-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
JockeyEwing
aktív tag
Sziasztok
Acél óraszíjat (lehetőleg pillangózárast) szeretnék a Classic 46-oshoz. Viszont a 20mm-es nem jó hozzá, mert kb. 1mm-el kisebb kellene, mert nem fér el. Ez érthetetlen. Tudnátok ajánlani olyan pillangós acél szíjat, ami biztosan beleférne?
-
Good_boy
kezdő
válasz JockeyEwing #352 üzenetére
Az S3 fórumban egy mókus azt csinálta, hogy nagyobb szíjat tett rá úgy, hogy bereszelt a csatlakozási ponton. Még jól is nézett ki. Neked csak 0,5 mm-t kell bereszelni a szíjon.
-
nylacika
aktív tag
válasz JockeyEwing #352 üzenetére
Én is meglepődtem, hogy a W3 szíja épp nem fér el... És nem egy, hanem egy tized milli volt...
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
rwbag2012
tag
Curve-kártyával kezdő vagyok. Feltettem az alkalmazást, mögé az OTP-kártyát már be is állítottam, az órán a gpay-n meg is jelenik már a kártya. Így külön a fizikai kártyát már gondolom nem kell megrendeli, automatikusan jön majd, nem? Írja, hogy virtuálisan már használhatom is a kártyát. Holnap próba. Gpay használatánál, ha jól látom, kötelező a PIN-kód, vagy a minta?
-
rwbag2012
tag
Az 1%-os visszatérítést hogy lehet beállítani? Jól tudom, hogy a sima blue kártyának nincs semmiféle költsége használat közben?
-
Heyman
aktív tag
Ha valaki használja a Google Mapset, és idegesíti, hogy autós navi közben is automatikusan kiteszi a navigációt az óra, akkor jó hír, hogy ki lehet kapcsolni. Az órán kell megnyitni a Google Mapset, majd alul rábökni a keresés ikonra, utána legörgetni legalulra, ott lesz egy beállítások menü, amelyben be lehet állítani, hogy mikor legyen automatikus indítás. Autós, gyalogos, és biciklis opciók vannak.
-
bigdigit
addikt
válasz szevassag #347 üzenetére
Szerintem simán feljelenthető a GVH-nál. Alaposan végig olvastam a kapott kuponos emailt és nem találtam benne olyan kitételt a készleten lévő termékekre vonatkozna. Ergo rendelni akkor is kellene engednie ha épp nincs készleten max megvárod és hozzák ha lesz. Érdekes mód mindenhol van azonnal szinte csak épp a központi raktárban nincs. Ez elég szemét húzás volt részükről.
-
polonic
félisten
Melyik az ajánlott Samsung szerviz?
-
kchris78
veterán
Alza megint hozza a formáját : "A óra ami igazán ismer téged.."
[ Szerkesztve ]
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Erre esetleg tudna valaki válaszolni? Igaz a watch 3 topicban kérdeztem, de lehet inkább már 4-re cserélem le a sima watchom.
Előre is köszönöm.
-
ToomyC
aktív tag
Valaki próbált már fizetni ezzel a krumplival? GPay beállítva, NFC bekapcsolva oda tartom de semmi... Kijelzőnek aktívnak kell lenni?
-
adamklark
senior tag
el is kell indítani magát a programot az órán, legalábbis ezt láttam videókban
-
nylacika
aktív tag
Tökéletesen működik. Feltétele, hogy a képernyőzár be legyen kapcsolva. Ez lehet PIN kód vagy bármilyen ábra rajzolás. Ma is fizettem, nem volt semmi gond. Milyen kártyával próbálod? Nálam a Curve tökéletes.
Honor Magic V2 + Samsung Galaxy Watch6 Classic LTE + Garmin Forerunner 955 Solar
-
BFeco
aktív tag
Szia!
Igen. Tegnap, SPAR. Friss Curve reg, OTP kártya társítva, Google Pay, Telekomos W4 Classic 46 LTE órával.
[Curve - OTP]20QQS32H0U, 21HM007JHV, MRX33MG/A, 20XW0056UK, MQ1F3YC/A, SM-S908B/DS, GTR7 PRO 7940HS, XM22AL5S, QHora-301W, XGS1250-12, WBE660S, DS918+, TS-673A
-
rwbag2012
tag
Ma reggelre eltűnt az órán a Gpay-ből a Curve kártya.... A telefonon viszont ott van a Gpay-n. Mitől lehet ez? Mit tudok tenni?
-
berik899
tag
Szerintetek mennyire van értelme fóliázni/tokozni?
-
Freakadude
csendes tag
válasz berik899 #369 üzenetére
Tokozni szerintem semennyi. Amiket kapni lehet mind ronda és csak fölöslegesen növeli az óra méretét. Én a GW1-emet natúr használtam kb 2 évig és néha neki is koccant ennek-annak de kb semmi nyoma nincs az órán.
Fólia alatt max üveget érthetsz és ez is jó kérdés. A GW1-re raktam és maradt abból még 3db ami elvileg simán felfér a mostani GW4-re is de gondolkozok rajta, hogy kell-e nekem vagy sem. Nekem classic model van amit ugye körbevesz egy gyűrű és az eleve némileg védi az üveget oldal irányból érkező karcoló dolgoktól. A simára lehet érdemes rakni valamit mert az eléggé csupasz.
-
Freakadude
csendes tag
Ma is fizettem 2x vele és tökéletesen müxik. Még a telefonnál is gyorsabban reagál ami azért szuper. Ahogy mások is írták a fizetéshez el kell indítani a Gpayt az órán mert amúgy nem reagál. Legegyszerűbb beállítani, hogy felső gomb kétszeri megnyomásra induljon és akkor kb instant tudsz fizetni.
-
nylacika
aktív tag
válasz rwbag2012 #373 üzenetére
Eltűnés... Nem állítottad vissza a telefonon véletlenül a gpay-t másra. Nálam is eltűnt, miután visszaállítottam simple pay-re, aztán megint gpay-ben beregisztráltam, azóta a telefonon is az van alapértelmezettnek beállítva és működik rendesen.
-
bigdigit
addikt
Curve esetén otp webkártyát is be lehet állítani?Mert arra ingyen lehet rakni annyi pénzt amennyit gondol az ember. Még sem a bent lévő full összeg kerül esetleg veszélybe.
-
rwbag2012
tag
Megint eltűnt az órán a Gpay-ről a Curve-kártya. Telefonon a Gpay-n pedig alapértelmezettnek van beállítva. Esetleg ötletek? Az nem jó, hogy felteszem, fizetek is vele simán, aztán pár óra múlva eltűnik 🤔
-
autotaxmo
őstag
Lte okosoranal ha a telefonod nincs nalad es a messengeren vagy mas uzenetkuldo app-en kuldenek uzenetet neked, esetleg emailt, azt az ora jelzi? Vagy kell a telefon mindenkeppen hogy veled legyen mert csak akkor mennek at az uzenetek az orara is?
-
JockeyEwing
aktív tag
Valaki mondja el nekem, hogy össze lehet hozni az órát a Galaxy Buds Plus-al úgy, hogy a telefon nem kell hozzá?
-
atomka78
tag
válasz JockeyEwing #385 üzenetére
Miért ne lehetne?
-
válasz JockeyEwing #385 üzenetére
Bármilyen BT-s fülessel.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
Feri1990
tag
Aki a pulzusmérést a 10 percenkéntire állította annak milyen gyakran mér általában? Ez a nyugalmi állapot nem tudom mit jelent a Samsungnál. Nálam kb óránként 1x mér. Jó lenne valami szabadon választható gyakoriság, ami nem az állandó, de nem ennyire véletlenszerű.
Remélem fellendül hamarosan az appok kínálata is, jó lenne több telefon nélkül működő app LTE modellekre (email/outlook sem megy mobil app nélkül/, messenger stb.)
Ja és ez a 2 nap üzemidő amit hirdetnek kb akkor jön össze szerintem max ha egyáltalán nem használod az órát. Ezzel az óránkénti méréssel, napi 90 perc sport, always on display off. Alvás közbeni véroxigén on (+repülő mód este) kombinációval 35-38 óra max amit eddig elértem. 46mm LTE modell (lte végig kikapcsolval) -
Good_boy
kezdő
válasz JockeyEwing #393 üzenetére
Ez csak tipp, de lehet azért, mert minden mobil képes segélyhívásra akkor is, ha nincsen benne simkártya, vagy le van tiltva, lezárva. Szóval elvileg így is fent lóg a hálózaton, hogy nem használod. De ismétlem, ez csak tipp.
-
Feri1990
tag
válasz JockeyEwing #393 üzenetére
Ki lehet kapcsolni fullra a beállítások->kapcsolatok->mobilhálózat-> mindig kikapcsolva opcióval
-
polonic
félisten
A revolut kártyámat nem tudom hozzáadni az órán a gpay-hez. Rányomok a hozzáadásra és azt írja, folytassam a telefonon. De ott pedig nem tudom kiválasztani a revolut kártyát.
-
szilasz007
aktív tag
Hétvégén lementem Szegedre az Aquaparkba. Kihasználni a jó időt, kis városnézéssel és megfürdetni az órát.
Nem csalódtam. Hozta azt amire számítottam:
Direkt hagytam LTE-t. Távoli kapcsolat ment, jöttek is az értesítések. Víz alatt megszakadt, felszín közel hálózatra mászott. A 40 fokos termálba megmutatta érzékeny kis lelkét és eldobta a törülközőt, hogy ez nekem már túl meleg. . Arrébb mászva lenyugodott, majd egyszer 31 fokos élmény medencébe is bedobta, hogy forró a talaj a készülék házban.
Hívni lehetett nyugalmi állapotba, vicces volt. Csak az óra lehetne csöppet hangosabb is... Tudtam mérni, stresszt, pulzust, vérnyomást... Cool faktor pipa. Értelmét nem kell kérdezni :pViszont javaslom, pancsoldába inkább repülő üzemmódba vele. Merül, mint a szikla. 2-3 óra után már jön az 5%-os figyelmeztetés... semmi meglepő, hisz küszködik az antenna. Az ezután rám váró közel 2 órás töltési periódus hát... picit sok, de tervezhető?
Samsungos PowerBank szépen tölti. Ezért pl ha az van, akkor már nem kell külön vinné a korongját...Melegedés terén is el tudom képzelni, hogy azon mondások, amik a gyenge térerő és a melegedés között kapcsolatot feltételeznek, lehet benne valami.
Semmi beázás, semmi gond. Hangszórót szépen kiköpi, mint a sima Watch, teljesen jó: kikapcsolódó jellegű vizes léttel nem lesz baja.Ma AoD nélkül 3-4 óra sétával, folyamatos pulzus és mozgás követéssel, 80%-al tettem le az asztallal. Kivácsi leszek, hogy ez az androidra jellemző aksi betanulás mennyit fog jelenteni az üzemidőben, mert a maival már teljesen elégedett voltam. És hát, 4 napja nem kellett gyalulnom az órát, telefont a pay miatt se. Az továbbra is kiszámíthatóan megy, aktív futó alkalmazás mellett... mert ugye nálam továbbra se kiválasztható, mint fizetési platform NFC alatt... annyi baj legyen.
Végül ismét. Nem csalódtam. Hozta, ami elvárható volt, Realistán. Ki fogja forni ezt magát. Ha az ember nem öli, érzésre, ki lehet majd húzni vele egy napot...
PS: Rendeltem rá Amazon.de-ről a már korábban megosztott 13 eur-ért fóliát. Német amazon ajándékból hozzám dobott 30 nap prime-ot, így már szinte majdnem ingyen volt. Legalább végre megnézem a Picard-ot is :p
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest