Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fabula

    őstag

    Kedves Fórumtársak!

    Három hete van meg az S7-em (nem edge) és nagyon meg vagyok vele elégedve. Ez már a sokadik okostelóm, de eddig nekem ez a legjobb. Hangsúlyozom, nekem.
    Sokat olvasgattam a fórumot és sokat profitáltam a hozzáértő fórumozók bejegyzéseiből, de sajnos ezekből egyre kevesebb van.

    Újabban hitviták mennek, pl. tok-fólia kell vagy nem, melyik a jobb 6S vagy S7.
    Engem pl. nem izgat, hogy ki tesz rá tokot, fóliát, matricát, stb. megvette, ő használja, azt csinál vele amit akar. Ez ízlés kérdése, ízlésen pedig nem illik vitatkozni (oldalakon keresztül pláne nem) sem pro, sem kontra. Aki leírja, hogy ő használ tokot, fóliát és azok közül melyik vált be, vagy melyiket kell elkerülni, sokat segít azon fórumtársaknak, akik szintén szeretnék ilyenekkel védeni a telefonjukat. Ehhez nem kellenek olyan hozzászólások, hogy minek az rá, meg én soha nem használtam, meg az is h*je, aki ilyet használ, stb. Nem nekik szólt a bejegyzés. Akit meg érdekel, az hagy profitáljon belőle.

    Én azt gondolom továbbá (lehet, hogy tévedek), ez egy S7 fórum, és akinek nem tetszik ez a teló, az ne olvassa, illetve ne írjon ide, váltson másik telefonra.
    Kérném, hogy aki alma hívő, az ne itt szidja az s7-et, hanem az almás fórumokon.

    Arról pedig, mert valaki kifog egy hibás telefont, még nem az adott típus tehet és ezek alapján nem lehet általánosítani az összes ilyen típusú készülékre, így annak sincs semmi értelme, ha valaki ezért leírja, vacak az S7, illetve más meg beírja, hogy nála ez a hiba nincs, attól még egy-egy egyedi esetben létezhet. ezek a hozzászólások senkin nem segítenek, főleg azon nem, aki hibás készüléket fogott ki.

    Ajánlom figyelmetekbe az alábbi linken lévő cikket a mobilok meghibásodásáról. És mielőtt még valaki ez alapján akarná egyik vagy másik konkrét típust jobbnak feltüntetni, kérem részletesen olvassátok el a hibajelenségek gyakoriságát és megoszlását, tanulságos.

    http://hvg.hu/tudomany/20160828_blancco_technology_group_ios_android_meghibasodas#utm_source=hvg_weekly&utm_medium=email&utm_campaign=newsletter2016_08_31&type-id=HvgWeekly&user-id=50B571AF&utm_content=normal

    Végül még csak annyit, hogy azoknak, aki ezen a fórumon az almás telók szószólói, ne válaszoljatok, mivel ezzel csak gerjesztitek a vitát és az értelmetlen, a fórum témájához nem igazán kapcsolódó beírásokat, mely csak a fórum mennyiségi és nem tartalmi növekedéséhez vezet.

    Erre a bejegyzésemre nem várok válaszokat, nem akarok vitát gerjeszteni, csak a saját véleményemet és álláspontomat írtam le és nem kívántam senkit megsérteni vagy leszólni.

    További jó fórumozást mindenkinek.

Új hozzászólás Aktív témák