére
Kösz, ez bíztató :-)
Mégvalami. Ha BT headset-et használok és jön egy hívás amit a telefonon veszek fel akkor tudok a headset-en keresztül beszélni vagy a headset-et nem aktiválja és a készüléken kell beszélgetnek? Ezt azért kérdem, mert WM és Iphone esetén ilyenkor figyelmen kívül hagyja a headset-et. Androidnál nincsen tapasztalatom.
[ Szerkesztve ]
-
őstag
akinek baja van a frissítéssel a BITS miatt annak ajánlom az alábbi technet cikket, ne kelljen neki fél órát guglizni, mint nekem:
[A new BITS job could not be created....][ Szerkesztve ]
-
legiaap
félisten
Nem hiszitek el, de végre (szerintem utolsóként itt a topikban) ma megkaptam a Tango-t.
Nektek is csak kétszer frissített?
Megosztás most sincs, SIM application menu most sincs...semmi változás.How are U today? Just kidding...I don't care!
-
iOce
tag
Nekem még mindig nincs Tango....
Xiaomi Redmi Note 5 Blue, Apple Macbook Pro 13" 2.9GHz, Dell U2713HM
-
-
-
babati
aktív tag
Még annyit, hogy nem tudom felrakni a gépemre a zune szoftvert mert sztem gyenge neki a konfigom, amúgy se nagyon sokat gépezek csak ha muszáj Van valami más megoldás legalább a zenék szinkronizációjára? Mondjuk a képeket se ártana lementeni a telóról. Nincs még meg a telóm csak mondom kipróbálom hogy egyáltalán fut e a zune, de úgy látszik csecsre futottam:S Előre is köszi a választ. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest