- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Gaming notebook topik
- Androidos tablet topic
- Azonnali informatikai kérdések órája
- TCL LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dyingsoul
veterán
Na akkor áruljátok el, hogy hogyan lehet kikapcsolni a magazint mert nem találom.
- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul
-
DarkChild
senior tag
válasz Dyingsoul #5601 üzenetére
Fura, de már én sem találom... Pedig határozottan ki van kapcsolva nálam
Alpha-n egyébként úgy van, hogy a bal oldali (task váltó) gombot hosszan kell nyomni, aztán "Home screen settings", majd a "My magazine" mögül kivenni a pipát. (Kép alább.) Viszont a Tab S-en hiányzik ez az opció nálam, ellenben nincs is magazin nézet a "home" képernyőn. Szóval fura... (Lehet, hogy a Lollin még ki lehetett kapcsolni, azon kinyomtam, utána upgradeltem a MM-ra, így ott már nem is lett aktív... Nem tudom.) -
kerobi
senior tag
Hát ennek még forrni kell. Nem tudom mit csináltak ezen 1 evig... A felso sáv is többszöri simogatásra hajlandó lejönni.
-
pzoley
őstag
Fent van már a XEH verzió!
-
Dyingsoul
veterán
-
csizo
aktív tag
Sziasztok!
Egy kis segítség kellene.A tabomon van egy SuperSu progi,amivel állítólag letudom törölni az op.rendszert és visszarakja az eredetit.Jó az infóm?Ha így igaz ,akkor a teljes unrootra kell rákattintani?Ha így van,akkor a visszaállított gyári op.rendszerrel már tudom frissíteni MM-re? -
Potrien
senior tag
Napokben jelzett a tabom, hogy frissítés érkezett.
Fölfrissítette magát 6,0-ra.
Meglepődtem,mert ugy tudtam,hogy nem fogja már megkapni!
Korrekt volt a samutol,hogy még meglépte ezt. -
JaniS
senior tag
6.0.1-es XEH stock ROM gyors letöltéssel: [link]
Néhány kérdés is mellé:
1. Rootolt Kit-Kat-re simán rá lehet tenni Odinnal? (Nem érdekes, hogy megmaradjon bármi is. A Kit-Kat Kingoroot-tal volt rootolva.)
2. Mivel a legegyszerűbb rootolni? (Knox trip nerm számít, már nem garis.)
3. Külső SD írására van valami megoldás? (SD fix jellegű dologra gondolok.)
JaniS
[ Szerkesztve ]
-
bigsee
addikt
859,58 Megabájt jön lefele... ... vajon mi lehet ez?
MDA Compact II - ... - Galaxy A54 5G
-
[zombi]
csendes tag
Sziasztok, nekem itthon, a Samsungtól vett T805-m van, szombat reggel szólt, hogy frissítene 6.0-ra, feldugtam töltőre és mondtam neki, csinálja. Pár óra múlva néztem rá, kitartóan pulzált a SAMSUNG logó. Vártam még pár órát, estére meguntam. Kikapcsolni (ill. újraindítani) sikerült a POWER+VOLDN gombokkal, de jelenség ugyanaz.
Recovery menüben ennyi értelmeset látok: 6.0.1, MMB29K.T805XXU1CPH5
Nem értek a készülékhez felhasználóinál mélyebb szinten, de hülye sem vagyok a gépekhez.
Van valakinek valamilyen ötlete, amivel egyszerűen, fájdalommentesen lehetne visszaállítani?
Zoli
-
Izzé
őstag
-
gezatata
aktív tag
sziasztok
most probálom root-olni a magyar 6.0.1 egy T805-ön az itt leirtak szerint.
Szépen végig is megy de újra indulásnál megakad és az "recovery is not seandroid enforcing" üzenetet kapom.
van erre valami megoldás?Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
smisa
őstag
Nekem megjelent egy game mode a felső sávon rányomtam de nem találok semmit sehol keresve a google-n csak ennyit találtam róla, valaki tud róla valamit?
[ Szerkesztve ]
-
kulu22
aktív tag
A Telekomos frissítés tegnap simán települt OTA. Minden beállítás / programok maradt a régi.
-
viharhozo
addikt
válasz DarkChild #5632 üzenetére
Akkos most vagyok ott, h passz.
A tablet ujraindul, ha megnyomom a power+volume down gombokat.
A download mode bejon, ha megnyomom a power+volume down+home gombokat.
Ha viszont a power+volume up+home gombokat nyomom meg, nem tortenik semmi, egyszeruen nem tudom recoverybe rakni.
Ilyenkor mi van?
Vagy a recovery mod csak kikapcsolt tablet inditasakor jon be? Ami azert jo, mert ahogy nezem, a tablet praktikusan kikapcsolhatatlan, meg kell varni, mig lemerul.
Durvasága miatt töröltem - moderátor.
-
gezatata
aktív tag
ugyan igy van nálam is nem lehet a folyamatos újraindulás miatt recoveribe tenni.
Esetleg akkor ha kivennénk az akkut - de ez felejtős vagy megvárjuk míg lemerül.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
DarkChild
senior tag
válasz viharhozo #5633 üzenetére
Hasonlóan jártam már én is egyszer, nem volt egyszerű, kb. negyedikre sikerült úgy újraindítani, hogy recoverybe menjen. Amúgy igen, először ki kell kapcsolni és onnan kell a billentyűkombóval a recoverybe bootolni. Úgy rémlik, hogy mikor elakad a Samsung logonál, valami egészen sokáig kell nyomva tartani a power gombot - ha jól rémlik kb. 20-30 másodpercig - és akkor kikapcsol, nem kell megvárni, hogy lemerüljön az akku
Mondjuk olyat is írnak, hogy a home+power gombot kell 10-15 mp-ig nyomni... Már nem rémlik, nekem melyik működött, de az egyik módszer bevált a hard power off-ra. Itt írnak még erről: http://www.tomsguide.com/forum/id-2146871/fix-frozen-samung-galaxy-tablet.html[ Szerkesztve ]
-
DarkChild
senior tag
válasz DarkChild #5638 üzenetére
+ 1-2 tipp, ami beválhat: http://android.stackexchange.com/questions/20264/how-to-force-samsung-galaxy-tab-to-shutdown
-
Faterkam
addikt
Aki frissített: a pulzáló Samsung logó kb. 2 percig látszik, utána indul el az alkalmazás optimalizálás!
[ Szerkesztve ]
"Ha nem válaszolok PÜ-re 1 nap alatt, akkor lehet, hogy az a 5 ember között vagy, akit letiltottam a 14 év alatt!" https://tinyurl.hu/LdG3
-
Prien
addikt
válasz philoxenia #5625 üzenetére
Ha csak böngészésre, tartalom fogyasztásra, meg néha játszani használja valaki?
A kevés is több a semminél.
-
viharhozo
addikt
válasz DarkChild #5638 üzenetére
Hat, ezen semmi nem segitett, de kozben lemerult. Megcsinaltam a cachetorlest, semmi nem valtozott, gondolom, innen nincs tovabb.
Azert vhol rohej az egesz, itt a topikban is elkurta a gepet egy csomo embernek az elvileg millioszor ellenorzott frissites. Az en gepem raadasul teljesen gyari Telekomos, soha nem piszkaltam semmibe, csak Play Store-os appokat kapott, azokbol se sokat. Erre siman belepusztul a gyari frissitesbe. Gaz.
-
DarkChild
senior tag
válasz viharhozo #5643 üzenetére
Hmm, hát az szomorú... Enyém is Telekomos, mondjuk én mindig Odinnal upgradeeltem és egyszer se TMH-s ROM-ot tettem rá (most a német MM van rajta), de mindig gond nélkül felment a frissítés. Nálam akkor volt ilyen bootloop (egy alkalommal), amikor Lolliról akartam KitKat-re visszatérni, de a wipe cache akkor is megoldotta a problémát.
A recovery menüből próbáld még meg a factory resetet. Nyilván elszáll minden adat ami volt rajta, de akkor már csak bebootol a kütyü... -
viharhozo
addikt
válasz philoxenia #5647 üzenetére
Fogalmam sincs, mennyi hely volt rajta (nem en hasznalom), de az installernek legyen mar annyi esze, h nem fut le, ha nincs eleg helye.
smisa: mar nem garis.
-
gezatata
aktív tag
válasz viharhozo #5649 üzenetére
Download módba biztos sikerül eljuttatni, és odinnal tegyél rá valamit. Mennie kell!
az adatvesztés biztos de szerintem a tábla működni fog.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BMW topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- NBA és kosárlabda topic
- Felgyorsítaná a futárokat egy okosszemüveggel az Amazon
- iPhone topik
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Íme az új Android Auto!
- További aktív témák...
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 12.9" 512 GB Wi-Fi Space Grey + Pencil 2 + Magic Keyboard garanciális
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad 10th. 64GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 98%/p3808
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest