- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen széket vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Land
veterán
Innen melyik tokot ajánljátok a telefonra? Vagy bárhonnan jöhet ötlet, de akkor pesti legyen a bolt/eladó. Olyan kellene, amivel ha elejtem akkor nem sérül a telefon, és zsebben hordva nem lesz tőle túl vastag. link
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
dario_p
tag
Valaki segítsen. Hogyan tudom 7720-ról visszaállítani a rendszert 7392-re?
A problémám igazából az hogy anno megcsinálta a backupot, de nem másolta be a premangostate könyvtárba.Samsung Omnia7, Xbox360 Xbox avatar:BaluP1979
-
gabor85
őstag
Mai mérleg; egy váratlan újraindulás (7712) és két két percen belüli hívás-eldobás.
moonman: jó neked! Ha sokszor fogja ezt csinálni, beépítem a téglafalba a kicsikét vészhelyzetben egy ilyen feature jól jön...
[ Szerkesztve ]
-
moonman
titán
válasz gabor85 #12460 üzenetére
azért valaki belinkelhetne már végre valami hivatalos nyilatkozatot erről a 4 hétre osztjuk le, mert túlterhelődik dologról.
meg azt ugye remélem tudjuk, hogy a béta ISO-kat kiszolgáló rendszer nem ugyanaz, mint a Zune update-es. vagy nem biztos, hogy értem, hogy jön a kettő egymáshoz. (egyébként sem MS üzemelteti ezeket, hanem az Akamai)
[ Szerkesztve ]
-
Blyan
félisten
válasz moonman #12459 üzenetére
11 nap 10 óra 49 perc, zéró probléma azért ennyi, mert 11 napja csináltam valami benchmarkos marhaságot, és aszondták a friss újraindítás, flight mode az optimális
Amúgy nekem összvissz annyi problémám volt, hogy még júniusban két rendszerellenőrző ütközött egymással és flight mode után mindig újraindult, az egyiket leszedtem és azóta ez megszűnt, és még két alkalommal előfordult, hogy zenét hallgattam, fülesen keresztül, közben neteztem, aztán telefonálnom kellett (én hívtam valakit), akkor ugye a zene elhallgatott, majd a hívás végén újraindult volna a zene, de nem vártam meg, hanem én akartam indítani az állapotjelzőről, no ekkor hirtelen a HTC boot logó fogadott, mer' újraindult. Rejtély miért csinálta, és bár az adott szituáció mindennap előfordul, több újraindulás nem volt (eddig).
Ezenfelül más problémával nem találkoztam, nem volt fagyás, semmi más hülyülés.[ Szerkesztve ]
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
-
enginev3.0
félisten
Készen van az első videó segítséget dolog az oldalon (Downgrade) és mindjárt jön a következő is (unlock) pár percen belül az is fent lesz
Illetve részletesebb leírást is készítettem ehhez a kettőhöz, holnap pedig ha lesz időm jön még amihez tudok
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
Blyan
félisten
válasz enginev3.0 #12469 üzenetére
Belevehetnéd ezt is, sokaknak kellhet.
Mango Tip: Sync Multiple Google Calendars with Windows Phone
Ja, és nagyon el van tolva az Omnia 7 felé az iromány, most ez WP7-es vagy Omnia7 oldal?
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Oppenheimer
nagyúr
Jó neked... Nekem az utóbbi 3 napban minden nap produkált egy random rebootot, pedig nem csináltam vele semmi rendkívülit... Böngészés és hasonló tevékenységek közepette. Előtte meg 1 hétig problémamentesen ment. Igaz ma nem volt random reboot, de valamiért túl gyorsan merült. 8 óra alatt 25%-ra pedig nem használtam sokat. (oké elismerem egy órát végigjátszottam, de ez nem ok arra hogy délutánra 25%ra merüljön )
[ Szerkesztve ]
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #12471 üzenetére
És csak a Mango Beta/RTM akármit használod? Nincs semmilyen béta firmware (pl az utolsó német trémobilos)?
Ja, hát a merülést sok minden befolyásolja, nekem teljesen random, mikor meddig bírja szuflával.
[ Szerkesztve ]
-
Gomez86
őstag
Fiúk, az mûködik már hogy stream from skydrive? Volt ilyesmirôl szó hogy onnan fogunk zenét hallgatni.
"A man is a success if he gets up in the morning and gets to bed at night, and in between he does what he wants to do." Bob Dylan
-
-
Blyan
félisten
válasz Gomez86 #12473 üzenetére
Nem működik, illetve 100MB alatti videót fel lehet tenni (ekkora a fájlméret korlát, bármilyen típusnál), amit le lehet játszani, ha a mappát amibe töltötted, dokumentum helyett fotóra állítod, így akkor megjelenik a Picture Hub-ban.
MP3-mal ez úgy történik (ott nem kell átállítani a mappa tulajdonságait), hogy az Office Hubban jelenik meg, SkyDrive mappában (gyakorlatilag használhatatlan).Egyelőre ezek vannak, későbbiekben lehet változás - vannak róla pletyik, hírek.
(#12475) enginev3.0 v
Csak hülyültem, valójában a WP7 Downgrade részt leszámítva nem találtam olyat, amit nem lehet megcsinálni a többin, ennél meg csak írd oda, hogy az a módszer az Omnia7-re vonatkozik (vagy csinálj külön szekciót telefononként, ha a többire is tudod a módját. )(#12474) Oppenheimer
Csak az RTM? Hát az eléggé fos. Remélhetőleg a végleges frissítés tartalmaz majd firmware updatet is.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
hm, érdekes ezek szerint a beta2 stabilabb lenne mint az RTM, nemvolt kedvem utobbit felrakni, maradtam a jolbevált beta2vel, és lefagyással reboottal mégcsak nemis találkoztam, 1 gondom van, ami lehet annak tudhato be, h lekolrátozták a netemet, bár ennek se kéne, mert maga az alkalmazás frissül --> accuweather, now, viszont a tile-ja nem, idegesitö h a program betölti h teszemazt naposidö 20 fok, a tileon meg ott a holdacska és 12fok..
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Воланд
titán
Köszi a linket, kinéztem magamnak egyet, szerintem holnap meg is rendelem, ha minden igaz pénteken át is tudom venni, akkor beszámolok róla.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
MODERÁTOR
Akkor ez merülős nap volt.. A szokásos felhasználás(sőt, ennél intenzívebb is volt már) mellett alig értem vele haza.
Délelőtt lekaptam pár progit, azokat gyorsan le is pucoltam, dehát ki tudja azoktól volt-e..Everybody lies.
-
Auratech
őstag
Kemény tokot rendelt már valaki? Szilikonom van, de szükségem lenne egy kemény héjra. Melyiket ajánljátok?
Auratech Field Recording
-
Prot007
csendes tag
Tegnap voltam egy T-Pontban és megkérdeztem, hogy a mango után az alapban angol nyelvű WP7-et fogják-e magyarosítani, azt a választ kaptam, hogy a szervizekben meg fogják ezt csinálni. Valaki tud még hasonló infót?
Nokia 5110->Ericsson T10->Nokia 3310->Sagem MC3000->SIEMENS M35i->Sony J6->SE T68->SE T300->SE T610->SE W550i->SE K750i->SE K800i->LG KM900 ARENA->SAMSUNG OMNIA 7
-
szepppy
csendes tag
Chervront lehet még használni? Ha visszaállítom a 7004-re akkor fel tudom vele törni?
[ Szerkesztve ]
-
szepppy
csendes tag
Folyamatosan ezt a hibaüzenetet kapom:
Sorry I’m having trouble communicating with the phone.
-Please make sure it’s connected using USB
-Please start zune application -
szepppy
csendes tag
A 4.7 es zune van fent. De most vettem csak észre h nem csatlakozik a telefonhoz, amikor feldugom csak akkor csatlakozna ha frissíteném ha kinyomom a frissítést akkor meg nem látja a telot.
-
nicu71
addikt
http://wmpoweruser.com/samsung-releases-dlna-other-mango-apps-into-the-samsung-zone/
YESSSS!!!!!!
hát ezt nagyon vártam."-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Воланд
titán
válasz nicu71 #12499 üzenetére
Zsír, és most nézem a Now ismét update-et jelez.
Fura, az sms app-ot nem találom, a másik kettő megvan.
[ Szerkesztve ]
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs