Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz bollokcs80 #1 üzenetére
Felhasználási módtól függ. Egy noti sosem tudná kiváltani munkában a tabomat.
Az S7+ tokkal pont A4 méret. Patentül belecuppan a motorom tanktáskájába. Sokkal jobban hordozható, mint egy laptop.
Vezetés közben jobb kezelni az érintőképernyőt, mint a klaviatúrát. Ráadásul a klaviatúra útban van. A notikon nincs GPS, anélkül meg munkára alkalmatlan.[ Szerkesztve ]
Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
Mert csak játékszernek tekinted, nem munkaeszköznek. Nekem hatalmas segítség a munkában. A desktop feature meg arra jó, hogy otthon se kelljen számítógép. Rádugom a tévére és ennyi. Azon kívül fut rajta a tévé, az HBO Max, Netflix, stb. Nincs is otthon külön tévé előfizetésem. Meg, ugye így otthon sem webes felületen nézem a Gmail -t, vagy a Térképet, hanem kliensben, ami sztem sokkal jobb.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Nekem eddig csak droidos tabjaim voltak (sajnos, az IOS kevés az én használatomhoz). Egy laptopot ölébe vesz az ember, felnyitja és tudja használni. Egy tablet billentyűzetes tokkal nyeklik-nyaklik. Kell hozzá egy asztal nevű hardver is. Ez nem mindíg adott (pl. utazás közben).
-
Somatom
veterán
válasz moleculez #39 üzenetére
A legtöbben irodai alkalmazásokból indulnak ki. Pedig, azon kívül is van sok felhasználási mód. Mi eleve úgy kapjuk az új vontatókat, hogy egy tablet van a műszerfalon. Maga a tablet kivehető, viszont a tartója fixen be van rögzítve. Egy Vehco nevű, flottakezelő program fut rajta. Ezen kapjuk a melókat, így látják a pozíciónkat, figyeli az időinket, stb. Sok rakodóhelyen is tableteket használnak a targoncások adatrögzítésre. Ezeket a feladatokat nehéz lenne laptoppal megoldani. Szvsz. ahogy egy tablet nem tud kiváltani egy tabletet, úgy egy laptop sem egy tabot.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Milyen billentyűzetre gondolsz? Nekem van eredeti Apple BT. billem, még a GalaxyS2 -höz vettem. Az egy külön hardver. Az ölembe fektethetem, de a tab nem áll meg magától a levegőben. További hátránya, hogy nem világítanak a billentyűi.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Az iPad nálam elhasal a korlátozásaival. Pl. hogy nem tud írni NTFS meghajtóra. Csereberénél nem mondhatom a kollégáknak, hogy nem tudok nektek
filmeketLinux disztrókat másolni a Wines háttértáraitokra. Ezt a Samu tab csont nélkül megoldja.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Sajnos, nem csak egy launcher. Ha az alap kijelzőt kitolom HDMI -n, akkor 16:10 -es képet küld ki, vagyis, minden gyászkeretes lesz a 16:9 -es tévén. A DeX viszont 16:9 -et tol ki. Nem szeretem a DeX -et, de filmnézéshez átváltok rá.
Ezt sem értem, hogy miért nem tudja megoldani az Apple. A 4:3 még a 16:10 -nél is rosszabb egy 16:9 -es megjelenítőn.[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Igen, tudom. DeX -en nem is megy a TVGO, tükrözve viszont müxik.
Nekem elég lenne ez a mostani "látszat" ablakkezelés, csak a multi resume lenne kötelező, nem csak opcionális.
Apropó. IPaden van már többablakos mód, vagy még mindíg csak osztott képernyő?Samsung XCover 6 pro, Tab S7+ 5G
-
Somatom
veterán
válasz moleculez #58 üzenetére
Hmmm... így változnának a felhasználói szokások? Évekig az jött ki nekik az elemzésekből, hogy a felhasználók többségének nincs igénye többablakos módra, meg natív felbontásra a külső kijelzőn, de most hirtelen mégis lett?
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
Viszonylag egyszerű méretre optimalizálni, ha csak egy méret van. Na jó, max kettő (osztott képernyő). Majd kiderül ez az optimalizálás, ha átméretezhetőek lesznek az ablakok. Nekem egyébként semmi bajom sincs az appok megjelenésével Androidon. Pedig, én használom 6-42 coll között.
[ Szerkesztve ]
-
Somatom
veterán
-
Somatom
veterán
A 20:10 - 16:10 különbséghez nem kell átstruktúrálni egy alkalmazást.
Valószínűleg ott az eltérés a használati szokásainkban, hogy én a telót is alapértelmezetten fekvőben, két kézzel használom. Gyűlölöm is ezt a hülye, nyújtott kijelzős divatot.
-
Somatom
veterán
válasz newman8929 #87 üzenetére
Több topikban olvastam már, hogy tableten nem megy.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN Új Magyar Magic Keyboard és Smart Keyboard iPad Pro 12.9 Azonnal Átvehető DEÁK Térnél
- Samsung Galaxy Tab S7 FE 4/64GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th gen. Air 5 Air 6 , Ipad Pro Mini 6 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 128GB WiFi tablet gyári billentyűzetes tokkal garanciával
- BONTATLAN ÚJ iPad Pro 2021 2022 2024 M1 M2 M4 Chip 11 és 12,9 128-2000 DEÁK TÉRNÉL AZONNAL ÁTVEHETŐ
- Apple iPad Air 5th gen M1 64GB WiFi + Cellular - Kártyafüggetlen + Apple pencil 2. gen
- Apple iPad Air 5TH GEN (2022) 64 GB Wifi+Cellular 5G M1 CHIP 2026.02.25 GARANCIA
- Hibátlan, újszerű ONYX Boox Note Air 3C szines e-book olvasó - Még 21 hó magyar bolti garival! -
- Új, bontatlan Oscal Spider 8 ütésálló tablet
- Új Lenovo Pad Pro 12.7
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest