- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Projektor topic
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Androidos fejegységek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy Tab S 8.4 szakmai topik
Mielőtt kérdeznél, kérlek olvasd el a téma összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz zenit73 #2449 üzenetére
Telepítsd föl és akkor nem fogja ajánlgatni a telepítést
A lollinak van egy kis hátránya (fehér 2 menü háttere,de ez szubjektív, hogy probléma-e, én már megszoktam), de van egy csomó előnye, úgyhogy nem értem a húzódozást a lollipoptól
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
Zolee_70
senior tag
válasz Donki Hóte #2451 üzenetére
Én felraktam még aznap, amikor kijött, semmivel sem jobb vagy rosszabb, mint az előző verzió, csak más.
>> WoT: Zolee70 << I'love WG. Ja, mégsem.
-
csalafinta65
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
Tomajdon
aktív tag
Sziasztok!
Aki nem akar olvasni: mennyire használható tanuláshoz ez a tab? Akár pl. egy ipad-el összevetve?
Tanuláshoz nézegetek tabletet, és ez az ipad-ek mellett ez az, amire felfigyeltem. Az ipad csak a kijelzőméret (a 9,7-esek) miatt jöhet szóba, az androidot sokkal jobban tudom használni. Annyiban félek azonban, hogy mennyire lehet álló/fektetett módban gépelni rajta? Azt ne mondjátok, hogy semennyire, mert 3 oldalt gépeltem be a G2-őmön Az anysoft-ot használom, és kíváncsi lennék, hogy fektetve lehet-e úgy gépelni, mint a rendes klaviatúrán, vagy túl kicsik a betűk? A másik a dokumentumok kezelése. A QHD kijező miatt rögtön felfigyeltem erre, de a PC-ből kiindulva a full hd 15,6"-on sokkal apróbb, mint pl. 22"-on, és ez is érdekelne, hogy a felbontás miatt mennyire "kisebbednek" le a betűk, mennyire lehet álló módban nagyítás nélkül weblapokat, dokumentumokat olvasgatni. Nekem ez az egyik legfontosabb szempont, hogy ne keljen nagyítani, úgy is el tudjak olvasni mindent. Végül pedig a sebesség. Specifikáció alapján ennek sohasem kéne akadnia, de az androidból kiindulva nincsenek gátlások. A 3 GB ram nagyon meggyőző, de nekem az G2-őn a 2 GB is el szokott fogyni, kilép mindenből. Ez viszont nekem elég kínos lenne, miközben gépelem be az adatokat, szóval a kérdésem, hogy mennyire fordul elő az, hogy betelik a RAM? És a legutolsó: megéri-e azt a 90.000 ft-ot?
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz csalafinta65 #2453 üzenetére
Szép, korrekt hírdetés!
-
csalafinta65
senior tag
válasz WhiteWalker #2456 üzenetére
-
thompherkins
tag
válasz Tomajdon #2454 üzenetére
Mondom a negatív részét:
- Aksi - az Ipad-ban erősebb, a kijelző elviszi, ha folyamatosan megy, nem lesz meg az egy nap
- RAM - meg tud telni és tud akadni, ha nincs root-olva, akkor a samsung beépített állandóan futó vackai ott figyelnek a háttérbenAmi miatt mégis inkább ez, mint Ipad:
- Szokásos, testre szabhatóság
- Gépelni fogsz sokat, van egy sok program (habár én pont szeretem a beépített billentyűzetet)
- Kijelző - első osztályú, nincs vita, nem láttam még szebbet
- Súly, méret - könnyű, vékony, még a tokban sem bumszli
- Képernyőarány - nekem még mindig sokkal jobb, mint az Ipad-é és az új Tab A sorozaté
- Internet - szerintem olvashatóak a weblapok, most az origot néztem meg desktop módban szerintem teljesen korrekt -
aktív tag
válasz Donki Hóte #2451 üzenetére
Szia!
Nem telepítem fel, mert nekem nagyon nem tetszik, sajnos az android egyre hulladékabb.
Működését tekintve pedig a felhasználok 80%-a panaszkodik rá, ebben a topikban leírt problémák
80%-a is a lolli alatt történik.A kérdésem továbbra is él, valaki segíthetne, hogy hol találom, és persze, hogy le lehet-e törölni úgy, hogy ne okozzon a törlés problémát.
-
Colonel993
senior tag
válasz zenit73 #2459 üzenetére
Szerintem, ez csak a TE agyszüleményed...
A tab teljesen rendben van, akinek megy, az használja... aki nem ért hozzá vagy valami fiszfasz problémája van; az egyből fossa ide a karaktereket, és persze, hogy csak ezzel van tele az adott fórum (mint minden témában... csak a bajnak van hangja)
A lolli teljesen jó, valamiben van visszalépés, mint pl. : legördülő sor hangerőszabályzó hiánya... (de nekem pl van a készülék oldalán hangerőszabályzó gomb páros... talán neked is )
Vannak hibás akkus példányok, tény... de ha így jártál, akkor sincs baj; Samu javítja és akár kisírhatsz magadnak valami kárpótlást is.
Ha zavar az android milyensége, térj át almáékhoz... (Bár rossz hírem van, ott még nagyobb visszalépés van... de legaláb drága )
||| NE kérdezz, mert a végén még valaki válaszol! ||| ThinkPad & Nikon user ||| Samu s8.4 LTE RulezZz "Mikor 2 hónap elmélete vitatkozik, 8 év tapasztalatával..." - :") -
-
csalafinta65
senior tag
válasz Colonel993 #2461 üzenetére
+1
-
moleculez
veterán
válasz Tomajdon #2454 üzenetére
Csatlakoztatsz egy 1500ft-os Bluetooth billentyűt, egeret, oszt had szolljon... És működik ALT-TAB (böngészőben kutatsz->valtasz->gepelsz, plusz ott az egér, és az egész workflow alatt hozzá sem nyúlnod a kijelzőhöz. Ha lustább voltam Google billentyűzetnek bediktáltam (igen, magyarul) aztán átnéztem, javitottam amit elírt.
Még nincs kész, de már majdnem elkezdtük!
-
center82
csendes tag
Szerintem az érintőnek a szalagkábel csatlakozója csúszott le az alaplapról így látatlanban. Van amikor érintkezik, van amikor nem, vagy oxidos. Ha van rá lehetőséged és érzéked akkor youtubeon lehet keresni dissasembly videót, szétszedet, az érintő szalagkábelét leszeded és visszacsatlakoztatod. Még szétszedett állapotban ki tudod próbálni. Ha még áll a probléma.
-
aktív tag
válasz Colonel993 #2461 üzenetére
A lolli kinézete a felhasználok egyik felének tetszik, a másiknak nem, én a nemhez tartozom, de ez teljesen szubjektív, az én szemembe sok a visszalépés, pláne a kinézetébe.
Az én tabom jól működik, úgy rémlik nem is írtam működési problémáról, viszomt hiszek azoknak akik írnak,
mert a baráti körbe tapasztaltam a saját szememmel.Meggyőzni a lolli telepítéséről nem kell, nem is ez volt a kérésem hozzátok, almás cuccot
akkor se használnék ha fizetnének ért, de ez egy másik téma.Vagyis a kérdés továbbra is él, ha valaki tudja hól találom azt a letöltött hulladékot (lollit) kérem segítsen.
Aki meg akar győzni arról, hogy nekem mi tetszen, kérem ne tegye, elég nagy fiú vagyok már ahhoz, hogy eldöntsem egyedül.
Előre is köszönöm ha valaki tud segíteni!
kovacs65, nem találom úgy sem, de azért köszi!
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz Colonel993 #2466 üzenetére
-
disy68
aktív tag
válasz zenit73 #2465 üzenetére
Több, mint valószínű, hogy nem fogod tudni törölni a már letöltött frissítést. Ez a /system alatt lesz, root nélkül nem tudod megtalálni/törölni. Kereshetsz az alkalmazások között, olyan rendszeralkalmazást, aminek a nevében benne van az update, annak törlöd az adatait, hátha ahhoz köti a rendszer a letöltött fájl(oka)t.
Ha a fenti nem hoz eredményt, akkor az egyetlen út, amit tudok javasolni, az alkalmazások mentése (elvileg root nélkül is lehet, de ennek nézz utána), factory reset, majd a mentések visszaállítása.
Meg persze keresgélhetsz tovább pl. az xda-n, hátha írnak még mást is.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
őstag
Sziasztok!
Én is beálltam most a Galaxy Tab S 8.4 tulajok táborábaGalaxy Note (5.3") után Galaxy Mega (6.3") következett, majd Sony Z Ultra (6.4") kétszeri törése után választottam ezt a "kis" szépséget
Úgyhogy a mérettel nem lesz gondom, mindig csak nagyobbra váltokEgyelőre minden stimm, csak sajnos az appjaim nem kerültek fel indításkor, mint az előző gépeken.
Bár lehet én szúrtam el valamit.Nálatok is fehér színű az alsó-felső sáv a mindig tv adása alatt?
Én mondjuk feketének jobban örülnék, este nem égetné ki a szemem
Bár igazából nem is az égetéssel van bajom, csak a fekete kellemesebb a szememnek, a fehér meg kicsit zavaró.[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz WhiteWalker #2471 üzenetére
Ezért is sz@r a Lolli...a fehér menüvel, a fehér sávokkal még többet fogyaszt, az egyébként sem túl acélos akksi.
-
WhiteWalker
nagyúr
válasz csalafinta65 #2472 üzenetére
Amig nem frissitették most a Mindig tévé appot, fekete volt a sáv LP alatt... szóval nem a lolli hibája...
[ Szerkesztve ]
-
bordi10
senior tag
válasz csalafinta65 #2472 üzenetére
akkóvegyéájpadot
Samsung QE65QN90B | Samsung Galaxy S23 ULTRA™ Green | Samsung Level On Wireless PRO Gold | Samsung Galaxy Watch5™ PRO | PlayStation®5 PRO| PSN Id: bordi10
-
center82
csendes tag
A MindígTV alkalmazásban lehet írni a fejlesztőknek. Bal oldalt fenti gomb és a beállítások menüben. Írjatok minél többen nekik esetleg csinálják meg választható színűre, vagy lehessen választható plugint amiben más színűek lenne a felhasználó felület. Szürke, fekete stb... De megnéztem, nekem is fehér. A TVGO viszont tökéletes. 34 csatorna megy rajta.
-
őstag
válasz csalafinta65 #2478 üzenetére
Köszi
Ahogy látom ezen van Samsung és GALAXY Tab S felirat. Akkor ez így gyári?
-
TiMoN
senior tag
Nekem ilyen van. Egyenlő a gyárival még ha után gyártott is, csak ugye itthon rabló gazdálkodás működik mindent extra pénzért kapsz. Szép igényes a kínai változat is hozzám ez is gyári dobozában érkezett amely samsungos volt. Igaz minden kínaiul volt rajta
November óta használom tökéletesen passzol bele, mágneses úgyhogy jól működik.Simán megveheted ebayről [link] ahogy nézem még fóliát is ad hozzá.
-TiMoN-
-
anett1985
csendes tag
Ha jól értem, akkor neked lassan egy éve ilyen van, és semmi gond vele? Most döntenem kell, hogy veszek gyárit vagy ebay-ről rendelek megint. Csak félek tőle, mert az ebay-essel úgy jártam, hogy most már könnyen leesik róla a tab, pedig kb. fél éves a tok. Book cover klón, és azok a kis műanyag karikák mintha kopnának vagy deformálódnának, és vigyázni kell vele, mert egy kis mozdulat, és már nincs is rajta a tokon (pedig kb 2x volt leszedve a 6 hónap alatt). Akik gyárit használnak, ugye nincs ilyen probléma?
Lenne gy másik kérdésem is. Kb. 2 hete pici kis ablakban jelennek meg reklámok a tabomon. Próbáltam mindenféle vírusírtót, blokkolót, de nem jutottam előrébb. Gyári beállítások visszaállítása megtörtént, pár napig rendben ment, majd tegnap megint visszajött a dolog, és tök mindegy, hogy milyen alkalmazásba vagyok épp belépve, megjelenik ez a kis szemtelen ablak, és hiába zárom be, rövid időn belül ismét megjelenik. A folyamatok között semmi különöset nem látok. Van/volt valakinek hasonló problémája,illetve találtatok rá megoldást?
[ Szerkesztve ]
-
csalafinta65
senior tag
válasz anett1985 #2483 üzenetére
1 éve van eredeti, gyári book coverem 10.5-höz. Nem esik le, nem szakadozik. Sajnos a klónok sz@r minőségűek.( 8.4-hez klónt vettem, gyatra minőségű volt, elállt, foszlott, nem zárta, nyitotta rendesen a kijelzőt. Ferde, és gyenge volt a mágnes. Biztos van jó klón is. ) Jelenleg hazánkban a legolcsóbb gyári book cover 14.300 ft.
[ Szerkesztve ]
-
pils00
tag
válasz csalafinta65 #2487 üzenetére
-
anett1985
csendes tag
Tudom, hogy nem mágneses, mivel nekem is van egy klón, csak a műanyag karikák màr nem tartották a tabot, és csak fél évet bírt, es szerettem volna tartósabbat. De most eszembe jutott, hogy adtak hozzá egy gyári simple-t, és átraktam annak a karikáit a klónra, így a problémám egy időre megoldódott,mert amúgy a tok rendben van, nem foszlik, nem szakad, a mágnes is jó helyen van benne.
Köszönöm mindenkinek a válaszokat! -
pils00
tag
válasz csalafinta65 #2490 üzenetére
Szerintem ez a 8.4 fóruma.
Nem értem, hogy a 10.5 book cover ára miért tartozik ide. -
disy68
aktív tag
válasz anett1985 #2483 üzenetére
A reklám, az valamilyen alkalmazással jön, egyéb fórumokon is lehet olvasni róla, hogy pontosan melyikkel, az passz. Az itteni androidos szoftveres témában kiszúrták, hogy a Premium HD Wallpaper nevű alkalmazás rak ki ilyen reklámokat pl.
“Yeah, well, you know, that’s just, like, your opinion, man.” — The Dude
-
veterán
válasz csalafinta65 #2480 üzenetére
Hamis, nem hamis, teljesen mindegy, mert szerintem ez a tok tökéletes.
Ilyet használok nagyon régóta, nagyon jól bírja napi használatot is és a tab ki-be pattintását is nagyon jól bírják a tartópöckök.
Kényelmes a fogása, kellemes a tapintása, könnyen tisztítható, a mágneses zárás miatt fixen védi a kijelzőt zárt állapotban és nagyon megbízhatóan érzékeli a nyitást és a zárást. Sosem fordult még elő, hogy a lezárt tok kinyílt volna, mert a mágnes jól tart.
Ennél jobb tokot csak az vegyen a tabhoz, aki feleslegesen akarja szórni a pénzt.
-
veterán
Sajnos résen kell lenni a frissítések telepítésekor
Vannak tök jó ingyenes appok, amiket hasznosnak talál az ember és örömmel használja őket. Aztán egy idő után sunyi módon reklámok kezdenek megjelenni, mert valamelyik frissítéssel bejött a reklámozás.
Ilyenkor sajnos általában már nincs visszaút, ilyenkor már hiába telepíted újra, az új verzió is tolja a reklámokat.
Párszor megszívtam, azóta a frissítések alapértelmezetten ki vannak kapcsolva, csak akkor frissítek, ha nagyon indokolt.
-
csalafinta65
senior tag
válasz Donki Hóte #2497 üzenetére
Éppen pár órája akart eladni nekem eredetiként valaki egy ilyen klón. Szakadozott már...A belső borítás kissé durva anyagú volt. Az eredeti 1 év után sem foszlós, és puha bársonyos a belső része...6500-ért vert volna át. Hétvégén a Samsung Store-ban 20%-os akció lesz. 13-ért marad a megbízható eredeti.
-
TiMoN
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hardcore café
- OLED TV topic
- Mobil flották
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- BestBuy topik
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 1000GB SSD
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad 8th. 128GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 88%/p3812
- iPad Pro 2022 M2 11 128GB wifi+ cellular 1 év Apple jótállás +számla
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest