- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Tab S 8.4 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Láng Tibor
tag
Van friss telenoros firmware a sammobile oldalon elérhető,ha valaki teszteli irja le kérem a tapasztalatokat.
-
Colonel993
senior tag
válasz Láng Tibor #2651 üzenetére
Neked kelleni fog egy akku csere...
Az összes ilyen hülye anomália az instabil szar telepek miatt van, ami a manufukturális gyártás felgyorsítása és az ellenőrzések lazábbra vétele miatt nagyobb szórást ereményezett... kb minden negyedik S8.4 érintett a problémával európában.USA verzióban nemigazán vannak ilyen rendszeres problémák, ellenben itt a fórumon már a sokadik emberke panaszkodik.
A tippem az, hogy nem tud elegendő mA arányt leadni az akku... akár még feszültségben (V) is ingadozik, ebből fakadóan a használatban lévő modulok ilyen anomáliákat szülnek, mint pl.: hogy újraindul a GSM modul, villodzó kijelző és persze a karcsú üzemidő.
[ Szerkesztve ]
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
oncsi
őstag
válasz Láng Tibor #2651 üzenetére
Pucold meg a SIM kártyát. oxidos. Mint ahogy az érintkező is lehet az. Csak azt nehezebb megpucolni.
Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Colonel993 #2653 üzenetére
Én anno két és fél éve jártam úgy , hogy az új sgs3 készülék töltőfeje volt hibás. Töltés alatt merült a készülék. Vissza a szolgáltatói szervízbe , szó nélkül cserélték. Majd az is hibás volt. Mondta a szervizes hogy szériahibásak lehetnek a töltőfejek..
Berágtam oszt vettem egy utángyártottat. Azóta teszi a dolgát. -
Láng Tibor
tag
válasz Láng Tibor #2656 üzenetére
Megoldódott a probléma.Csináltam egy factory resetet és ujra felismeri a gép a tabot.Szerencsére nem akku probléma volt?
-
Colonel993
senior tag
válasz WhiteWalker #2655 üzenetére
Nice...
Mikor a másolat jobb mint az eredeti, egyszerűen fenomenális, megfizethetetlen...
[... minden másra ott a MasterCard]Kb mint itt mikor bemegyek a Poundland-be, veszek egy doboz Twins "OERO KOPI" kekszet 1fontért... és jobb mint az eredeti... csak mert egy fokkal puhább és kellemesebb enni emiatt, minden másban ugyan az.
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
oncsi
őstag
válasz WhiteWalker #2655 üzenetére
A kábelek szokták megadni magukat, nem a töltőfejek. Az utángyártottban viszont legtöbbször gagyibb alkatrészek vannak pl a kondik, meg nem is mindig adnak le 2A-t. Eltelik egy év (néha annyi sem) és a kiszáradt kondik megadják magukat, és temetheted a TAB-ot.
-
TomWexX
addikt
A napokban kijött telenoros frissítés úgy néz ki, hogy végre kijavította az érintőgomb világítás bugot. Legalábbis eddig nem jött elő...
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
WhiteWalker
nagyúr
Mivel multiméterrel lett kimérve hogy nem tölt , ugyanaz a kábel más töltöfejjel töltött más készüléket , így a töltőfej volt a hibás. Képekkel mentem a szevizbe mielött lepattintottak volna.
Köpni nyelni nem tudtak mikor meglátták .
Az utángyártott a mai napig vígan tölt más telefont.
A tabhoz a gyári sajátját használom , amivel eddignincs gond.... -
Somy_
tag
Sziasztok!
Gondoltam kipróbálom a Nova launchert, ha már annyian javasoltátok.
Nem kapom meg az ikonok mellett a kis értesítési számokat, ahogy a Touchwiz-ben.
Kicsit utána néztem és valamelyik külföldi portálon ajánlották a Novaunread feltelepítését. Valamit biztos elcsinálok, mert azóta se jelennek meg kis értesítő számok az ikonokon. Van valakinek valami ötlete ezzel kapcsolatban? -
Somy_
tag
Bocsi, nem Novaunread, hanem Teslaunread-ről van szó.
Valaki meg tudta oldani a kijelzéseket valamivel?
-
epokit
tag
válasz zenit73 #2593 üzenetére
Hali! Most én is mérgelődöm!! Vettem egy Galaxy S6 Edge 128GB zöld telcsit, a kamera szoftver dettó ugyanolyan sxar!!
Samsung Galaxy S6 128GB edge zöld,Samsung Gear S2 Classic,Samsung Galaxy Tab S2 8.0” 4G LTE, Apple iMac13,2 - 27-Inch, Samsung Galaxy Tab S 8.4 3G/LTE, Apple Retina MacBook Pro 13" (Late 2013),Sony Z1compact,Motorola Xoom 3G,HP TouchSmart Elite 7320 All-in-One Intel Core i5-2400S 240GB SSD 16GB
-
Somy_
tag
válasz WhiteWalker #2666 üzenetére
Szia!
Úgy tapasztalom, hogy a Prime kell belőle a kijelzéshez.
Köszi a választ! -
Somy_
tag
válasz WhiteWalker #2668 üzenetére
Pontosabban 125Ft! Ennyit biztosan megér!
Köszi a tippet! -
veterán
Vettem egy ilyen OTG kábelt. Ennek a segítségével gond nélkül lehet csatlakoztatni pendrive-ot a készülékhez, miközben a töltő is be van dugva, tehát töltődik a tablet.
Sőt, külső USB-s HDD-t is lehet csatlakoztatni, mert a töltőből kap a HDD elég áramot a működéshez.
Egy kis 400 mA-s töltővel már működik a dolog, a tabi saját töltője pedig ad annyi áramot, hogy nemcsak a HDD megy, hanem ha lassan is, de töltődik a tabi is.
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Zsolto
őstag
-
Colonel993
senior tag
válasz Donki Hóte #2670 üzenetére
Ez is bezzeg csak a csincsiknek jut eszükbe, pedig milyen hasznos már...
Samsungosítva hatalmaa innováció volna, de ebből megint rendelés leszKöcce
-
Titmouse09
aktív tag
válasz Colonel993 #2673 üzenetére
Régebben én is kerestem hasonlót, és találtam is egy nevesebb gyártótól (ha muszáj lenne tippelni, akkor azt mondanám ASUS), de aranyáron mérték és ritkaság is volt.
Donki Hóte:
Egyébként én is köszönöm a linket, azt meg tudod mondani az a kapcsoló hogy működik? Elvileg úgy szokott lenni, hogy vagy a tabletet tölti, vagy a csatlakoztatott eszközt.
A tablet rendesen veszi is a töltést, amikor igényesebb eszköz van rajta, vagy csak felkiáltójelesen, de szivárog bele az áram?[ Szerkesztve ]
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! Tegnaptol T800 tulaj vagyok. Azt szeretnem kerdezni, hogy az android hivatalos frissites ota 5.02 rendszer van rajta es laggol a tablet szinte mindenhol (play aruhaz, weboldalak, pdf doksi stb.) En azt hiszem egy ilyen tudasu tabletnek folyamatosan kellene vinni ezeket. Ez termeszetes, vagy vmi arulas van?
-
kerobi
senior tag
válasz WhiteWalker #2676 üzenetére
Koszi! Nem is igazan a launcherrel van baj, hanem magukkal az alkalmazasokkal. Darabosan gordulnek. A 300 megas frissites elott ilyet nem vettem eszre. Meg a home kis darabosan jon elo. Megneztem aclean managerrel es olyat irt, hogy tulmmelegedett a proci. Hiaba nem futott semmi. A 3 megabol 2.5 foglalt.
-
TomWexX
addikt
A T800 nem ez a készülék. Vagy elírtad? T800/805 (Galaxy Tab S 10.5) fórum
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
oncsi
őstag
-
-
aktív tag
-
aktív tag
-
TiMoN
senior tag
válasz zenit73 #2685 üzenetére
6 óra tényleg jó és én sem vitázni szeretnék.
Akku ideje szerintem jó, gyönyörű kijelzője végett szép a 6 óra.
Én nem tudom kipróbálni mit bír ha csak kicsit használom és netezek mert
állandóan nyúzva van. Mondjuk én a netét is meg osztom ha úgy van ne a telefonom
mobil netét egye a skype. Úgy sztem csak 2-3 napot bír.-TiMoN-
-
melan
senior tag
Ezt látta már valaki?
-
fdisk
őstag
Srácok, megéri-e még ilyen tabot venni?
Hogy teljesít a vas így bő egy év távlatából?A célba először a csíkóhal ért be, a remény hal meg utoljára.De a reményhal megdöglött, az új kedvencem egy szarok rája! ¤¤¤
-
veterán
Nem láttuk, de egy-két videót végignézve a Marshmallow még elég messze van attól, hogy erre a tabra hivatalosan telepíthető legyen (a kamerát nem is látja még az új oprendszer a tabiban).
Ráadásul, ha jól látom, akkor ebben a verzióban már nemcsak a menük háttere lett fehér, hanem jópár esetben az ikonok is fehér háttéren jelennek meg
-
WhiteWalker
nagyúr
Ahogy nézem a kép alapján felejtős lesz erre a készülékre bármilyen frissítés, nem hogy a 6.0
Viszlát Samsung. Ez volt az utolsó készülékem tőletek.
[ Szerkesztve ]
-
Titmouse09
aktív tag
válasz WhiteWalker #2691 üzenetére
Azért nem venném ezt a linket ennyire komolyan. Szerintem biztos (fura ez a két szó egymás mellett) kijön erre is, egy régebbi Sammobile-os listán pl rajta volt. Ettől függetlenül a Samsung nem a hosszú supportjáról híres bármi kitelik tőle, de azért én bízok benne.
Egyébként a 6.0 már nem tartalmazza sajnos a sötét témát "gyárilag" sem. Így valószínű a következő szezonban a fehér lesz a trendi
-
Zsolto
őstag
Amúgy is, mi az, ami miatt mindig mindenki a következő verziót várja? Jól behülyített minket a gugli ezzel, mintha a gyári állapotában vagy az éppen aktuális frissítéssel nem lehetne használni a cuccokat. Jó, vannak bugok, amiket jó, ha kijavítanak, de csak úgy "általában" a következőt várni, csak önmagáért, szerintem tök felesleges önkicseszés.
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
oncsi
őstag
válasz Titmouse09 #2692 üzenetére
"Egyébként a 6.0 már nem tartalmazza sajnos a sötét témát "gyárilag" sem..."
Na már csak ezért az egy tulajdonsága miatt sem tenném fel. Amíg valakinek hozza amit elvárt tőle, annak a frissítés csak egy szám változás, amire valójában nincs is szüksége. A mezei USER mint én is, használni akarja a gépet, nem bütykölni. (pár évtizedet én is játszottam a HW-el, ma már nem érdekel)
Szerintem ez a FW hajsza nem más, csak egy mesterségesen gerjesztett avultatás, ami semmi másról nem szól, csak arról amiért kitalálták. Miszerint ne érezd túl sokáig, hogy csúcs géped van.
Ha a hiba javítás lenne a cél, akkor már rég jó lenne a TW-is.Bocsi, közben Zsolto kollega is kb pont erre jutott. Csak nem frissítettem a lapot, és nem láttam.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Azért ha kidobnád a tabit az ablakon, akkor előtte szólj, megyek és elkapom, mert nekem 100 %-osan megfelel a Lolipop is rajta
Nemrég került a kezembe a régi S(1) Mini készülékem a gyári 2.2-es Androidjával. Kicsit fura a kezelése, de lényegében mindent tud kezelni, amire az a hardver képes. Semmivel sem tudna többet, hiába telepíteném rá valami csoda folytán a Marshmallow rendszert
-
bwoay
nagyúr
szerintem már az 5.0 is kár volt rá, de legalább állandóan basztat, hogy rakjam fel. pont tegnap fedeztem fel, hogy ha nyomok egy factory resetet, és a biztonság kedvéért még a wi-fit is kikapcsolom, majd utána letiltom az automatikus update-et, akkor is leszedi, amint csatlakozok valamilyen hálózatra. bezzeg a Tab Pro, ott hivatalosan is megálltak 4.4.2-nél, és mennyivel jobban is tették...
[ don't... don't believe... don't believe the hype ]
-
Titmouse09
aktív tag
Teljesen egyetértek! Én sem frissítettem a Lollira. Ettől függetlenül várom, hogy legyen rá 6.0, hátha az szintén jó lesz, esetleg tartalmaz pár újdonságot.
Például ott már rendszerszinten támogatja az ujjlenyomat-olvasót. Ez már magába hozhat értelmes új funkciókat, mint például (nem tudom lesz-e ilyen, nem olvastam utána) külön értelmezné, ha csak megérintem, nem megnyomom a gombot, vagy ha simítok rajta valamerre stb..
Esetleg témázhatóságot kapnánk mi is, mert Samu is tud egy ideje olyat..Az elavultatással is találkoztam házon belül is. Galaxy S Advance telefonom van, most 3 éves. 2.3.6-tal kaptam kézbe, tökéletes volt, aztán kb 8 hónap múlva jött rá a 4.1.2, ami kezdetben király volt, fél év múlva falhozverős. Akkor elkezdtem itt a fórumbeliekkel Romolgatni, más visszarakta az eredeti fw-t, de a lényeg, hogy a frissítés földhöz vágta. Jelzem így még mindig használható, bár már tényleg érik a csere.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Donki Hóte #2695 üzenetére
Az a gáz , hogy megállt a frissítés 5.02-n. Ez a tab azért felsőkategóriába tartozik. Minimum lenne az 5.1.1 frissítés, ha már nem lesz 6.0. Olyan szinten lesz@rja a Samu az updateket , ez bosszant. Oké a többi gyártó is.
Arról nem beszélve, hogy röcög a rendszer ilyen vas alattba tácsvíz miatt. A sok bloatwarról nem is beszélve.
A másik, hogy nem rég szereztem be egy Xiaomi Redmi Note 2 Prime készüléket , ez pedig sebességben kenterbeveri. Azon sehol egy lag , folyamatos az egész rendszer. A felhasználói visszajelzésekre jönnek a frissítések , pedig azon is 5.0.2 van. Ég és föld a különbség a kettő közt.
Szóval Samsungot soha. -
oncsi
őstag
válasz WhiteWalker #2698 üzenetére
A Samu árában nagyon benne van a Garancia. Ilyet nem nagyon ad más. Az előző Note 10.1-emet 2x javíttattam. Az ő elődjét meg 3x (sajnos kellett). Házhoz jöttek, 24h-n belű. Elnézést kértek, és szó nélkül mindent megcsináltak. Ez a Tab, kisebb kategória a Note-nál, de ezt is hozzák, viszik gyorsan (Legalábbis az LTE-t)
A Xiaomi ezt nem tudja. Meg semelyik kisebb cég. Ennek ára van, és erős felhasználói bizalmi értéke, amit sokan nem éreznek át. (meg szerintem kijelzőben biztos jobb a Xiaomi-nál, ha másban nem is)Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Zsolto
őstag
Egyetértek, a gari és az extra szoftverek. Ez utóbbiak vannak, akinek pénzt érnek, másnak nem. Én például nagyon megörültem a háromhavi Deezernek és főleg az egyéves Evernote Premium licencnek. A Deezerért nem adtam volna pénzt, de az Evernote-ot egy-egy hónapra meg szoktam venni, mikor pár napra külföldre utazom, hogy tudjam offline is nézegetni a jegyzeteimet. Most egy évre megoldódott a problémám. Amúgy az Evernote-ot mindenkinek nagyon ajánlom, talán három éve kezdtem használni, és ma már nehezen lennék meg nélküle. Eszméletlen okos, főleg az asztali Chrome-os pluginjével együtt. Érdemes kipróbálni
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Hardcore café
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest