- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen házat vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Milyen monitort vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- 3D nyomtatás
- Házimozi belépő szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Notebook hibák
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz ninjago #16703 üzenetére
pc és telefon: restart, 3 perc szünet.
utána:
beállítások - egyeb beáll. -- usb -- tár csatlakoztatasa -- utána csatlakoztatod usb-vel, és talán még engedélyezni kell.
/fejlesztőiben a hibakeresés ne legyen bepipálva!/a PC felkínálja a külső meghajtó használatát, látod a külső és belső sd-t is
/gyári kábel és a hátsó port O.K./
[ Szerkesztve ]
-
Valameik nap találtam egy olyan beállítást hogy ha zsebembe/táskába van akkor növelje a hangerőt, de most nem találom.. Esetleg valaki? (JB)
(#16704) ebegab92: Hatalmas
[ Szerkesztve ]
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
pepe0419
tag
Sziasztok, root nélkül nem tudom végleg törölni a háttérben futó felesleges alkalmazásokat (yahoo 2x, digitális óra, accuweather, samsung push social hub 2x...), ugye? Gyári Tré GB. Köszi.
A munka azoknak való, akik nem tudnak horgászni.
-
amarcika
csendes tag
Az a baj hogy az usbt amit a gépre dugok azt töltőnek érzékeli.
-
t256
őstag
Nálam már kín szenvedés az adatátvitel a PC és a telefon között, mióta telepítettem a KIES-t.
Minden alkalommal hiányzó hardverazonosítóra panaszkodik és futtatnom kell a hibaelhárítást.Ha USB háttértár/Tár csatlakoztatása a számítógéphez funkciót használom, akkor a végtelenségig másol, de sosem fejezi be.
JB I9070XXLQ4, Cocore4.4 kernellel, JellyMOD 4.0 van rajta.
Valaki említette, hogy GB alatt ilyen gond nem volt. Valakinek van megoldása erre a problémára JB alatt?
Másik dolog: Telepítettem a BLN Controlt, de nem működik, mert a kernelbe nincs integrálva a BLN mod.
"Error BLN mod is not installed".Esetleg egy másik főzött rom megoldaná a problémáimat?
[ Szerkesztve ]
Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
t256
őstag
válasz skifekete #16714 üzenetére
Úgy értem az adatátvitelt a PC és a telefon között esetleg megoldaná egy másik rom?
És tartozhatna hozzá olyan kernel, amiben van BLN mod.Spock says, “Logic clearly dictates that the needs of the many outweigh the needs of the few.” Captain Kirk answers, “Or the one.”
-
ninjago
tag
Lehetséges az, hogy a t-home-os pirelli router miatt hittem, hogy rossz a wifi kapcsolatom?Én meg a JB-re fogtam? Keresztfiam egy szinttel lejjebb lakik, még éppen veszem a wifi jelét, és még így is hozza a max 30-as pinget.
-
Zorro(hun)
tag
Sziasztok
Nem tudom,hogy írta-e már valaki:
***** Here is a issue With Nightly 5.3!!! Please dont install!!! I am sorry.. *****
A lényeg, hogy valami gáz van az 5.3-as Cocore kernellel, ezért nem ajánlott felrakni. Nálam is bootloop volt és csak recovery-ban tudtam cache-t törölni, de azóta működik. Lehet visszateszem az 5.0-t.
[ Szerkesztve ]
-
Gery15
addikt
-
Apunk
tag
válasz Zorro(hun) #16727 üzenetére
Nekem végülis, ment vele a rendszer csak nem akart deep sleepbe menni és vissza is tettem az 5.0-át.
Sony Xperia Z2
-
ninjago
tag
Ha már feltettem mem lehet gáz az 5.3 kernellel? Vagy tegyem vissza az 5.0-át?
-
kutitomi73
aktív tag
Sziasztok!
Abban szeretném kérni a segítségeteket, hogy noki bh111 bluetooth headsettet használok.A gondom az hogy GB-n minden jòl ment zenlejátszásnál (Poweramp) (pillanat leállítás, indítás, stb...) de JB alatt nem.
Mi lehet a gond?
Ez miatt nem akarom a GB- t visszatenni!
Valami ötlet?
Köszi!"A remény hal meg utoljára"
-
mrmrg
tag
Használ valaki dokkolót a telefonhoz?
Olyan dokkolót keresek, ami hangfal is egyben, tehát nem csak töltő bölcső.
Esetleg tapasztalatok, vagy ötlet valakinél? -
Roxkex
senior tag
Valaki ha tud segítsen , a telefonom le volt lockolva miközben játszok a gépen és egyszer csak felold , majd megint lockolom és megint feloldja magát ... ezt csinálja már egy ideje :@ és amikor telefonálok és én hívom az illető embert akkor az ő hangját nem hallani és ő se az enyémet ... valaki tud segíteni ?
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
tomiii007
senior tag
Nem tudtok a telora ilyen bumper tokot? ami csak az oldalára kell feltenni?
Ilyen csak Advanchez
Valaki? -
Roxkex
senior tag
Srácok ma a telefonomat vízbe raktam véletlenűl (nem olyan sokba , de valszeg annyira elég volt hogy a hátsó hangszórón be fojjon) és aztán meg törölgettem és működött majd aztán kezdte el a már fent említett problémákat (16734 hozzászólás) .... nem mehetett bele olyan sok víz mert amikor még használtam akkor még ment a képernyő , aztán egy ki/be kapcs utána a jobb alsó vissza gomb már nem világított de működött ... most kb 35cm-re fejjel felfelé (tehát a hátulja van lefele ) tartom a telefont egy kájhától ami azért nem olyan forró ... van rá esély hogy ki száradjon és a lámpa a is világítson majd a jobb alsó vissza gomban ?
mennyi ideig szárítsam kb ?Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
dashed
senior tag
válasz Roxkex #16736 üzenetére
Egybol ki kellett volna kapni az akkut es hagyni szaradni.. En tuti felreraktam volna 1-2 napra..
Doglott mar be igy regi telom. Beleesett a kadba kb 1 mp-re, egybol kikaptam.. Nem nagyon szaritgattam csak letorolgettem, azt gondoltam nem mehetett bele viz. Par napra ra betojt a kijelzo.. Majd vettem bele ujat, de azzal se ment mar..
Helyedben akku ki es 1-2 napig hozza se nyulnek.
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
válasz dashed #16737 üzenetére
Most az lesz hogy min. szerda reggelig ott hagyom ahol van.
Volt már hogy ugyan így vízbe tettem és akkor se kezdtem semmit és azért hittem azt hogy most se lesz gáz , de most istennek könyörgök hogy jó legyen ! ÁMEN !
legalább olyan szinte élje túl hogy a GB-t vissza tudjam rakni és akkor t-mobilenak az öszintét mondom hogy ultra hangos (vagy mi a fene) tisztítással szedjék már ki[ Szerkesztve ]
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Veron
addikt
Hi!
Az exdialer tényleg nem tud szinkronizálni a Facebook-kal, vagy csak én nem találom? Szomorú lenne."Hisztéria... Csak nők kaphatják meg, és csak férfiak halnak bele."
-
beccyboy
aktív tag
válasz kutitomi73 #16732 üzenetére
Annyi ötletem van, h tedd fel a jelly modot. Asszem abban van apollo lejátszó. Az hátha jobban kezeli, mint a gyári.
Caffeine addict.
-
ninjago
tag
Hali!
Nem volt gond nálam az 5.3-al de biztos ami biztos, visszatettem a 4.4 kernelt. -
törölt tag
Üdv
Létezik olyan app, amivel tiltani lehet az appok hozzáféréseit? (pl. telefonkönyv olvasása, emelt dijas sms küldés, stb)
-
sheep
addikt
válasz Roxkex #16736 üzenetére
Te Roxkex, most nem azért, de amennyit te szenvedsz ezzel a telefonnal, inkább egy csattogós lepkét kellett volna venned a többi pénzt meg elinnod, akkor is jobban jártál volna
Sajnos ha víz került bele akkor a gari ugrott9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
Polemius
senior tag
Szárításhoz talán legjobb eljárás az akkut egyből kivenni, amennyire lehet szétszedni*, az így letörölhető vizet felitatni. Aztán papírtörlőbe vagy nem szöszölő szövetbe tekerve nagy mennyiségű rizs közé tenni és meleg, száraz helyen tartani néhány napig. (Vagy ha van otthon nagy mennyiségű nedvszívó szilikonbogyó, az is jó. )
A rizs ugyanis felveszi a nedvességet (viszont rizspor van közte, ezért kell betekerni a készüléket).
Nagyon közel fűtőtesthez - pláne csupaszon - én nem tenném, mert a közvetlenül sugárzó hő még árthat is a készüléknek.Elvileg lehetne próbálkozni sebbenzinnel, vagy tömény alkohollal (ez ráadásul felveszi a vizet) átöblíteni, de ezek meg oldanak dolgokat (különösen a benzin).
Teljesen elmerült telefonnál (főleg, ha nem tiszta vízbe került) esetleg nem árthat desztillált vízzel átmosni, rontani már nem fog a helyzeten. Persze kinél van otthon épp ilyenkor desztvíz?* Amennyire a készülék kialakítása, a hozzáértés, bátorság és szerszámok engedik.
-
eax1650
aktív tag
Sziasztok!
Én csak egy eccerű felhasználó lennék!
Ha nem jó helyen kérdezek, akkor kérek útbaigazítást!
A Galaxy S és a PC között szeretnék FTP kapcsolatot kialakítani!Mi ebben az esetben a Kiszolgáló neve!
Letöltöttem az FTP szerver apk-t.
[ Szerkesztve ]
Bocsáss meg az ellenségeidnek, de jegyezd meg a rohadékok nevét.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- World of Tanks - MMO
- Milyen házat vegyek?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Házimozi haladó szinten
- Politika
- Napelem
- Mobil flották
- Milyen monitort vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest