- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
válasz janika1988 #11300 üzenetére
"Nincs az FM radioban RDS, pedig tudnia kene"
Van az, csak nem nagyon működik. Nekem Segeden 1 rádiónál kiírja az adó nevét. De csak egynél. Nem tudom, ez mitől függhet.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
catroot
veterán
Van Google Maps alternatíva gMaps néven. De ott a Bingle Maps is, ahol lehet választani, hogy Google vagy Bing térképet használjon-e. (én a gMaps-et preferálom, mert kereséskor feldobja a magyar utcaneveket míg a bingle-nél sajnos nem.)
"I live in the weak and the wounded, Doc."
-
Auratech
őstag
-
moonman
titán
Google Maps van, navigáció is van, TTS is van, TBT navigáció is van, RDS is van, lehet "okosba" rátenni appokat. a többi vagy totál fölösleges (custom billentyűzet), vagy spéci Google szolgáltatás.
de egy menetrendnek tényleg örülnék.
-
enginev3.0
félisten
42 ezerért egy ilyen telefont érdemes megvenni?
Független, karcmentes, GARANCIÁS 2012.5.-hóig, tartozékok, doboz ésatöbbiMango rtm-et nehéz ráheggeszteni? és annál már ugye lehet csengőhangot beállítani, meg sms jelző hangot?
És mik a legnagyobb hátrányai a telefonnak? Pontosabban az os-nek.
Ha lehet írjátok meg azt is hogy a mango javítja-e vagy sem[ Szerkesztve ]
A sas száll ide - száll oda, de a szálloda nem sas ide - sas oda || Logitech <3
-
moonman
titán
válasz enginev3.0 #11305 üzenetére
érdemes. nem kell ráhegeszteni, megvárod, amíg lejön hozzá.
-
catroot
veterán
válasz enginev3.0 #11307 üzenetére
Elviekben ebben a hónapban jön a frissítés.
-
enginev3.0
félisten
válasz catroot #11308 üzenetére
Rendben, és akkor ezekre ugye lehet számítani?
-Csengő/sms hang
-Magyar nyelv / írásnál is
-Talán tovább bírja az aksiRengeteget olvastam a wp7-ről meg 7.5-ről csak az a baj, hogy régi és újabb írásokat is, és ugye a réginél még csak tippeltek, meg az újaknál is
-
catroot
veterán
válasz enginev3.0 #11309 üzenetére
-Igen
-Elvileg csak új készülékeken lesz magyar az UI, viszont a régiekre is rálehet "barkácsolni". Asszem magyar lesz a szövegbevitel is, de ebben nem vagyok biztos, majd ír még valaki.
-Lehet, de erre se tenném fel az életem. Igaz a Mangoban belehet állítani, hogy spóroljon az akksival.Egyébként 42-ért függetlent, garisan megvenni, még a hülyének is megéri!
-
csab2
veterán
válasz Auratech #11303 üzenetére
Nekem Szegeden 7 rádió jön be. Egyedül az MR6-Szeged nevét írja ki, holott mindegyik rádió jó minőségben, sztereóban jön be. Ráadásul az MR1-Kossuth, MR2-Petőfi és MR3-Bartók esetében sem jön be az RDS, pedig nem hiszem, hogy a körzeti MR6 más rendszerű RDS-t adna.
Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
catroot
veterán
válasz enginev3.0 #11311 üzenetére
Hogy a régiekre rálehet-e majd flash-eltetni szervízben, lehet. Ezt nem tudom pontosan. De volt róla szó.
-
janika1988
tag
válasz moonman #11304 üzenetére
Google Maps lehet hogy van, de lassu es ha raboksz egy pontra, nem irja ki, hogy mi van a kozelbe, megallora nem tudsz bokni, hogy kiirja milyen jarmuvek allnak meg ott, illetve navigacional nincs tomegkozlekedesre navi.
RDS: van, de hasznalhatatlan, meg egy adonak nem irta ki az infoit pesten..
TTS volt magyar nyelven androidon (SVOX Judit)
A bing mapses navigacio minden csak nem turn by turn, kirta hogy mikor merre, nem forgatott el sajat szemszog modba es nem mondta be, mikor kanyarodjak merre. US live ID-m van mellesleg.
Lehet rarakni biztos, de googlere ugy raktal apk-t, hogy meg root se kellett..Azt kerdezte a kerdezo, hogy mi a pro es kontra, nem pedig, hogy szethackelessel mit lehet TTS magyar nincs, az RDS pedig nem megy jo vetelnel, SGS pedig siman nyomta az infokat.
A Bingle meg a gMaps pedig lassu es akad es nem tudja, amik miatt irtam annak elonyeitJa egy elony meg lemaradt: a kurzort ha be kell szurni valahova, szuper megoldas, hogy nem takatod el az ujjaddal ahova szurod, hanem felette jelenik meg a | jel.
-
janika1988
tag
válasz enginev3.0 #11305 üzenetére
Vedd meg
Leirtam hajnalban, hogy mik az elonyok, hatranyok
Mangoy en ma fogom ratenni nem nehezebb, mint egy root -
enginev3.0
félisten
válasz janika1988 #11315 üzenetére
Rootolni sem tudok, de az nem jár garancia vesztéssel? vagy ugyan úgy visszarakod az alapot és akkor minden oké?
Ha magyar leírást tudsz hozzá adni akkor írd le kérlek, bár megvárom a 15.-ét hátha kijön a hivatalos.Ha minden igaz hétfőn veszem a telefont
[ Szerkesztve ]
-
catroot
veterán
válasz enginev3.0 #11316 üzenetére
Linket nem fognak adni, ahhoz keresgélned kell, de ha guglival jóban vagy, akkor megtalálod. SZERINTEM már felesleges feltenni a mangot, pár hét és itt van. Persze, aki akarja felteheti.
Amúgy Android esetén nem jár garanciavesztéssel. Vagyis ahogy tudom. A Romolás már más téma.
-
Cyno
tag
válasz Oppenheimer #11245 üzenetére
Banye, nekem emiatt pihen 3 hete szervizben a telefonom, és könnyen előfordulhat, hogy csak kalibrálnom kellett volna.
-
blex
senior tag
továbbra sem hiszem, hogy az unlock garanciavesztéssel járna. ugyanis az összes fejlesztő hivatalosan unlockolhatja a telefonját. és nem hiszem, hogy a szervizben utána néznek, hogy te most elő vagy-e fizetve az app hub-ra, vagy nem...
előbb mondják azt, hogy beázott a telefon és emiatt nincs garancia[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
válasz janika1988 #11315 üzenetére
Megvettem, vagy is leütöttem vateran, hétfőn vagy kedden átveszem
Hosszú hétvége lesz 4 évig volt egy v630i-m most meg fél éve egy LG KF310-em, szóval "nem lesz nagy újítás"
[ Szerkesztve ]
-
enginev3.0
félisten
Mire figyeljek az átvételnél?
-
Land
veterán
Köszönöm! Ha lesz kérdésem, még felteszem.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
moonman
titán
válasz janika1988 #11314 üzenetére
"Google Maps lehet hogy van, de lassu es ha raboksz egy pontra, nem irja ki, hogy mi van a kozelbe"
Bingle Maps: az egyik leggyorsabb, leggördülékenyebb térképprogram, amit valaha használtam, odabökésre megmondja a pontos címet és rögtön navigálhatsz is onnan/oda."megallora nem tudsz bokni, hogy kiirja milyen jarmuvek allnak meg ott, illetve navigacional nincs tomegkozlekedesre navi."
ezek valóban jók lennének, de ezt majd az Ovi Maps integráció orvosolja."RDS: van, de hasznalhatatlan, meg egy adonak nem irta ki az infoit pesten.."
az RDS-t tudtommal az OEM-ek dolga beletenni (ha jól tudom, alapkövetelmény), a rendszer támogatja. valószínűleg verzió-eltérés miatt nem működik minden állomással. lehet, hogy sovány vigasz, de szerintem ez eléggé elhanyagolható funkció. ott az autórádió."TTS volt magyar nyelven androidon (SVOX Judit)"
a rendszerben még egyáltalán nincs magyar nyelv, majd Mango-ban lesz. TTS viszont akkor is van. más kérdés, hogy a magyar nem világnyelv."A bing mapses navigacio minden csak nem turn by turn"
turn-by-turn az, csak egyelőre licencelési okokból minden fordulónál hozzá kell nyúlni. a Nokiás Navteq ezt megoldja, addig is ott a Marketplace-ből letölthető kb. 25 féle hangos navigációs szoftver. jómagam a "GPS Navigation" nevűt használom, Google Maps alapú, hangos és nem kell bökdösni. -
Blyan
félisten
válasz Oppenheimer #11325 üzenetére
Ameddig nem jelenik meg Nokia készülék, addig nem hiszem, hogy ez megtörténik.
The ability to destroy a planet is insignificant next to the power of the Force.
-
Donnie
őstag
Sziasztok! Tudna nekem segíteni valaki, hogy hol érdemes beszerezni jelenleg az Omnia 7-et? Láttam pár GSM boltot, ahol árulják, de nem ismerem őket... Jó áron, normális garanciával stb.
PS.: mit takar a "black logo"-s változat? valami szürkeimportos cucc?
-
Land
veterán
Még mindig agyalok SGS-ről Omnia 7-re váltáson, de olcsobbat.hu, argep.hu, arukereso.hu szerint alig forgalmazzák. Főleg a 16 Gb-osat. Most vonják ki a forgalomból?
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Воланд
titán
Ahol 24 hónap samsung garancia szerepel, ott elméletileg igen. Ahol meg bolti vagy eu-s garancia szerepel ott meg vagy bontatlan, csak külföldről származó, vagy pedig csak telefon + töltő van a csomagban.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
-
Harti
senior tag
Köszi, akkor ezt mindenképp a vásárlás előtt érdemes letisztáznom még mielőtt bárhova is elindulok.
-
Zoja™
őstag
Én most rendeltem egyet, 51.470 Ft-ért a gsmline.hu-ról. elvileg keddre jönnie kellene. Szerintem elég jó ár, így újonnan.
-
enginev3.0
félisten
Ez a tok ugye méretre jó? 1cm-el nagyobb mint a telefon ha minden igaz
-
nicu71
addikt
Úgy néz ki meghalt a kamera
Mondjuk az én hülyeségemből kifolyólag...Kipróbáltam lehet-e download módot előidézni,minthogy én ilyen mindentkipróbálós vagyok,és nyomtam a level up gombot meg a kamera gombot,és mielött a powert is nyomtam volna/tudom hogy egyszerre kellett volna,de igy sikerült,francba/megnyilt a fényképező és fura képet adott,mint amikor valaki beleteker a videómagnón a szalagba,ilyen szines sávok futottak Azóta akármit csinálok ez van,meg néha furcsa ,osztott képernyő is van,fotózni nem lehet,sőt néha a vaku elkezd világitani,stb nem sorolom szörnyű....és le is fagy.
Valakinek valami ötlete...kész vagyok idegileg"-Te jó ég,mindjárt 8 óra!!! - Amilyen éjszakám volt,még jó hogy nem 9 !?"
-
Bsony
tag
válasz enginev3.0 #11344 üzenetére
Enyémet 40-ért vettem 3 hónaposan.
-
danken26
csendes tag
Valaik segíthetne chevron-ban. Sajna a laptopomon nem enged semmit csinálni. Valakinek volt már ilyen probléma? Leírhatná priviben mi a teendő. Illetőleg találkoztam egy hibával rajta. Amikor telefonálok sokszor megszakad a vonal v. nem hallok semmit.
-
catroot
veterán
válasz Donnie #11331 üzenetére
Én is Nextelből vettem, nem volt semmi gáz velük!
Amúgy ma kétszer, egymás után hívtam volna nővéremet és miután felvette, totál néma volt a telefon, maga telón utána volt hang, sőt mást hívtam, akkor nem jött elő, csak nővéremnél. Nagyon remélem, hogy nem a Samsung f.sága jött vissza, hanem valami más gikszer.
@nicu71
Nem a te hibád, hogy ez előjött. Nagyon nem normális dolog, ha ezt előtudtad idézni. Hard reset, vagy servíz
[ Szerkesztve ]
-
janika1988
tag
én 35ért vettem, 10hónaposan, de karcmentesen mind kijelző, mind hátlap szempontjából
bár azóta leejtettem 2x de nem karcolódott így se
de még 40ért is megéri, én tokkal, fülessel így kijöttem 40ből (ezek nem voltak hozzá)egyébként van rá kód/mód, hogy az össz hívásidőt kmegnézzem? Élettartam-időnek hívták régebbi készülékeken, szerintem a WinMo is tudta.
[ Szerkesztve ]
-
Land
veterán
válasz janika1988 #11348 üzenetére
16-osak mennyiért mennek használtan? Valahogy az SGS-Omnia 7 cserére senki nem harap rá Pedig gondolná az ember, hogy a nagy android mániában simán lesz olyan, aki a 16 Gb-os Omniáját értékegyeztetéssel elcserélné egy karcmentes SGS-re.
-
Воланд
titán
válasz janika1988 #11348 üzenetére
Nincs.
"Woland egy fura sátán, nem Isten ellenfele, hanem afféle küldötte, végrehajtója egy megromlott emberi világban, csak annyi rossz van benne, amennyi itt rátapadt."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Autós topik
- Hálózati / IP kamera
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Melyik tápegységet vegyem?
- Óra topik
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- IPhone 11 128GB gyári független ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs