- Videós, mozgóképes topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Projektor topic
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Apple notebookok
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Iceman24
csendes tag
Sziasztok
Egy olyan problémám van, hogy a zune nem ismeri fel a telefont. Pontosabban a hibáról: elindult a zune de a telefont nem szinkronizálta mondván, hogy vmi devicemanager fut a háttérbe. Megnéztem milyen programok futnak a gépen, de ilyet nem találtam, ezután a zune programba kitöröltem a telefont, mivel arra gondoltam, hogy újra felismertettem hátha ez megoldja a problémát, de azóta észre se veszi a telefont a zune. hiába töröltem le a programot és raktam újra a probléma jelenleg is fent áll. Tudnátok erre vmi megoldást kínálni? Előre is köszönöm. -
rebugra
aktív tag
Még mindig nincs megoldás erre a bug-ra mi?
Soha semmi frissítés nem jön a programokhoz, ma meg haza érek, csatlakozok wifi-re, azonnal Piactér ikon mellett egy 32-es szám XD...már szedi a frissítéseket.... kb 2-3 havonta irja. Viszont: pl Facebook appnál.. nincs frissítés, de ha bemegyek Piacra, és Facebook appra, akkor meg ott írja hogy frissítés. Érdekes
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
Iceman24
csendes tag
Sajnos nem segítettek ezek a tippek S Továbbra se jelenik meg a zune programba a telefon fül. Azt írja, hogy nincs telefon csatlakoztatva.
-
negyedes
addikt
Hogy kell kivenni smsnel azt hogy ne probalja egesziteni azt amit irok?
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
Воланд
titán
-
Lall
veterán
válasz Iceman24 #18805 üzenetére
Lépj be Diagnostic menübe. Tárcsázóba: ##634# , majd *#7284# kapsz egy menüt, itt nézd meg, hogy a Zune Sync van e megjelölve, ha nem akkor jelöld azt be, mert csak úgy fogja látni. Ha használtan vetted valószínű az előző tulaj átállította.
Ide figyelj bájgúnár! Felőlem bájologhatsz akár a fákkal is, de mégis minek nézel te engem légypapírnak, hogy így tapadsz rám?
-
Auratech
őstag
Majdnem kukáztam a telefont. Reggel kb 4 szer állt le és indult újra. Képtelen voltam felfogni, mi a franc történt. Aztán gyanús lett valami...........
Kiderült, hogy a case-mate tokot FORDÍTVA gyűrtem rá és a lefedett bekapcsológomb nyomás alá került, amikor megfogtam a készülékház oldalát ...Auratech Field Recording
-
negyedes
addikt
Kb mennyit tart az aksi nalatok? Ez egy 1 eves telefon,nagyon megkimelt allapotban.
Három dolog biztos az életben: az adó, a halál és az adatvesztés. - Baráth Gábor
-
negyedes
addikt
Ha hallgatok zenet,de kikapcsolom a zune-t mikor befejeztem,a lockscreen-en ott marad a lejatszo. Azt el lehet tuntetni valahogy vagy majd eltunik magatol?
Amugy most lett toltore dugva tegnap reggel 8 ota. Baratnom megkinozta egy kis jatekkal is.
-
Воланд
titán
válasz negyedes #18821 üzenetére
egy ido utan eltunik, de ha zavar, akkor van ra app.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Auratech
őstag
Olvasva a winpho híreket egyszerűen nem értem minek pöcsölnek ennyit elmaradott technológiákkal. Piacvezetők akarnak lenni? Akkor ki az kedvező árú négymagos csúcs, apollós telókkal, amiben 40mp-es kamera van és 2gb ram. meg 64G háttér és 3000mA-os aku. Szerződni a szolgáltatókkal az ingyenes skydrive használatra, gps támogatásra.
Nem lumia-bódékra szórni a pénz és erőlködni a wvga kijelzőkkel. Mire kijön az apolló a "menetrend szerint" addigra fullhd-és 5-ös droid fog odapörkölni az ios6-al karöltve....Auratech Field Recording
-
rebugra
aktív tag
válasz negyedes #18827 üzenetére
Na igen,arra ott egy erősebb PC, lehetne mobiloknál egy határ, hogy onnan már hova ne nagyon fejlesszenek tovább, de ha mégis, akkor ne mobil legyen! Lassan ott tartunk hogy 4 napja GTA 5 öt játszhatok osztott képernyőn a mobilomon amit persze tölteni még nem kellett, miközben a csajommal Skypon videó telefonálok, persze multi task-ban még ott fut 2-3 alkalmazás. Jöhetnek az erős mobilok, csak mindenki tudja hogy az sajnos a telefon fogyasztásának kárára megy.
═════════════ --==[ FinestMedia Werbetechniker ]==-- ═══════════
-
negyedes
addikt
válasz rebugra #18828 üzenetére
Teljesen egyetertek.
Amire lehetne meg gyurni az a Zune,lehetne dokumentum masolas,nem kell msd,de legalabb az alap formatumokata tudja. jo lenne meg a market megnyitasa is es inkabb a fejlesztokre bizni,hogy melyik reszen a vilagnak nem szeretnek,hogy elerheto legyen az appjuk(lasd youtube). Dataforgalom merot es hivasinfot is lehetne fejleszteni. Na meg a backup-ot. De meg ezekkel a hianyossagokkal 100x jobb mint a droid.
-
Воланд
titán
válasz negyedes #18829 üzenetére
"es inkabb a fejlesztokre bizni,hogy melyik reszen a vilagnak nem szeretnek,hogy elerheto legyen az appjuk(lasd youtube)"
a fejlesztokre van bizva.
adatforgalom - backup - zune: wp8 (kiveve a zune, mert ugy nez ki, hogy o teljesen kihullik)
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Воланд
titán
válasz negyedes #18831 üzenetére
de, szamit. ha xy fejleszto azt pipalja be, hogy mo-n ne legyen elerheto az alkalmazasa, akkor hu-s reggel nem is latod azt a marketen, nem tudod letolteni. szoval a ketto osszetartozik.
"Amugy,lehet allitni a rendszer hangerejet?"
a hangerogombokon kivul? elso hsz-ben asszem van ra valami tweak.
[ Szerkesztve ]
-
::Trunks::
senior tag
Sziasztok!
A bing gombot nem lehetne valahogy letiltani? Marha idegesítő,mikor böngészés közben benyomódik...
mod. miért van az,hogy akksi kivételnél az smseket kitörölgeti, össze-vissza átrendezi?
Megőrülök tőle[ Szerkesztve ]
::Trunks:: felhasználónak 26 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon! /Régi rendszer szerint, plusz a mostani/
-
Воланд
titán
válasz ::Trunks:: #18833 üzenetére
nem lehet. pontosabban le van az tiltva, hogy ha a kepernyon tapicskolsz.
passz.
-
Auratech
őstag
válasz negyedes #18827 üzenetére
A vasnak ütnie kell, hogy a soft izgalmas, csábító legyen. Az N8 pld 5 Mp-s kamerával eladhatatlan lett volna. A jó vas megbocsájthatóvá teszi a szoftveres pongyolaságokat és türelmet, időt ad azok kezeléséhez.
A processzor-vga teljesítmény pedig sosem lehet elég sok. Pillanatok alatt lehet olyan alkalmazásokat találni, amik a mai szinten nagygépes teljesítményt igényelhetnek. (kb.+20Gflops)
- Kiterjesztett valóság rétegek valódi interakcióval. Arc-, alak-, mintafelismerés gyorsítása gpu-val a kinect-hez hasonló funkciókhoz, gyorsítva a felhőalkalmazások reakcióidejét.
3d-s modellek valós idejű generálása mozgatott kamerával a photoshynthez hasonló metódussal. A gps- funkciók kiegészítése a kamera valós idejű képére rendereléssel, a frontoldali kamera szemkövetésével. Kivetítve a szélvédőre a gps-info rétegét.
Pld: Egy pontos gps, jó térkép erős, giroszkópos 3D kamerás teló segítségével kialakítható egy útvonal tereptárgyainak integrálása(wireframe+texture) kinect-szerű mintavétellel a gps-be, ami a házak, terepakadályok leképezésével pld. nagy segítségére lehet csökkent látású személyeknek, turistáknak, postásoknak... Az adatbázis pontossága az útvonal közösségi használatával pontosodik és kialakul lassan az a 3d környezetmodell-bázis, amire a gyalogos útvonalat használó robotok, tolószékek.bármi ilyet használó dolog, személy szép lassan rátámaszkodhatnak. Ez felszippant esetileg elég nagy kakajót[ Szerkesztve ]
Auratech Field Recording
-
-
Gulyopapa
addikt
válasz negyedes #18836 üzenetére
Egyetértek !
Viszont a gyártók egymásra licitálva nem hagyhatják abba a telefonok fejlesztését, még hogyha ezek a fejlesztések fölöslegesek is ( a telefonok már olyanok hogy mindig fölmerül a kérdés hogy : ... és telefonálni lehet vele ??? )s ez vicc dehát evvan ...
Ha valaki nem lép időben hamar a kukában találja magát ... -
longwild
aktív tag
Sziasztok!
Lenne egy kis problémám. Anno note-ban vettem fel hangot. Ezzel valószínűleg nagyon nagy lett a jegyzet, mert gmailen keresztül sem tudom elküldeni a feljegyzést.
Van ötletetek, hogy miként tudnám levarázsolni a telóról?
(más mail szolgáltatók sem jönnek szóba, mert kb a gmail a 25MB korláttal a legnagyobb)
Üdv
szoftver szakmabeli && Beverly250
-
longwild
aktív tag
-
Воланд
titán
válasz longwild #18843 üzenetére
ahogy nezem, sehogy. a web alatt levo notebookba kellett volna rogziteni es akkor egybol odamegy. kicsit vicces, mert minden mas dokumentumtipust fel lehet tolteni.
-
BlackTreff
tag
Ha egy programot letörlök a telefonomról és később a piacról vissza szeretném rakni, azt hol tehetem meg?
A szokásos helyen mindig azt írja, hogy már meg lett vásárolva! -
bendzso
senior tag
válasz BlackTreff #18845 üzenetére
Csak a telefonról és a webes felületről lehet újratelepíteni.
-
legiaap
félisten
Észrevettem, de ez már nem csak ennél a Samsungomnál fedeztem fel, hogy ha telefonálok, akkor a térerőm elmegy az éterbe valamerre és hirtelen 3G-ből G lesz.
Ez tipikus Samsung betegség lehet vagy mi a fene?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
Alan[HUN]
senior tag
válasz legiaap #18847 üzenetére
Amennyiben nem tér vissza, miután befejezted a hívást, akkor nem tudom. Egyébként én sosem néztem, pedig Wave-em volt, megtehettem volna! Amúgy meg, ha csak a telefon idejére tart, akkor meg szerintem tökmindegy, nem hiszem, hogy egy beszélgetés alatt (amire vidáman elég a gsm) nagy szükségét fogod érezni a 3g böngészésnek. És ah nem használsz mobilnetet, még teljesen felesleges is, csak merít...
-
Alan[HUN]
senior tag
A következő hozzászólást mindkét topicban közzétettem, kérlek ne irányítsatok át oda is! Köszönöm!
Lumia 710 vagy Omnia 7?
Amit eddig (kb. 2 hónap rendszeres MA fórumozás után) összeszedtem:
Omnia 7
+ 4" kijelző (SGS-t láttam, nem rossz méret, nagy kezem van)
+ AMOLED (hátja, Wave-en megszoktam)
+ fém ház
+ nagyságrendekkel nagyobb fórum = támogatás
(+ custom ROM - nincs tervbe véve, de ki tudja)
- 1. gen. hardver (sokat nem oszt nem szoroz, inkább csak az Apollo miatt érdekes)
- Apollo?!
- Samsung - Wave-el voltak rossz tapasztalataim
- teljesen magyar Mango hiánya
- csak használtan van márKérdés: teljes magyar Mangóhoz kell unlock, vagy csak registry turkálás?
Lumia 710
+ Nokia Autóval (ingyen offline navi)
+ 2. gen. hardver - valószínű(bb) Apollo
- műanyag ház (nem zavar túlzottan, de az Omniával szemben megemlítendő, hiába kellemes, nem csúszik)
- "kissé" szappantartó külső
- "csak" 8 GB tárhely
- ár
-microSIM (nem sok, de extra macera)Amire használnám:
- esetlegesen videózás
- MSN
- geocaching (már ha van ingyenes program)Egyébiránt Omnia felé hajlok, kérdés, hogy mennyire érdemes használtan venni? Árban is barátibb (40-55 vs. 55-70k), meg hát az anyaghasználatban amúgy is a Samu az erősebb (ld. Wave... csak a bada volt egy kalap cellulóz) Lumiát nem biztos, hogy függetlenül venném, pénzügyi okokból...
-
BlackTreff
tag
válasz Alan[HUN] #18849 üzenetére
Nekem is nem rég óta van Omniám és nagyon megvagyok vele elégedve!(Kinézetre olyan mint egy nagyobb Wave, jobban beleillene a Wave szériába mint az új Wave 3 külseje, na mindegy...)
Én is szemeztem a Lumia 710-el, még a Telenornál meg is nyomkodtam, de az Omnia simán padlóra küldi kinézetben és anyagminőségben is, hardverileg pedig pozitívan csalódtam, mert igazából a játékokból ez is elvisz mindent(pl.: Spilnter Cell Conviction, Nedd for Speed...stb.), játékokon kívül szvsz. ugyan olyan élmény, legalábbis én nem sok különbséget éreztem a menü lapozgatásában, programok indításában!A magyar nyelvet én úgy tudom, hogy csak szórakozással lehet ráerőltetni, de szerintem nem vészes így angol nyelven sem, mert olyan minimalista minden, hogy egy óvodás is megérti!
Én úgy tudom, hogy az Apollo már nem jön ki rá, de biztos van itt egy okosabb illető aki pontosan tudja!(A Badához képest a WP7 ég és föld, szóval attól csak jobb lesz, akármelyik készüléket is választod!)
Kellemes Húsvéti Ünnepeket Kívánok Mindenkinek!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- Videós, mozgóképes topik
- Prohardver app (nem hivatalos)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Rezsicsökkentés, spórolás (fűtés, szigetelés, stb.)
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Mobil flották
- Büszke apukák és anyukák topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest