- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Projektor topic
- Apple notebookok
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Samsung LCD és LED TV-k
- ZIDOO médialejátszók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
-
PROHARDVER!
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Akosman
aktív tag
válasz janosibaja #35146 üzenetére
Próbáld meg újra betallózni,és ellenőrizd jól van e összedugva
-
janosibaja
őstag
válasz Akosman #35153 üzenetére
Tehát széthúzhatom a mobilt és a PC-t?
Biztos, hogy jól van összedugva! Max arra gondolok, hogy a hátlapi USB porthoz hosszabbítóval dugtam, mert rövid a kábel... Ez lehet oka a hibának?
Most negyedórája ott áll, hogy boot.img...
Várjak még vagy húzzam szét a kábelről, s indítsam újra az egészet?
[ Szerkesztve ]
-
Akosman
aktív tag
válasz janosibaja #35154 üzenetére
Írtam privát
-
OCTAMD
őstag
A gyári kábelét használd csak,amit a dobozban kaptál hozzá
Start
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
-
Teal'C
veterán
Csak 1 ötlet de engem már szivatott usb 2 vagy 3 ba dugtad? Én mindíg a 2es be dugom.
"Nagy az Isten állatkertje és alacsony a kerítés" Nem már nincs kerítés!!!
-
OCTAMD
őstag
válasz janosibaja #35157 üzenetére
Piros fail van ugye
Persze csináld úgy hogy csak az eredeti legyen bedugva
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
csacsa01
tag
válasz janosibaja #35157 üzenetére
Szia,
Olvass egy kicsit vissza. Ugyanígy jártam 2-3 napja. Tallózd be újra a fájlokat és indítsd el ismét. Nekem harmadszorra sikerült. Én széthúztam és újrakezdtem[ Szerkesztve ]
-
matepajtas
csendes tag
sziasztok!
szeretnék venni egy független s8at normális, nem bolti garival. az összefoglalóban olvastam, hogy a telekomnál tudok venni függetlenül és a mediamarktban. ezeken kívül van még valami alternatíva?
köszi -
batai15
félisten
válasz janosibaja #35162 üzenetére
Próbáld másik gépen.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz Peterzon94 #35149 üzenetére
Nagyjából ugyannyit bír, az elmondások alapján (de ugye 6.3"-es kijelzővel és 3300 mAh-s akkuval).
-
Ateszpapa
addikt
válasz janosibaja #35162 üzenetére
Milyen hosszú az a hosszabbító kábel?
2 méteres?Szerintem inkább távolítsd el, és közvetlen a PC-re dugd a telefon eredeti USB-C kábelét.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz matepajtas #35164 üzenetére
EU piacos legyen, az a lényeg. Samsung Store, MM, BestByte, Telekom, Euronics, Edigital, stb. Aqua-ban is megnézheted, de ott már elővigyázatosnak kell lenni, mert ők árulnak EU-n kívülről behozott mobilokat is.
[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
Mennyiért akarod venni attól függ?158 vagy 245ezer?
-
Locutus
veterán
amazon.de ... olcsóbb is, és alapból 2 év eu garancia, semmi regisztrálós, meg garancialeveles ökörködés nincs.
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
batai15
félisten
Mágneses tartóval ellátott nillkin tokot vett már valaki? Kritérium hogy tudjam magnetic standre rakni, de nem tudom hogy mennyivel vastagabb a tok miatt a telefon, és milyen anyagú.
-
batai15
félisten
válasz matepajtas #35175 üzenetére
Digitel 157 aszem. Haver is onnan akarja.
-
OCTAMD
őstag
Kb.158ért kintit kapsz,míg 245ért magyart
Kinti eu-s 1év garancia
Magyar lehet 2év gari is
158ért arukeresőn biztos
De lehet a tmobilos verziód is
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
Akkor mi a sajnos? Amazonról szinte mindig előbb jön a cucc, mint a tipikus magyar webshopokból...
Ennél csak az a gyorsabb, ha bebattyogsz egy mediamarktba, de az annyiba is fog kerülni...
Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
Locutus
veterán
válasz OCTAMD #35177 üzenetére
Ne terjesszünk tévhiteket.
Amazon.de, és egyéb nagyobb osztrák-német helyekről beszerezve is hivatalos 2 év samsung eu garancia van, pusztán a számla felmutatásával. Se regisztráció, se egyéb ökörködés a második évvel.
Ráadásul az amazon ára veri bármelyik itthon megbízhatónak titulált hely árát...
-
OCTAMD
őstag
válasz Locutus #35179 üzenetére
Értem.Akkor megtennéd azt hogy emailen lelevelezed a magyar samsunggal és amit visszaírnak felteszed ide nekünk?Csak hogy tanuljunk belőle.Mert eddig senki sem tudta ezt bebizonyítani,hogy a kinti eusra 2 évet ad a magyar samsung
[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
válasz janosibaja #35173 üzenetére
Van elég hely a telón? Driverek rendben? Hol vagy földrajzilag?
[ Szerkesztve ]
-
Locutus
veterán
válasz OCTAMD #35180 üzenetére
Én nem beszéltem magyar Samsungról. EU garanciát írtam. Persze el tudom képzelni a magyarokról az akadékoskodást amit írsz, hisz ki más akadékoskodna a teljes EU garanciával szemben, ha nem a magyarok. Ettől függetlenül sosem próbáltam, és sosem fogom megpróbálni velük intézni. Utoljára a Note3at intéztem velük, azt is csak azért, mert akkor még volt helyszíni szervizelés. Amit szintén kint vettem Mediamarktban
Egyrészt az amazon garanciális ügyintézése példamutató, hisz előbb van ugyanolyan cseretelefonom, minthogy be kéne küldenem az esetleg elromlottat.
De ha mégsem velük, akkor kiviszem Bécsbe, előre foglalt időpontra, ahol az orrom előtt fél órán belül szervizelnek. Nem futárral ökörködés, meg hetekig ott tartás, majd még bizonytalan eredmény is, hát még a papírokkal szarakodás.Komplett hangrendszerem eladó - https://hardverapro.hu/apro/mackie_studio_monitorok_mr5mk3_mr10s_mk3_sub_asus/hsz_1-50.html
-
batai15
félisten
válasz matepajtas #35184 üzenetére
-
Akosman
aktív tag
válasz janosibaja #35182 üzenetére
Lépj ki download módból és újra lépj be mielőtt laptopon elindítod újra az odint. A hosszabítót meg ne használd!
-
-
janosibaja
őstag
válasz Akosman #35186 üzenetére
Uraim, 40x újra és újra odinoltam, de mindig FAIL.
Aztán megpróbáltam a Home CSC-vel (amiről az van írva, hogy ne azt válasszam, hanem a sima CSC-t), és rögtön felment az Oreo!
Így viszont megmaradtak a telepített programjaim.
Csak annyi a különbség a Home CSC-vel és a sima CSC-vel telepített között, hogy most kézzel kell csinálnom Gyári beállítások visszaállítását?
-
Akosman
aktív tag
válasz janosibaja #35189 üzenetére
Home CSC nél mindent meghagyott csak az aktív CSC-t módosította meg az ország régiót. Mi lett így a szolgáltatóí szoftvered? XEU/XEU/?
-
-
Gábor-KJ
őstag
Szánalmas és felháborító ahogy húzza a pofáját a hazai szervizek zöme!
Nem vagyunk az EU tagja? De. Akkor mi a francot megy a szájhúzogatás!?
Egyébként meg nem biztos, hogy annyira rossz dolog a kinti szervízelés - ott legalább nem gányolnak és még csak nem is akadékoskodnak, mert imei alapján látnak mindent.
Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue, Samsung Galaxy S23, Galaxy Watch 6 44mm, iPhone 12 Pro Max, Apple Watch 7, Garmin Fenix 7X Sapphire Solar, iPad 9. 2021, MacBook Pro 16'
-
sub71
aktív tag
válasz OCTAMD #35188 üzenetére
Én Magyarországon lakom. Az előző telefonom(motox2014) az amazon.de vettem. Mikor bedöglött másfél év után, irtam nekik. Ingyen ment vissza a csomag Németországba és egy hét múlva itt volt az új! Az Amazon hozzáálásánál nem nagyon ismerek jobbat! Mikor a Kindle könyvolvasóm tönkrement vissza sem kellett küldeni a régit, jött az új! Nálunk ez az ügyfélközpontúság elképzelhetetlen !!!
-
-
OCTAMD
őstag
válasz janosibaja #35194 üzenetére
Csinálhatsz egy olyat hogy kijelentkezel a telóból és visszaállítod(tehát frp lock off lesz)
És utána csc-vel megint megpróbálod
-
Ateszpapa
addikt
válasz icemad #35192 üzenetére
Hogy lenne már csak töltéshez jó.
Én arra az USB OTG adapterre gondolok amit a készülékhez adtak.
Azt dugd be a VR szemüvegbe miközben a telefon már benne van, és abba dugd bele a vezérlőt.
De csak próbából dugj bele egy egeret, azt is felismeri.
Nekem egy Logitech F310 van, és azt felismeri a készülék.[ Szerkesztve ]
-
doe2
tag
sziasztok
telenoros s8+-ra feltettem a német dbt-t.
Sim-karte gewechselt:
Nicht jetzt ----zurücks.u.neustart.Itt melyikre menjek?
Mit befolyásolnak?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest