-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kerobi
senior tag
Sziasztok! 2 kérdésem lenne:
- hogy lehet megcsinálni azt, hogy mikor csatlakoztatom a tabot a PC-hez, akkor ne kérdezze a tabon, hogy megengedem-e a csatlakozást? Automatikusan engedje meg.
-Mikor elinditok valami youtube vagy bármilyen online videót a media hangerő csuszka mindig maxon van. Nem jegyzi meg a beállítást. Csak mig ki nem léptél a progiból.
-
kerobi
senior tag
Szerintetek mi az a pont, amitől már érdemes battery-t cserélni? Az enyém kb 5 órás kijelzőidőt bír. Elég gyorsan merül, és ez egy amoledhez képest kevés idő, sztem.
Egyébként imádom, lineage os van rajta, sztem korrektűl működik.
[ Szerkesztve ]
-
zseko
veterán
Resetelni akartam a tabot, de a Recovery helyett a Download módba sikerült belépnem , hogy lépek ki ebből?? A power hosszan nyomása, ami egyébként eddig telefonokon mindig működött, itt lóf@szt se segít 65%-on van a tab, rom nincs letöltve hozzá, hogy akkor végigvigyem azzal, mire meg lemászik egy, ki tudja mennyi lesz az aksiban, rizikózni nem akarok. Most várjak vele 2 napot mire lemerül??
Megtaláltam, végre sikerült kilépni belőle.
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
zseko
veterán
-
Meghivott
addikt
Kicsit mintha belassult volna a gép...pedig a launcher is Nova. Toljak egy teljes hard resetet?
-
hardverlog
aktív tag
válasz Meghivott #6058 üzenetére
Sziasztok!
Mi okozhatja azt a problémát, hogy ha rádugom a kikapcsolta tabot töltőre akkor nagyon lassan tölt sőt van olyan, hogy feltölt mondjuk 65%-ra majd rá 2,5 óra múlva azt látom 47%...majd bekapcsolom és 86%-ot mutat mondjuk...szóval összevissza és sokszor a kikapcsolt képernyőn megjelenő érték nem ugyanaz, mint amikor bekapcsolom....ez töltőhiba vagy szoftverhiba vagy alaplaphiba vagy aksihiba?
Köszönöm a válaszotokat! -
kerobi
senior tag
válasz hardverlog #6059 üzenetére
próbáltad más töltővel? Szoftverhibát én kizárnám, mert kikapcsolt állapotban még nincs szoftver. Igen, alaplapra vagy akksira tippelek.
-
hardverlog
aktív tag
megnéztem a kábelt és látok egy repedés rajta a "szokásos" hleyen, kb. 1cm-re a végétől, ahol minden mobil töltő kábel is elreped...szerintem ez lesz a baj...Most a Note telefonom kábelére kicseréltem az usb-mikro usb kábelt, a töltőfej maradt az eredeti...remélem okés lesz így.
A gyári fehér kábel Pesten hol kapható? Tudtok ötletet? Mert ez fele olyan hosszú, mint az eredeti és kicsit nehézkes így az eredeti helyén a tabnak a töltés....
Köszi![ Szerkesztve ]
-
hardverlog
aktív tag
válasz hardverlog #6061 üzenetére
Szinte biztos, hogy a kábel lesz a hibás, most 10%-ot töltött 25 perc alatt.....A pontos típusszámát az eredeti 1,5 méteres usb-micro usb kábelnek le tudná írni valaki (töltőfej nélküli kábel)? Köszönöm!
-
Prien
addikt
válasz hardverlog #6062 üzenetére
Biztos,hogy megint egy könnyen tönkremenő gyári kábelt szeretnél vásárolni? Én egy PC boltban vettem egy 1.8m hosszú kábelt, szépen működik.
A kevés is több a semminél.
-
erzol
őstag
válasz hardverlog #6064 üzenetére
Ugreen, Blitzwolf, Tronsmart kábelek és töltők kombinációival töltöm napi szinten a tabot.
Még a 3 méteres Ugreen kábel is hibátlanul tölti.
Ezektől biztos nem lesz baja az akkunak. -
addikt
válasz hardverlog #6064 üzenetére
Nekem egy utángyártott kábel sem töltötte... Csak a gyári kábel. Blitzwolf meg sem mozdította. A Note 5V fej sem tölti jól, csak a gyári 5,3V. SESben azt mondták, darab függő, hogy melyiknek mennyire érzékeny az akku elektronikaja. Van akinek tölti bármilyen kábel, és sokaknak csak a gyári, mint pl. nekem is.
My name is Bond, James... Dean.
-
zsocy
őstag
válasz hardverlog #6059 üzenetére
Sokat cserélgettem töltőt és kábelt én is, néha pár napig jó volt, aztán megint nem. Ugyanezekkel a tünetekkel. Rendeltem hozzá egy usb portot ebayről pár dollárért, kicseréltem, azóta tökéletes.
Szétszedésnél vigyázni kell mert könnyen reped az üveg,de otthon is simán megcsinálható a művelet. -
hardverlog
aktív tag
Olyan kérdésem lenne, hogy az osztott képernyőt csak bizonyos alkalmazások esetén tudja a készülék?
Teszem azt a Horizont GO-val nézek egy műsort a UPC-nél akkor most nálam nem engedi például osztottban semmi mást....a készülék jobb oldalán előjön mondjuk 20 alkalmazás, csak azokat tudja egymással kombinálni az osztott képernyőnél? Köszi a választ!
[ Szerkesztve ]
-
zsocy
őstag
válasz hardverlog #6071 üzenetére
Szerintem igen, az igazi osztott képernyő csak 7es droidtól van (azt hiszem), ez csak valamilyen Samsung féle megoldás.
-
zsocy
őstag
válasz hardverlog #6073 üzenetére
note = samsung, igaz? Tehát továbbra is áll hogy a samsung berakta a launcherbe, a google meg N-től felfelé.
-
hardverlog
aktív tag
4.1.2-ea android van a Samsung Note 1 telómon és tudja az osztott képernyőt.
A kérdésem persze még ettől áll:
a készülék jobb oldalán előjön mondjuk 20 alkalmazás, csak azokat tudja egymással kombinálni az osztott képernyőnél vagy teszem azt tudna mást is valahogy, mondjuk Horizont Go tv adás nézés közben lehetne facebookozni?
Köszi! -
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hardverlog #6075 üzenetére
Azért az a hardvert is eléggé fogná...
-
hardverlog
aktív tag
válasz philoxenia #6076 üzenetére
a Youtube + Facebook, vagy a Youtube + saját videó is fogja, mégis megy....
-
Prien
addikt
válasz hardverlog #6075 üzenetére
Egy régi S3 LTE készülékkel megoldottam anno és nem fogta meg a hardvert. Persze ehhez kellett root és olyan alkalmazás, ami lehetővé tette, hogy az összes appot be lehessen tenni osztott képernyőbe.
Erre a tabra még nem olvastam ilyen megoldást, de igaz, nem is kerestem.A kevés is több a semminél.
-
hardverlog
aktív tag
Csak hogy értsétek miért kérdeztem:
Note 1 telefon 2012ben tudta az osztott képernyőt, ahol akadás mentesen futott a Youtube hd ban+egy mkv full hd videó egy képernyőn!
Ehhez képest prociban és ramban fényévekkel jobb a Tab S 10,5...de mégsem bővült semmit az osztott képernyő...vagy én nem jöttem rá
-
Prien
addikt
válasz hardverlog #6079 üzenetére
Szerintem nem bővítették, de a 7.0 Android szoftverben már működik bármi, Samsungtól függetlenül. Jó dolog, az biztos, én is szerettem és szeretném.
A kevés is több a semminél.
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hardverlog #6079 üzenetére
Ilyet sosem értettem, hogy miért néz valaki két videót egyszerre?
-
zseko
veterán
válasz philoxenia #6081 üzenetére
Itt most szerintem az a lényeg, hogy tudja, nem az hogy van-e értelme (nincs).
Mondjuk ha az megoldható lenne a tabon, amit az S8-al meg tudok csinálni, annak én is örülnék:
[ Szerkesztve ]
HR24.hu
-
hardverlog
aktív tag
válasz philoxenia #6081 üzenetére
Kép a képen két meccs mert pont egy időben van és mindkettő érdekel vagy valami kábel tv adás közben egy kis facebook vagy valami kábel t v adás közben egy beérkező email elolvasása...soroljam még?
Amit csatoltál kép az nem Horizont Go kábel tv adás+facebook
[ Szerkesztve ]
-
philoxenia
MODERÁTOR
válasz hardverlog #6083 üzenetére
Nem csatoltam képet....
-
zsocy
őstag
válasz philoxenia #6084 üzenetére
Nem neked válaszolt hanem zseko postjára. A lényegen ez persze nem változtat
-
hardverlog
aktív tag
-
lacuska74
tag
Kezdi megadni magát az akkumulátor, nagyon hamar merül.
Ha rendelek egy másikat, akkor itthon ki lehet cserélni?
Esetleg egy bevált hely ahonnan már rendeltetek?Köszi
-
zsocy
őstag
válasz motown5l #6090 üzenetére
Neked is elhalt a töltőportod. Higgyétek el, végigjártam az utat, a portcseréig egyre rosszabb lett, aztán már a gyári sem töltötte. Utána minden de tényleg minden töltő tölti, van ami jobban, van ami rosszabbul. Állandó társa most egy ikeás 3-as töltőfej, mellette lakik egy ipad és egy teló, mégis szépen fokozatosan tölti.
Ki kell cserélni a töltőportot.
-
zsocy
őstag
válasz Memmaao #6092 üzenetére
Ti tudjátok. Ami biztos hogy a port csere óta minden töltő és minden kábel jól tölti, előtte ugyanez volt nálam is. Csak 5.3 V, csak jó kábel, stb. Nem akarok győzködni senkit, csak leírtam nekem mi oldotta meg.
Amúgy ebay, pár dolláros alkatrész, csak arra kell figyelni hogy a tiédhez valót rendeld meg, otthon is cserélhető.[ Szerkesztve ]
-
gezatata
aktív tag
válasz Memmaao #6095 üzenetére
három hete rendeltem hozzá USB portot, amikor felmerült megoldásként a hosszadalmas töltési időre.
Egy éve cseréltem az akkut annak reményében, hogy majd az lesz a megoldás de nem az volt.ha beszerelem és tesztelem, leírom az eredményt.
(#6095) Memmaao nem nagy mutatvány. Türelem és kis kézügyesség kell hozzá, no meg persze a szerszámok megválogatása.
Az akku csere bonyolultabb de az is könnyedén megoldható.
Ezen műveletekről van fent videó a youtube-on.
Párszor megnézed és el tudod dönteni meg tudod-e csinálni.Egy hóember kérdezi a másiktól: Szerinted ki készített minket? Válaszul a másik: Senki. █ Az Isten szeretet, és aki kitart a szeretetben, az az Istenben marad, s az Isten is benne marad.
-
hardverlog
aktív tag
Sziasztok!
Akkor kimondható, hogy ez a készülék nem tud olyat, hogy nézek egy Horizont Go UPC-s tv adást vagy Youtube videót stb., míg osztott képernyőben mellette facebookozok vagy internetes oldalt nézegetek?
-
lacuska74
tag
Hmmm, tényleg akkut kell cserélnem sajnos.
Én nem nagyon merem bevállalni, tudnátok ajánlani egy helyet ahol megcsinálják?
Vidéki vagyok, de elküldöm postán, ha muszáj.
Pécs, Szegedre elviszem -
kerobi
senior tag
Sziasztok!
A rendszerem random ujraindulgat az utobbi időben. Mivel tudom megnézni, hogy mi okozza?
Lineage os. Arra gyanakszom, hogy a külső sdcardot a rendszer részeként formattáltam, És a flud arra tölt rá.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad 8th. 32GB Cellular Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3806
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- iPad Pro M2 11" 2026.03.30 Apple jótállás névre szóló számlával
- Beszámítás! Apple iPad 9 2021 10.2 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest