-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szpisti
addikt
válasz autotaxmo #1151 üzenetére
Azt az időt az elmúlt használat alapján számolja ki. Tehát, ha csak nemrég kapcsoltad ezeket így, akkor még nem fog reálisat mutatni...
Kell egy pár nap így és tudni fogja előre, hogy kb. mennyit bír az aksi ezekkel a beállításokkal...
Ha meg már egy jó ideje így van, akkor ott valami gáz van. Nekem ugyanezekkel a beállításokkal, csak gombnyomásra ébredve, 2 napot megy el... -
csoe
tag
Pár napja nem megy a Curve az órán (telón igen) , Revolut viszont igen. Google Pay reinstall telefonon és órán is megvolt, előtte pedig hetekig nem volt gond :/
Bárkinek hasonló??
-
sulu1701
aktív tag
Úgy tűnik megoldották az [LTE] változat hívás közbeni túlmelegedését.
-
PeteePeti
őstag
Nekem hibátlanul megy a Goggle Pay K&H kártyával! Szerintem a Curve a ludas ebben akkor nem a GPay!
OnePlus 12 5G 16/512 Green | Huawei Watch Ultimate | Xiaomi Pad 6 8/256 | Samsung Galaxy Buds 3 Pro | Samsung QN90B TV | PS5 | Logitech G923 | Opel Insignia 2.0 CDTI (170hp~400Nm) OPC Line
-
kchris78
veterán
[link] uj verzió
-
aladarka
tag
Picit offtopic, de hatha erdekes. Erkezett keszlet a Buds2-bol a samsung.hu-ra ha valakit erdekel, a 35e-s kupon meg aktivalhato volt.
-
Sirandrish
legenda
Nah ma jön a nagy próba..18km-s túrácska a Bükkbe.. Ajánlom az órának hogy kibírja
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
benczeb
aktív tag
Sziasztok! Váltott valaki Watch Active 2-ről? Nekem elég lassúka az óra, csakis akkor cserélném le, ha a 4-es lényegesen gyorsabb. A 46-os Classic-kal szemezek.
-
autotaxmo
őstag
Sziasztok,az uj frissites tenyleg picit reszelt a dolgokon, immaron tobb melyalvast is rogzitett az ora es picit realisabbnak tunnek a statisztikak. Kinek milyen az alvasa? :) Bar meg mindig eleg sok ebredest mutat es a veroxigen szint is picit alább mér szerintem ejszaka! Mas mit tapasztal? Milyen ertekeket mutat.
-
-
kchris78
veterán
nekem pár perc mélyalvást mond megint ami másfél óra álomalvás után nehezen hihető. van aki bekapcsolja a pulzus folyamatos mérést éjszaka? ha így marad én inkább le fogom venni éjszaka.
-
MacEdm
tag
Sziasztok!
Problémába ütköztem az nfc-s fizetéssel az órával.
OTP-s bankkártyám van, a telefonra meg az órára is letöltöttem a google payt, de amikor hozzá akartam adni a kártyát, azt írta ki, hogy ennél a banknál nincs támogatva ez a szolgáltatás.
Valahogy meg lehetne oldani, hogy tudjak fizetni az órával? -
-
-
Sirandrish
legenda
válasz Sirandrish #1169 üzenetére
Simán király volt...50%ön végeztem, pedig 20km lett a túra:)
Every game has a story...Only one is a legend...The legend is back! This year...the Legend is reborn! The Legend of Zelda! --- A Zelda azért létezik, mert néhány évente meg kell csinálni a világ legjobb játékát....
-
taptaq
aktív tag
válasz Sirandrish #1183 üzenetére
Elég jól bírta akkor az óra. Gondolom így már meg vagy elégedve ezzel az üzemidővel.
Én is a Bükkben túrázom, de még egy Huawei Watch GT-vel.[ Szerkesztve ]
Samsung A54, CASIO 1500WH
-
Sirandrish
legenda
Így tökéletesen ki vagyok békülve vele. Alapesetben simán hozza a 2 napot, repülő módban meg akar a 10-12 órás turàkat is bírná...mar csak nekem kéne birni :)
-
jzsolt11
tag
Akinek van még 35 000 Ft-os kuponja és szeretné Buds2-re felhasználni, most menejn a Samsung webshopba mert szeptember 17 óta most először van készleten és a kupon kódot is engedte felhasználni!
Samsung Galaxy S20 / Samsung Galaxy Tab S5e / Galaxy Watch4 LTE / Asus Vivobook S15
-
kchris78
veterán
Most vettem észre hogy még reggel 9-10ig alvás után fórumoztam kicsit a telón, erre ebből csinált egy alvást és abból 40 perc mélyalvás. Ki érti ezt . Ezt nem értem hogy kiköpnek ezek az eszközök nyilvánvalóan lehetetlen értékeket.. Pl egyszer az apple watch is bemért 270 körüli pulzust ha jól emlékszem.. Ami kb azonnali kész vége állapot se lehet mert már ezelőtt kész vége tehát ezer% hogy fals mérés. Miért enged ilyet képernyőre rakni?
Úszásnál sajnos nem tudtam validálni de kedden 150-170 körül mért egy időszakot mikor egyáltalán nem érztem hogy nagyon pörögnék, hasonló terhelésre pénteken csak 130-140 körül volt ami sokkal sokkal valósabb.. Lehet vennem kellene egy mellkaspántot, csak nem vagyok egy sport-alkat hogy ne nézzenek hülyének .[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz autotaxmo #1189 üzenetére
igen ezeket a kilengéseket simán le lehetne vágni. És ehhez meg is lenne a matematika (nagyobb frekvenciájú mozgásoktól megtisztítani olyanoktól amilyen gyors váltásra nem is képes igazából a szív). De hát ez hasonló kérdés gondolom mint a fotózás: a natúr nagy zajjalé rendelkező képet akarja e az ember vagy ráereszteni egy kis algoritmust amitől "szebb" lesz a kép.
-
kchris78
veterán
válasz autotaxmo #1189 üzenetére
igen ez az új BIO szenzor valószínű majd következő vagy utána valamelyik verzióban lesz megfelelő pontosságú (ha egyáltalán). Vérnyomást a yt videó alapján nem is engedném olyan hülyeséget képes mondani.. Akinek ez fontos full bepánikolhat adott esetben hogy elszállt a vérnyomása...
-
bbendre
őstag
Szerintem nem a szenzorral van a gond. Nekem Watch Active 2 és amióta megjelent az új Samsung healt Monitor és Wear alkalmazás érdekesen alakulnak a dolgok az addig közel jó mérésekkel kapcsolatban. 3 óra túra alatt amiben volt egy
- 1 órás komoly emelkedő
- 10 perc futás a sziklákon ugrálás
- Gyerekkel szaladgálás
- izgulás, hogy a gyerek ne essen el, stb...Na, azért ennyire nem vagyok jó kondiban, hogy a túrázás alatt az átlagom 70 alatti pulzus legyen a közel 200 méteres emelkedés mellett.
A jó (vagy rossz) hír, hogy ez korábban nem volt így. Hamarosan update várható ahol helyre kerülnek a dolgok mert érdekes, hogy a WA2 ami idáig jó volt az update után elromlil és a W4 is hibár eredményeket mér. Ez valami globális fatal error lesz
[ Szerkesztve ]
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
csoe
tag
Köszi mindenkinek a gpay-curve válaszokat. Órás ÉS telefonos gpay reinstall megoldotta problémát.
-
autotaxmo
őstag
válasz bbendre #1192 üzenetére
Hat igen, de egyenlore minnel tobbet reszelgetnek rajta annal inkabb azt erzem hogy nem birjak beloni a normalis ertekeket es a kislanyomnak rendelt full fake kinai apple watch (5 ezer ft volt) klonjanak mereseivel vetekszik amiben szinten van vernyomasmerestol kezdve minden hulyeseg. Bazári feeling kezd erzodni egyenlore ezekkel a meresekkel amit a gw4 nyujt 130 ezerert.
-
bbendre
őstag
válasz autotaxmo #1195 üzenetére
Igazad van. Én (bár nem vagyok Apple párti) azért tervezem, hogy végleg átállok Apple termékekre, mert ha ott ilyen lenne 2 nap múlva lángolna cupertino. Nekem totál béna az IOS meg az óra hozzá, de legalább az működik és remélhetőleg egy update nem okoz ilyen hibákat. Mondom ezt úgy, hogy Google Pixel Watchot és Pixel6 Pro akarok venni Ami aztán tényleg Android on Beta...
iPhone 16 Pro I̶p̶h̶o̶n̶e̶ ̶1̶3̶ ̶P̶r̶o̶ ̶M̶a̶x̶ ̶&̶ ̶G̶o̶o̶g̶l̶e̶ ̶P̶i̶x̶e̶l̶ ̶9̶ ̶P̶r̶o̶
-
autotaxmo
őstag
Valahogy ezek az updatek es meresek mindig eloszor elhitetik velem hogy jo uton haladunk aztan a kovetkezo meresnel, legyen az alvas, gyaloglas, szimpla sportolas, teljesen elszomorit. En tenyleg nem tudom megerteni ezt, hogy ilyen olyan szuper hiper profikent beharangozott szenzorokkal pakolják tele az orat de totalisan hulyere veszik a usereket szerintem :( annyira jo lenne ha a fitbit kijonne mar egy ilyen design vilaggal mint a gw4 es pakolna bele tobb smartwatch funkciot es megtartanak picit tovabb fejlesztve a szenzorukat, mert ok aztan tenyleg merfoldkovekkel elorebb vannak pontossagban ami a mereseket illeti.
-
bbendre
őstag
válasz autotaxmo #1197 üzenetére
Csak megjegyzem, hogy a Google megvette a FitBit-et és teljesen beolvasztotta. Közben a Google és a Samsung is ősszeállt és közös OS-t adtak ki, pl Ezt az órát. Hamarosan a Samsung is Fitbit lesz valahol.
De addig is a Fitbit (Google Pixel Watch) ez lesz hamarosan:[ Szerkesztve ]
-
autotaxmo
őstag
Jajjj, hat ha ez a design maradna, akkor nem biztos hogy ezzel az oregpapas karora designal nagyot tarolnanak
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest