- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákka Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Híres régészprofesszor segíti a GeForce-ok eladását
- Hisense LCD és LED TV-k
- Sarkköri terepbe olvadó kabátot öltött a Gigabyte Mini-ITX-es AMD alaplapja
- Házimozi belépő szinten
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen TV-t vegyek?
- Három oldalról üveggel határolt minitorony huppant le az Antec tervezőasztaláról
-
PROHARDVER!
Elsőnek javasolom, hogy az érintett tesztet olvasd el. Sok dolgot, melyet a cikk kitárgyal, helytakarékosság végett nem említek meg.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Acef
addikt
válasz Polemius #16300 üzenetére
beállítások - dátum és idő - automatikus dátum és idő - /net. nélkül is automatán állítja az időt, akár az időzónát is/
demars: CWM / TWRP használatakor mindig a zip filet használjuk, azt futtatjuk, soha nem kell kitömöríteni
megoldódott a hívásproblémád?
[ Szerkesztve ]
-
caveman1
tag
Sziasztok!
Feltettem az LQB Rom-ot és a Cocore 5.0 kernelt. Eddig egész jól működik. 1 kérdésem azonban lenne:
Amikor videót rögzítek azt vettem észre, hogy a videó alatt rögzített hang olyan mintha a mikrofon nagyon érzékenyre lenne állítva, visszajátszáskor van egy ilyen alap halk sípolása a hangnak és nagyon "élesnek" tűnnek a hangok. (Telefonon, illetve számítógépen, tv-n visszanézve is) A GB alatt nem ilyen volt, ott számomra "természetesebb" volt a rögzített hang.
Tapasztalt esetleg más is ilyet?
Lehet ezzel valamit kezdeni?Amúgy a videó minőségével nincs gondom, csak a hanggal nem vagyok teljesen megbékülve.
A válaszokat előre is köszönöm!
-
demars
addikt
Már este is rájöttem, h nem kell, csak nem tudtam szerkezteni..
T_chris: akkor mielőbb nullázás? Tehát akkor jó az a progi amit linkeltem... csak előtte root kell?
Acef: Igen, most működik. Bár nem értem, h miért nem küldi el a számot automatikusan, ha hálózatfüggő a beállítás, mert mikor megkötöttem az előfizetést ( anno 9 éve) bekapcsoltattam az ügyfélszolgálatos nénivel...
[ Szerkesztve ]
Az áram alatt lévő alkatrész ugyanúgy néz ki, mint amelyikben nincs áram, csak más a fogása!
-
flash-
veterán
cocore 5.1 jobb mint az 5.0 mivel vannak benne javítások
a javítás -frissités általában előny.
vagy ti a vga drivert,windowst,stb..sem szoktátok frissiteni?Cocore 5.1:
* Fix a switching audio paths bug of abb codec sound control(thanks Aditya for dapm.txt)
* Optimized the behaviors of sound control
* Add mic2 gain control(named addiggain2_con not micxgain..)
* Default Mic2 gain is 9(≈+20dB) (max: 0(+31dB) )
* Remove bootanimation kill this service(system will kill it automatically)
* Increase Mali Max buffers os memory 16mb -> 64mb (experimental...i want it cache more....)
* Added dbearlysuspend delay (optional)
Goto /sys/module/fbearlysuspend/parameters
Echo Y to fbdelay to enable
fbdelay_ms is the delay time(ms)
* Note2 guys said 50ms(default) was good for them -
Gery15
addikt
válasz flash- #16305 üzenetére
Nem minden esetben előny! Volt már, hogy elszúrtak frissítést és gyengébb lett a teljesítmény, de inkább ebbe ne menjünk bele. Csak azért tettem be, mert láttam hogy már van nightly ebből adódóan pedig lesz végleges is nem sokára!
Remélem megint termékeny vasárnapunk lesz, ahogy eddig volt![ Szerkesztve ]
HyperX
-
mrmrg
tag
A gyári XXLQ4 brutális aksimerülésére van már vmi gyógyír?
Egy éjszaka alatt lekapcsolt nettel 25%, nem túl baráti.
A gyári 2.3hoz képest töredéket bír az aksi -
Szép napot. Mindenkinek működik rendesen az ébresztő? Nekem 10/8 xor csak egyet csippan és kész. Mintha én nyomnám le pedig hozzá se nyúlok. LQ4 cc5.0
Légy megértő és tapintatos mással, hogy más is ilyen legyen veled.
-
meke11
aktív tag
Chucky's New Future ROM
Ezt próbálta már valaki?[ Szerkesztve ]
-
Essien
aktív tag
Sziasztok. feltettem ezt a vizes locksreen-t de nem tetszik vki tudná linkelni a gyárit. köszi
-
Regu
csendes tag
Sziasztok.
Tegnap ugye nem volt jó valami.
Inkább újra raktam a JB-t.Most minden programot újra raktam viszont nem csináltam gyári beállítás visszaállítását.
Ez a room is csinál fura dolgokat.
1. ébresztésnél csak pityent egyet, aztán semmi, másodiknál már ébresztett.
A filmeknél hajlamos "gondolkodni" kilépéskor, vagy ha nagyot tekerek a filmekben.
Némelyik játék (iFish, Pocket Soccer) néha szaggat!
Viszont jobb mint az Orosz Fw.Na most, ha fel akarom rakni megint a CoCoro kernel-t, akkor hogy fogjak neki?
1.Root.zip
2.Update.zip
3.CoCoro 5.0.zipEzek után menni fog?
Mert tegnap ugyan betöltött 1x a rendszer, aztán utána mindig megállt a "recovery" résznél.Vazz írta!
reboot-system-cwm.zip ezt is fel kell rakni?
Ezt letöltöd, kiveszed a kártyát telefonból, rávarázsolod a kártyára, visszarakod, telefont elindítod cwmbe (mivel máshogy amúgyse indul el), majd flesheled cwmből mint a cocore kernelt, és woala, kész is.Köszi a válaszokat!
-
caveman1
tag
A 16303-as számú hozzászólásomra esetleg tud valaki válaszolni?
Köszi!
-
Regu
csendes tag
Zsír!
Most jó lett.
Tegnap szerintem a harware reset tette be az ajtót
Most minden jól működik!
Köszi a segítséget! -
törölt tag
válasz kutitomi73 #16329 üzenetére
-
beccyboy
aktív tag
válasz Roxkex #16331 üzenetére
Valaki majd kijavít, ha tévednék, de szerintem nem kell odinozni, mielőtt felteszed. Ez egy cwm-ből feltehető önálló rom. Ha csak LQB alapra menne fel, akkor nem tudnád telepíteni pl system wipe után sem. És úgy meg simán felmegy. Szóval szerintem fel kellene mennie LQ4 után is.
Caffeine addict.
-
Roxkex
senior tag
Ráraktam a Chucky Bean Master Rom Final-ra a Jelly Mod 4.0 böngészőjét és mindig leáll (ugyan ezt csinálja akkor ha a deodexel lq4-re rakom rá).. Valaki megoldás ? Arra gondoltam már hogy a jelly modot alakítom át olyanná mint a chucky bean de csak a böngit hagyom meg benne az eredetire ....
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
Roxkex
senior tag
Hát fingom nincs !
De ha nem tévedek (ha tévednék javítsatok ki) az ilyen számláló cucc ami talán a garancia idejét számlálja ... De lehet hogy orbitális nagy butaságot mondtam most !Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
sheep
addikt
ha nem gyári romot raksz a telefonra akkor azt számolja, és a szervizben egyből látják hogy buheráltad a telefont
download módban tudod megnézni (hangerő le+home+power)
de van olyan app amivel ki lehet nullázni a számlálót[ Szerkesztve ]
9700K, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , HP Reverb G2
-
eastsider
nagyúr
OTG vs. cocore van valami hír?
-
Acef
addikt
válasz kutitomi73 #16333 üzenetére
16251-es hsz.-ban részletesen leírva, szükséges alap a telefonon, flashelés fejezet
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz kutitomi73 #16333 üzenetére
Én a tiszta telepítés híve vagyok, így előtte egy factory resetet nyomni szoktam, de lehet elég egy wipe cache/dalvik cache.. utána choose zip from sdcard, és telepíted.
Nem kell hozzá deodexelt rom. -
-
Acef
addikt
válasz #76144018 #16345 üzenetére
Valóban nem kell elôtte depdexelt rom ( a chuky a deodexelt) se dalvik cache, se wipe fact. nem szükséges a rom flahelése elôtt.
A wipe eleve csak akkor takarít 100%-ban, ha egy gyári visszaállítással törlöd a szemetet a belsô SD-rôl. Ekkor viszont késôbb nem megy recovery-bôl a restore.[ Szerkesztve ]
-
a man
tag
Mától nálatok is letiltotta a Vibert-t a T-Mobile?
-
FET-MEN
veterán
Nektek nem szokott teljesen befagyni JB-n a telefon? Nekem ma 3 szor is lefagyott. Abból 2 szer kamera volt
Iphone 7
-
eastsider
nagyúr
válasz FET-MEN #16349 üzenetére
nekem nem szokott, de ma 1x lefagyott. először a systemUI-t nem tudtam lehúzni, majd megnyitottam a chromeot és kb 2 perc múlva újraindult. ilyent még nem csinált.
jah mikor megfagyott a systemUI(pedig a térerő/idő változott rajta), nyomtam egy RAM ürítést... és utána is szar volt... pedig ez meg szokta oldani
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót!
Samsung Galaxy S Advance
Operációs rendszer
Android 2.3.6, 4.1.2
Jelly Bean?
Hivatalosan elérhető a Telenor és a T-Mobile szolgáltatóknál.
Megjelenítés, kijelző
4”-es Super AMOLEd érintőkijelző, 480x800 képpont, kapacitív, 16 millió szín
Processzor
1 GHz-es kétmagos, NovaThor U8500
Memória
768 MB RAM, 8 GB belső tárhely (a felhasználható tárhely ennél kisebb), a memória legfeljebb 32 GB-os microSD memóriakártyával bővíthető
Egyéb
Bluetooth 3.0, 3,5 mm sztereó jack csatlakozó, microUSB 2.0, G-szenzor, közelségérzékelő, környezeti fényérzékelő, Facebook, Twitter, YouTube, Google Play
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest