Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • roxan

    senior tag

    válasz Mr.Silkó #23506 üzenetére

    No, megoldódott:

    Samsungnak ment mail, és délután felhívtak telefonon. Kedves, hozzáértő fiatal csajszi segített, egyeztettek a technikusokkal, egyelőre nem tudták, szerintük nem rendszer ikon, de hogy biztosak legyünk, javasoltak egy próbát. Ki majd bekapcsolás után a Samsung logó alatt a hangerő gombot folyamatosan lefelé nyomva ún. Biztonságos mód indul el, amikor a telefon csak a rendszer alkalmazásokat futtatja, az utólag telepítetteket nem. Itt nem látszott az ikon, vagyis vmi program hozta.

    Adtak egy szervizes-telefonszámot, ha marad az ikon, akkor hívjuk fel, és a telefonba belépve ők letesztelik (nekem korábban a K Zoom-nál volt ilyet, amikor volt vmi gondom).

    Na a biztonsági újraindítás után először nem volt az említett ikon (óvatosan ezzel a móddal, mert pár beállítást legyalult, meg a nem rendszer ikonokat az asztalról, tehettük vissza mind. De mást nem állított el).
    Így nem tudtuk felhívni a kapott számot, ezért elkezdtem egyenként az összes programot futtatni, aztán egyszercsak megjött az utált ikon.

    A Smart keyboard (általam régóta használt és kedvelt billentyűzet) okozta, rengeteg beállítási lehetőség van benne. Párom magyar és angol nyelven használja (ezt tegnap állítottuk be), prediktívvel, és ebben van egy "nyelvi ikon megjelenítése az állapotsorban" kapcsoló, ami kipipálódott. Mivel én csak a magyart használom, nekem sosem jött elő korábban.

    Na a lényeg, hogy megoldódott. :DD Ölöm és bódottá....

Új hozzászólás Aktív témák