- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Watch 4 és Watch 4 Classic Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
axlfsi
veterán
válasz barack2244 #6149 üzenetére
Nem rossz itt semmilyen szenzor... mire gondolsz, mégis?
˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
polonic
félisten
válasz barack2244 #6155 üzenetére
Ő, milyen hiba lehet az ember karjában? Kérlek áruld el.
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
válasz barack2244 #6157 üzenetére
Van másik karja, ott a másik oldali
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
vazee00
tag
Tetoválás is okozhat ilyen problémákat, ha van. Nekem van a csuklómnál tetoválás, és elég sokszor érzékeli úgy, hogy nincs rajtam, ha épp nincs jó pozícióban...
FayRPG: fayrpg.hu | Zöldhulladék, zöldség-gyümölcs hulladék újrahasznosítás: bioferet.hu | fayrpg.hu | kukamosok.hu | tejfelvasarlas.jomekft.hu | fantasyworld.hu | blackcatpub.hu | energym.hu | keramika.hu | TheVR Android App: thevrapp.hu | személyi edzés érd: stepandmove.hu
-
Vitaqo
senior tag
Számlapot milyen programban lehet tervezni?
-
kchris78
veterán
válasz barack2244 #6146 üzenetére
ez azért van mert a 100% az tulajdonképpen egy töltöttségi tartomány nem egy 100%-os pont.. hogy legyen a töltésnek egy kis játék hogy feltölt, aztán visszamerül és újra... és közben végig 100%-ot látsz. van olyan amikor 100%-ról gyorsan jön le 99re.
-
Varszegig
veterán
válasz barack2244 #6118 üzenetére
Egyrészt a töltögetést tudod automatizálni, nekem ha bizonyos összeg alá esik, automatikusan tölt a lakossági számlámról kártyával 0 költséggel. Másrészt a legjobb buli, hogy akkor váltok valutát, amikor jó az árfolyam, és mindezt nem +x %-ért, mint a normál bankok, hanem középárfolyam + pár cent. Pl. már január eleje óta váltogatok a nyaralásra, mindig amikor megéri. Így most pl. pont nem érdekel, hogy 382 az euro, mert még a legrosszabb időben is 370-ért vettem. És így ingyen van euros számlám. Ráadásul utalni euro zónában is ingyenes.
-
axlfsi
veterán
Többen írtatok, több féle tippet, így nem konkrétan válaszolok egyesével, hanem egyben:
- szoros a csuklómon, az tuti (rendszeresen vérnyomást mérek, éjszaka is minden kutyafaszát, ezzel nem lehet baj),
- leborotváltam az óra alatt, ez sem lehet baj (sehol máshol nem érzem az esetleges laza óra hátrányát, mint mondottam volt, mert mindamellett, hogy szoros, még szőr sincs alatta),
- konkrét példa máról: gyalog közlekedem a belvárosban -> üzenet jön -> felemelem a karom és mintát kér -> rajzolom, elolvasom, leengedem a karom ---> meg sem állok, negyed óra múlva újabb üzenet és az óra megint lezárva, mintát kér! (wf?!)Mindegy, sokat nem fogok vele szarakodni, rajzolgasson mintákat rá naphosszat a kiskóreai-törpemérnök, de én elengedem, ha nem változik hamarosan...
UI.: hja, tetkóm sincs a csuklómon.
[ Szerkesztve ]
-
kchris78
veterán
válasz Varszegig #6165 üzenetére
nekem egy negativ tapasztalatom volt mikor Páromnak kellett megszuntetni UK számláját mert már nem ott dolgozik - lakik és BREXIT. (Barclays) Mikor elutaltunk 200fontot becsukták az online számlát. Fél óra óra telefon után kinyitották, mondván "nem lesz baj". Aztán még mindig csak 1000 font: megint becsukták. És akkor már olyan infókat kellett mondani hogy mi az ottani valamilyen száma amit igazából semmihez sem kérnek csak a munkaadó.. Csak hogy ne kelljen kimenni.. Akkor azért ELÉG morcosak voltunk, érdekes módon egy sima _magyar_ bankra áttették a pénzt... A revolut nekik csalás-áldozatos utalást jelent "véletlenül".
[ Szerkesztve ]
-
$atirka
senior tag
-
undercover
őstag
Sziasztok! Nem szoktam túlzottan erre használni az órát, de most kiváncsiságból megnéztem.
És szerintem az állandó pulzus követése még mindig egy kalap kaki.
Volt, hogy sétáltam vele egyet akkor nyugis 100-120-as pulzus, majd leültem és felment a pulzus egészen 140-re majd kb 1 perc múlva esett le 100 alá, pedig nem éreztem, hogy így 140-esen dobogot volna a szívem. Szóval a végén nem teljesen értem, hogy mit számolt.
Nem tudom mi nektek a tapasztalatotok.
Playstation 5 Pro// & // LG OLED evo C3 // & // Galaxy S23//
-
sub71
aktív tag
-
$atirka
senior tag
Talán régebben már megvitattátok, de az automatikus bicajozás felismerés miért maradhatott ki az elődhöz képest?
"Nyugalom, a hosszú élet ritka!" - Besenyő Pista bácsi - :-D
-
30z.Samu
félisten
válasz $atirka #6172 üzenetére
Samsung-nál nem szeretnek bicajozni.
Közben új egyéni rekord született az üzemidőben Nálam, pedig nem is foglalkoztam a kérdéssel. Vagyis csak részben, levettem az órát töltőről vasárnap 7 óra körül és tegnap este 33%-kal tettem fel töltőre este 9 óra fele. Szóval valószínűleg a 48 órát is átlépte volna az üzemidő, ha csak ma teszem töltőre, de egyrészt mint írtam izgatott a dolog hogy húú most 1-2 órával tovább bírná, másrészt ma nem is nagyon lenne lehetőségem tölteni, csak este. Szóval inkább felraktam töltőre. Egyébként nem csináltam semmi extrát vele, csak tegnap kevesebbet volt rajtam, mert szabadnapos voltam és amikor otthon vagyok mindig leveszem az órát. Így is volt rajtam az óra, de nem egész nap.
[ Szerkesztve ]
Sic Parvis Magna
-
$atirka
senior tag
-
anonymus89
addikt
Senkinek nincs ötlete hogyan tudnám megszüntetni, hogy felmásszon wifire?
Automatikusan magától bekapcsolja.
úgy emlékszem galaxy watchnál (1) volt olyan, hogy átszinkronizálja az ismert wifi hálózatokat, ezt nem tudnám a 4-esnél visszavonni?[ Szerkesztve ]
Organikus, természetes összetevőjű, 100% tisztaságú bőrápoló termékek //marcsiszappan.hu//
-
30z.Samu
félisten
válasz anonymus89 #6179 üzenetére
Én kíváncsiságból kipróbáltam hogy betettem repülő módba, majd reggel vissza, de nem kapcsolt be a Wifi. Egyszer kikapcsoltam, azóta úgy van.
Sic Parvis Magna
-
anonymus89
addikt
-
30z.Samu
félisten
válasz anonymus89 #6181 üzenetére
Na ez érdekes, mert én úgy értem el most vele a 2 napot, hogy be volt kapcsolva a helymeghatározás. Egyedül a Wifi van kikapcsolva.
Sic Parvis Magna
-
axlfsi
veterán
válasz bajnokpityu #6184 üzenetére
hát igen, az lehetséges, ... csak sajnos nekem a health része is fontos és az szerintem elég jó lett így a GW4-nél végre (végre rendesen mér deepsleepet, nálam a vérnyomás is jó és a horkolás monitor meg fun
-
Hauptmann
addikt
Jött valami frissítés LTE-re.
-
30z.Samu
félisten
-
PACSA75
őstag
válasz anonymus89 #6179 üzenetére
-
deka10
senior tag
válasz Hauptmann #6188 üzenetére
Hát nem tudom, majd később is megpróbálom, de frissítés után próbáltam a here we go navit lte módban csak órán. Kétszer is ezt kaptam.
[kép] majd átváltott valamiféle kímélő módba, gyakorlatilag az időt mutatta és kb. ennyi, meg a segélyhívás volt még elérhető. Nem tudom mi lehetett a gond az előző szoftverrel is próbáltam a here navit akkor nem volt ilyen.Ha azt akarod, hogy ne essen le a telefonod akkor rakd repülőgép üzemmódba!
-
fil
őstag
válasz Totemgroup #6187 üzenetére
Nekem átveszi, de csak ,ha belépek a health-ben a testösszetételbe a méréskor...
-
zoltan77
aktív tag
Jött frissítés 44mm-s e-sim változatra
Samsung A55 8/128Gb
-
axlfsi
veterán
Na, urak, hölgyek! ma reggel történt először, hogy nem tudtam fizetni Curve-vel; MÁV bérlet. 3x is megpróbáltuk. Még jó, hogy telepítve és korábban használatban volt a Simple alkalmazás, mert átállítottam a telefonban a fizetési eszközt és ki tudtam fizetni, amit akartam... na de mégis, miért nem lehet bérletet venni vele?
(hja ,nem is óra volt, ha én telefonról és az összeg 21xxxx ezer volt)
offba is rakom...˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest