- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Apple notebookok
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Tab S 8.4 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
válasz TomWexX #2351 üzenetére
Én felraktam tegnap. semmi különös. semmi FR.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
dandoo
csendes tag
Sziasztok,
Factory reset után felraktam én is a lollit. Ez a felső menü szerintem is el lett szarva. Egy rosszabbul látó valaki ebből semmit nem lát, illetve az is rossz, hogy a hangbeállítási lehetőséget kuvették. Kár, hogy ez nem kosztumizálható... A többi dolog engem nem zavar. Jó, hogy a magazint már ki lehet kapcsolni, bár eddig a naptár részét használtam csak, de az meg idetlen volt, hogy alatta szurke volt minden...
Szóval eddig rendben van, nekem eddig sem voltak mikro lagok, most sincsenek.
Ami viszont fura, ilyet most csinált először.
Egy sárga vonal átbillant a képernyőn. Pár perccel később megint ééés bumm. Fekete képernyő. Semmi gombra nem reagált. Feldugtam töltőre, utána jó lett. Amúgy ,10%-on volt, amikor "kikapcsolt". -
őstag
Olyan perverzióm támadt, hogy a két sim kártyás S5-ből kiveszem a céges sim-et és beteszem a Tab-ba és telefonként is megpróbálom használni. A végcél valahol az lenne, hogy a privát kártyámat meg a Gear s-be tenném és így állna fel a rendszer, egyenlőre nem tudom mennyire sikeresen. Láttam, hogy van a SideSync 3.0 progi ami az S5-el tudna kommunikálni (gondolom a tizent futtató órámmal nem), hívástovábbító funkciót is tudna. Kíváncsi leszek mi is ez pontosan. Lehet úgy működne ez igazán jól ha lenne egy multipontos BT-s füles is ami 2 eszközt is tudna kezelni és akkor nem lenne az az érdekes szitu, hogy a fülemhez emelem a Tab-ot....na ezeket fogom kipróbálni. Ha valakinek van tapasztalat kíváncsian várom, ki hogy használja telefonként.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
htw
tag
Szellőzőre rögzíthető forgathatós autós tartót használ valaki? Polcról levehető, megnézhető, azonnal megvásárolható bolt esetleg?
-
őstag
sztm az nem bírná rendesen. tapadó korongosat használj inkább.
-
htw
tag
☺
Az eszembe jutott hogy a szellőzős tartó nem fogja elbírni, azért kérdeztem hogy használ e valaki ilyet.
A szélvédőre nem akarom rakni, mert messze lenne, nem érném el. A kormány mögé tokban én is beraktam már, stabilan is állt, de nem az igazi. Akkor marad a szélvédős megoldás, csak fel kell ragasztanom a műszerfalra egy műanyag korongot amire megy a tartó.[ Szerkesztve ]
-
Atimester
aktív tag
Ha már előjött az autós felhasználás, egy gyors közvéleménykutatás:
Ti milyen alkalmazásokat használtok autózás közben?
Nektek melyik navigációs program vált be legjobban ezen a TAB-on? -
htw
tag
válasz Atimester #2359 üzenetére
Waze, Google maps.
Előny, hogy online, emiatt nagyon gyorsan tudja az új forgalmi akadályokat (útjavítás, baleset, rendőr...). Cégre és szinte bármire simán rá lehet keresni, ha elütöd a címet javítja. Gyors zoom.
Hátrány, hogy nincs lehetőség köztes célpontra, nincs lehetőség országonként választani a fizetős és nem fizetős utak közt, nem írja a sebesség limitet, nem figyelmeztet ha gyorsan megyek, kell hozzá net (van akinek ez gond vagy mert néha olyan helyen vagyok ahol még térerő sincs nem hogy net☺).Sygic (ez még csak a telómon van. Van egyáltalán ilyen felbontásra?)
Előny, hogy van köztes célpont, sebesség limit, fix trafik jelzése. Ha több országon keresztül szeretnék menni meg tudom választani melyiken haladjon keresztül és az adott országban használja e a fizetős utakat (ez egy nagy piros pont, mert a többi nem tudja).
Hátrány, hogy az extra fizetős utakat nem tudom kilőni (pl Ausztria. Van pályamatricám de az alagutakat szeretném elkerülni).
IGO (ezt spec nem használom, még nem volt időm, kedvem, helyem felrakni)
Előny, hogy van köztes célpont, az extra fizetős szakaszok kikerülhetők.
Hátrány. Minden ami egy offline navinál van, plusz nem lehet országonként opciózni a fizetős utakat.
Nekem ezek a tapasztalataim. Mindnek van előnye hátránya. Mindegyik szokott téveszteni. Ezek mellett használok egy Tomtom PNA-t. A leggyengébb versenyző a mezőnyben. ☺
Hirtelen ennyi jutott eszembe. -
TiMoN
senior tag
válasz TomWexX #2360 üzenetére
Én is így vagyok vele. Novával használható!
Szervizelés utáni tapasztalat:
Az akkut tovább tart feltölteni. Töltés alatt melegszik eléggé. 4-5óra alatt tölti fel a 2A töltő.
Merülés, hát még játszani nagyon nem játszottam, de használati ideje megnőtt.
Még pontosan nem tudtam megtapasztalni, de szerintem másfél 2 nap simán netezéssel.
Állandó wifi illetve mobilkapcsolattal.-TiMoN-
-
TiMoN
senior tag
válasz csalafinta65 #2363 üzenetére
Olyan érzésem van, mintha egy erősebb akku került volna bele.
-TiMoN-
-
Colonel993
senior tag
válasz Colonel993 #2344 üzenetére
Erre esetleg valaki...?
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
TiMoN
senior tag
válasz csalafinta65 #2366 üzenetére
Remélem jól csináltam. Tegnap töltöttem fel kikapcsolt állapotban,
de ma reggel kapcsoltam be és ment egész nap. Interneteztem főleg csak.
Azért melóhelyen nem lehet egész nap tabon függeni!Szerintem azért 6 óra játékot nem bírna ki, no meg én sem!
[ Szerkesztve ]
-TiMoN-
-
TiMoN
senior tag
válasz csalafinta65 #2368 üzenetére
Nekem sem jon be a feher tema, de nem lehet valasztani sajnos.
Akku ido meg szerintem sokkal jobb lett mint volt. Mindenkepp megerte.-TiMoN-
-
htw
tag
Simán viszi a 2,5" vinyót. Letöltöttem az ES File Explorert, OTG kábellal összedugtam és ennyi.
Ezért volt hihetetlen számomra mikor itt váltig állítottátok hogy nem fog menni. Semmi root semmi külső táp.[ Szerkesztve ]
-
htw
tag
válasz csalafinta65 #2371 üzenetére
Nem kell befizetned. Nekem működik.
Samsung M2 portable 3 640GB[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
-
htw
tag
válasz csalafinta65 #2377 üzenetére
Nekem 8.4 van. Ez a topik is az ha nem tévedek. Nem is állítottam, hogy nekem azzal megy. Ezekszerint neked is megy 8.4-gyel? Én ezt kérdeztem pár sorral feljebb, a többi tab nem érdekel. Amúgy meg furcsa, hogy a 8.4 viszi a 10.5 meg nem.
-
TiMoN
senior tag
válasz csalafinta65 #2375 üzenetére
Tok nélkül mered használni?!
Én féltem még így tokkal is.-TiMoN-
-
melan
senior tag
Sziasztok! SZeretném a tabletemmel kiváltani a határidőnaplómat (végre). Milyen alkalmazást használtok/javasoltok (nem árt, ha tud kézírást kezelni), illetve milyen íróeszközzel? Nekem hagyományos érintőtapicskolóm van, nem az igazi...
-
WhiteWalker
nagyúr
Érdekes dolgot vettem észre: ha használom mobilnetet , majd átváltom wifire , majd később vissza mobilnetre akkor totál leakad a mobilnet. Van hogy felcsatlakozik, de nem tölt be semmit, van hogy fel sem csatlakozik. A térerő is leesik egy vonalra...Ilyenkor a repülő üzemmód is lehal, csak a reboot segít... Telekom , 5.02.
Két hónapja van nálam a készülék, utobbi egy hónaban produkálja...
Találkozott már más ilyennel?[ Szerkesztve ]
-
Colonel993
senior tag
válasz WhiteWalker #2382 üzenetére
Igen, én...
Független... éééés betudtam elsőnek a körzetembe eső szar O2 térerőnek..
Aztán inkább a döglődő akkumulátornak...Mire jó lenne egy válasz, legalább annyi; hogy prémium garis Samu usereknek jár-e olyan, hogy a szerelő kijön és megcsinálja a készüléket.
Nem akarok felutazni Londonba majd egy órát oda nameg vissza.... plusz a városi vergődés és minimum 30Font ki az ablakon...||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
csalafinta65
senior tag
válasz Colonel993 #2383 üzenetére
Futár elviszi-visszahozza( 1 napos javítási idő) Elméletileg 3-4 nap alatt megjavítják.
-
Titmouse09
aktív tag
Üdv!
Van valakinek tapasztalata matt fóliákkal? Olvasáskor jól jönne, ha nem tükröződne a kijelző. Jelenleg gyári fólia van rajta, bár ha veszek mattot először biztos erre fogom rátenni, mert kb egy karc sincs rajta <1 év után, így nem dobom ki.Kinéztem párat eBay-en: 1 2 3
Igazán lényegi különbséget nem találok köztük, max az utolsónak szép a dobozaTi mit gondoltok?
Xiaomi Redmi 3, Samsung Galaxy Tab S2 9.7 VE
-
TomWexX
addikt
válasz Titmouse09 #2385 üzenetére
Nekem a mobilon van matt fólia, és én szeretem. Nem nagyon veszem észre hogy a színek és a fényerő rovására menne, viszont ahogy te is írtad, nem tükröződik.
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
-
Atimester
aktív tag
válasz Titmouse09 #2385 üzenetére
Nekem is a matt fólia jött be!
Szinte egyáltalán nincs tükröződés és ujjlenyomat a kijelzőn. -
Colonel993
senior tag
Ha én érzem ezen a tabon akarok firkálgatni, milyen olcsó kapacitív kompatibilis pent tanácsoltok?
Akár in UK...||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
melan
senior tag
válasz moleculez #2387 üzenetére
Köszönöm, jónak tűnik ez a toll, megnézem közelebbről én is!
A Onenote-ot néztem én is, ellenben az Evernote is jó lenne, szintén tud szinkronizálni (ellenben a gépelt szövegre, vagy fotóra nem tudok ráírni), és ebben sincs naptár, amit túlélek egyébként... viszont ráleltem a Fiinote-ra, ami baromi jó alkalmazás: kézzel, géppel írhatok bármire, hasonló az elv, mint a Onenote vagy evernote-nál, és még naptárt is társít, ellenben nem felhő alapú, nem tud (még) szinkronizálni.
-
Colonel993
senior tag
Új kiegészítés a Mobil hálózati csatlakozási hiba / anomáliák, akkuprobléma, képernyő villódzás/anomáliák mellé, hogy;
Dettó nekem is van, a korábban említett, "Hol működik, hol nem, de inkább nem a Flash..." azaz a hátlapi segédfény.
Nem csak alkalmazás indításra mint zseblámpa funkció, hanem még kamera módban SE.Természetesen a megoldás itt is; az Újraindítás volt
Hajjaj...
Prémium tablet...
sok sok pénz...
És még mégsem az igaziIgazából a kijelző még mindig annyira megragad, hogy nem tudok rá 100%-osan haragudni.
Abban bízok, hogy mindez csak az ingadozó teljesítményű telep miatt generálódik.
Holnap hívom az UK samu supportot...Folyt. köv.
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz Colonel993 #2383 üzenetére
Köszi. Most 3 napja nem produkálta ezt a jelenséget... Nem hinném hogy akku hiba lenne. Inkább szoftveresre gondolok. Lolliba lehet bug inkább...
-
melan
senior tag
Valakinek volt már gondja proxy szerveres hálózathoz csatlakozással L alatt? A beállítások jók, még felhasználói név/kód is megadható, és mégse... KK alatt semmi gond nem volt.
-
Relisys
senior tag
Sziasztok,
Sajnos a hétvégén betört a kijelzőm, de az érintője így is tökéletesen működik. Ha jól tudom ennél a típusnál (SM-T700) csak egyben lehet cserélni az LCD-t és az érintőt. Tudnátok ajánlani valami olcsó megoldást?
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs