- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bluetooth hangszórók
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
t72killer
titán
Azt meg lehet valahol nézni sorozatszám alapján, hogy egy apróban ajánlott, lezárt dobozos watch4 eredeti? Egy brit darabról van szó, nem keveset spórolnék rajta...
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
jupp008
senior tag
válasz Tybike81 #805 üzenetére
Nekem maradt a Galaxy Watch, feleségem kapta az újat, mindkettő a kisebb méretű így kíváncsiságból monitorozom az üzemidejét összehasonlításképp.
Az aksi 1 hét után állt be, onnan egy kicsit jobb lett azért a merülési ideje, szal ez még változhat. De ! soha nem fog bírni 2 napnál többet. Egy átlagos napon használattól függően kb. 50-80% között merül Az én Watch -om 10-15% teljesít csak jobban.
Egyébként a nap végén álátszódik, hogy az animált óralapok látványosan jobban húzzák lefelé. Egy statikus háttérrel sokkal jobban bírja.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
+#809: , köszi, így értelmezem akkor az üzemidő-infóitokat . A 2 nap kicsit soványka, bár nem tudom mi az, ami kibírna egy hetet folyamatos BT szinkronnal (email, cset), 10-20perc telefonálással. Rengeteg az óra a piacon, de ha az embernek spéci funkciók kellenek, akkor nagyon gyorsan egy kezén számolhatja a lehetőségeket Nálam a használható/+bízható ekg+hívásfogadás-indítás kombó az ilyen "listagyilkos".
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
Én tegnap késő este töltöttem 86%-ra. Reggelre 76%-ra merült. Napközben elmentem és úsztam egy órát. közben mért pulzust és gondolom a vízalatt kereste a térerőt amit nyilván nem talált (ezt ki kellett volna kapcsolnom). Most 56%-on van. Ez GW4, a nagyobbik.
Jó-jó de akárhogyis húzzuk, 2 napnál tényleg nem lesz több.Én ezt a pluszt arra használom hogy nem töltöm 100%-ra ami az aksiknak nem jó.. 80-90% és kész. Tab S7+-ban is ott van hogy beállítja hardver szinten hogy az android 100%-nak érzékelje és 85%-nál leálljon a töltés. Gondolom nem véletlenül..
Ami q jó hogy úszásnál kiírja hogy melyik hossz hány mp, milyen úszással úsztam.. Apple Watch nem volt ennyire részletes.. Csak a hosszokat számolta. Így Láthatom hogy meg kell nyomnom vagy rendes a tempó.. Plusz a pulzus, ott is mutatja a sávokat, a "túloldalon" ehhez is plusz app kellett.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz t72killer #812 üzenetére
mitől venné észre hogy vízben van? mitől lenne más a helyzet ha átmeneti állapotot veszel: pl fröcskölés, vagy durva izzadás. Nem annyira egyszerű azért mérnökként nézve mit amennyire látszik. Kikapcsolná a a mobilt ha nincs is elmerülve akkor az lenne a gond. Bár lehet nem kapcsolta be a vízes lezáráskor, nem nyomogattam a medencében az órát.
-
polonic
félisten
Mondjuk ha valaki úszást indít az órán, hogy mérje, az rohadtul valószínű, hogy nem a levegőben hadonászik a kezével.
Ez szoftveresen szerintem tök egyszerűen meg lehetett volna csinálni, hogy ilyenkor kikapcsolja az LTE modult. Mint ahogy ilyenkor automatikusan aktiválódik a víz alatti mód is... -
-
aladarka
tag
válasz torrente777 #710 üzenetére
-35e is es tolto is? Az kemeny! Akkor jol beneztek vmit, mert elvileg vagy ez vagy az volt. Most meg mar a kupon nem is mukodik.
-
t72killer
titán
#814: Pl egy szoftveres workaround-ot tesznek bele, hogyha 1percen belül x alkalommal nem sikerül csatlakozni, akkor nem áll neki egész órán át kínlódni, hanem szépen elcsucsukál a háló addig, amíg a gazdája manuálisan újracsatlakoztatja. VAGY az x másodpercenkénti szenvedés helyett átáll a 20percenkénti újrapróbálásra, addig pihi. Ez egyébként seregnyi más szituban is jól jöhet, nem csak víz alatt.
[ Szerkesztve ]
-
t72killer
titán
Ahogy olvasgatok nekem az jön le, hogy az LTE/mobil háló az egyik legnagyobb akksirabló az okosóráknál, még 1 ok, ami miatt nem fogok eSIM-ért koldulni vmelyik drága szolgáltatónál és max akkor lesz LTE-s órám, ha apróból pont ilyen esik.
Kapcsolódó kérdés: régi samu telefonnal is megy vajon minden samsungos funkció (ekg leginkább)? S7edge-em van, és nem 100%, hogy az utód is samu lesz.
[ Szerkesztve ]
-
szilasz007
aktív tag
Van rajta viz zar mod... mikor letiltja a kijelzon az erzekelest.... esetleg erre lehetne egy opciot tenni, ami tiltja az LTE-t... Addig meg tenyleg tudatosan kell hasznalni. Vizhez mesz, letiltod. Kenyelmetlen, de realitasok talaja.
-
jupp008
senior tag
Az lenne az igazi ha lenne hozzá (Bixby) Routines. Sztem egy csomó tök jó dolgot lehetne előre definiáltatni.
-
nortsen
aktív tag
Az lenne az igazi, ha a google assistant jönne már.
Amúgy amikről beszéltek, és feltételezve hogy nem marhaság, lehet nyomni a samsung feature requesteket, mert az a tapasztalat az, hogy sok apróság kapott helyet az évek során a tizen os-ben, ami sokkal kényelmesebbé tette a viseletet. Nem gondolnám, hogy itt más lenne a helyzet.Ne vegyél fel bugyit, mert valami fontosat akarok mondani
-
barack2244
tag
Vodafone esim-mel használja valaki az LTE verziót?
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Az valós adat lehet (samsung.com-on néztem) hogy ugyanazon típuson belül (pl lte és nem classic) ugyanaz a rendelkezésre állási idő akkukapacitásban a 40 és a 44 mm-es változatoknál? (holott utóbbiban az akku is nagyobb nem csak a kijelző)
- kis gondolatmenet: A kijelző 30.4 vs 34.6mm - utóbbi kb 13%-al nagyobb, miközben az akku 247 mAh vs 361 mAh - ez több 30% -nál is - és az üzemidő meg mégis egyezne...?[ Szerkesztve ]
-
polonic
félisten
válasz guriga1234 #828 üzenetére
Tényleg. Nem jól emlékeztem.
-
polonic
félisten
Egy repülő üzemmód után nem akar kapcsolódni az óra a telefonhoz...
Újraindítás után, óra, telefon, bt, sem sikerül. Tapasztaltatok már ilyet? -
polonic
félisten
Meg volt a visszaállítás. Most jó lett, csatlakozik.
Legalább kipróbáltam a biztonsági mentés visszaállítását. Egész jó, szinte minden megmarad. -
Feri1990
tag
A napokban az tapasztalom h a zöld ledek nem világítanak hiába van bekapcsolva a folyamatos pulzusmérés, mégis van pulzus adat. Valaki tudja, hogy mi a trükk? Edzés módban viszont bekapcsol a fény. (ott amúgy rendszeresen megszakad 10 percekre az adat hiába van extra szorosan az óra, ha kézzel rányomok a mérésre visszajön. Nekem szoftveres hibának tűnik)
-
egyikgyerek
újonc
Tegnapi beszerzés: nagy örömmel rendeltem két bőrszíjat egyet fizet kettőt kap akcióban 9000 huf-ért egy ukrán bőrdíszműves webshoptól, aztán mikor kiderült hogy követnem kellene a vám szabályok változását, a vámmal és a UPS nagyvonalú ügyintézési díjával együtt erre rájött még 8000 huf. Így kb kettőt fizet kettőt kap lett, de azt mondom megérte, mert szerintem nagyon jól néz ki :)
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz egyikgyerek #841 üzenetére
itthon nincs ilyen?
-
rwbag2012
tag
válasz egyikgyerek #843 üzenetére
Nem egyszerű egyébként jó szíjat találni, én rendeltem az Amazontól és az Emag-on is, mindegyik visszaküldésre került minőségi gondok miatt. Pedig fotón jól mutattak.
-
thboxx
aktív tag
válasz egyikgyerek #841 üzenetére
Jól néz ki a szíj!👍
Én is ezt az óralapot használom hétköznapokban. Csak nálam nincs bekapcsolva az AOD.--Azt észre vettétek,hogy a mostani frissítés látványosan nyúlt a Health grafikus felületébe? Kissé részletesebb,átláthatóbb lett. Talán a monitorozás pontosságán is javítottak. Vagy csak az adatok kiértékelésén...
Ha már veszem a fáradtságot, és értékellek a kötött üzlet után, úgy te is tedd ezt meg!
-
Sirandrish
legenda
Használja valaki sporthoz/túrához?
Tudtam a vétel előtt is hogy elég gyenge az aksija, de hogy egy 5 órás túra alatt kikapcsolásig merül, az nonszensz ennyi pénzért
Csak helymeghatározás ment, meg a túra alatt a pulzusmérés (nem tudom az kikapcsolható-e), és ennyi..[ Szerkesztve ]
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
polonic
félisten
válasz Sirandrish #846 üzenetére
Használtam. A gwa2 tovább bírta.
A pulzust neked normálisan mérte? -
válasz Sirandrish #846 üzenetére
LTE-s vagy BT-s?
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Sirandrish
legenda
Azzal nem volt gond. A távolságot, a magasságot, és a pulzust is rendesen mérte. Már amennyire meg tudtam állapítani persze, de ez így akkor is kritikán aluli. Egy hosszabb túrát nem is bírna végig..
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest