-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chubby2o6
senior tag
válasz würzburger #44282 üzenetére
Root nélkül sehogy...
Root után Gravity Box vagy Flat Style Bar Indicators, mindkettő Xposed modul. -
Zirowe
nagyúr
Sziasztok, ma vettem meg a készüléket, gari már nincs rá, így raknék rá főzött romot.
Kinéztem magamnak a Batman romot, viszont a letöltéseknél megadott CSC és a kernel link nem jó, nem tölt be az oldal (grifodev.ch).
Ezeket mindenképpen kellene flashelnem a rom felrakása után, vagy elég csak simán a rom?A készülék telenoros, jelenlegi modem G935FXXU1DQIL, build NRD90M.G935FXXU1DQJ8.
Kell ezekhez flashelnem a romnál linkelt bootloader és modemekből vmelyiket, vagy jó ez így?We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
no more
veterán
Nektek szinkronizál a Google billentyűzet? Nekem ki van szürkítve az opció...
Samsung Galaxy S7 Edge Black Onyx
-
laszlolczka
őstag
válasz Zirowe #44303 üzenetére
Normál felhasználók számára:
0. Indítsa el a telefont, engedélyezze az OEM feloldását a fejlesztői beállításokban.
1. Flash TWRP és Odin (ha nem rendelkezel odin, töltse le itt ), kövesse ezt a S7e TWRP tételt, amíg helytelenül működik (letöltési mód eléréséhez nyomja meg a Home + a hangerő csökkentése + bekapcsolás a telefon kikapcsolt állapotában)
2. Győződjön meg róla, hogy a legfrissebb boot-betöltőt és modemet használja, a legfrissebb pedig az Android File Host
3 operációs rendszeren. Most indítsa el a TWRP-t a home + volume up + ki van kapcsolva
4. Ha a TWRP megkérdezi a rendszer szerkesztését, akkor győződjön meg róla, hogy erősítse meg
5. A TWRP-ben törölje az adatformátumot (billentyűzet jelenik meg), írja be a "yes" (ez törli az összes adatot , győződjön meg arról, hogy van egy biztonsági mentés!)
6. Ezután indítsa újra a helyreállítást, és indítsa el a rom installálót.
7. Válassza ki a preferenciáimat az aroma telepítőn.
8. Ha az automatikus frissítést választotta, az installáló automatikusan újraindul
9. Még mindig telepítheti a CSC-választást, ha Ön egy CSC-nél alapértelmezésben nem támogatott fuvarozó vevője
. Várja meg, amíg a rom elindul.
11. A beállítás után nyissa meg a BatMan Beállítások Szabad és hagyja, hogy az alkalmazás alkalmazza az alapértelmezett beállításokat!
12. Élvezze a rom!Ha a telefonon a legfrissebb modem és cp van akkor nem kell.A cs akkor kell ha nincs benne a magyar.A cs-ét az aroma telepitésnél tudod ki választani.[ Szerkesztve ]
-Házas?igen már tiz éve.Gyerekek?Igen kettő.Állatok?-á tök kulturáltak.
-
no more
veterán
-
Zirowe
nagyúr
válasz laszlolczka #44306 üzenetére
Köszi, a telepítési leírást én is olvastam és megértettem, a kérdésem nem erre vonatkozott.
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
seger
addikt
Bilztonságos hely beállítás hol található?
Pl otthon ne kérjen minta/ujlenyomatot? -
-
kromatika
veterán
Sziasztok. Most jött egy frissítés a telóra,De ez is 7.0.esetleg van valakiek infó hogy lesz e s7 edgere 7.1 vagy 8-as droid?
[ Szerkesztve ]
-
Zirowe
nagyúr
válasz laszlolczka #44311 üzenetére
We've jumped way beyond the Red Line. Limited supplies. Limited fuel, and now no hope! But I promise you one thing. On the memory of those lying here before you, we shall find it. And Earth will become our new home. So say we all!
-
tibyke75
csendes tag
Sziasztok Samsung s7 edge tudásban kamera és gyorsaságba melyik iphoneval egyenlő.
Műveletlen disznó...te meg mit bámulsz itt, Hokibrikett ?
-
no more
veterán
-
dragon1993
őstag
válasz laszlolczka #44325 üzenetére
Nekem felment a Telekomra.
-
veterán
Egy kis akksi spórolás, ha valami nem ismerte volna...
Volt olyan, hogy éjszaka 12%-ot is merült az akksim, de talán ( talán) sikerült leradukálni 2-3%-ra...
1. Google helyelőzményeket kikapcsoltam
2. Állandó wifi illetve bluetooth keresést kikapcsoltam
3. 4g helyett 3g-n van a telefon ( Alapvetően ezzel nem tudom ténylegesen spóroltam-e mivel Kecskeméten elég jó a voda 4g-je, mindig fullos a térerőm! Ha jól tévedek B20-at használja a telefonom)
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
no more
veterán
4K 1000 fps villámgyűjtemény
De gyönyörűen néz ki kijelzőn!!!
[ Szerkesztve ]
-
no more
veterán
válasz laszlolczka #44329 üzenetére
Azt olvastam, hogy a tökéletesen "retina" VR élményhez 12K felbontás kell, úgyhogy majdnem.
-
veterán
válasz vohanyi #44331 üzenetére
Ha te is figyelmesen olvasol akkor sok ember úgy használja ahogy te is leírtad és mégis 12%-ot esik ennek ellenére! ( nekem is így volt) Csupán a te beállításaidon FELÜL írtam ezeket a tippeket, mivel a te írásod ezekre nem terjedt ki!!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
veterán
-
ITrex
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogy a 2016-os Gear VR(R323) támogatja e a 2017-ben megjelent kis gyári samu kontrollert? Ez elméletileg nem függ a headsettől csak a telefontól igaz? Azon keresztül kapcsolódik bluetoothon.
-
no more
veterán
1.5 óra kijelzőidővel merült összesen 10%-ot! Akkor folyamatos használattal bőven 10 óra felett lenne?? 😱 Nem semmi!
-
bandi0000
nagyúr
na srácok én búcsúzok, áttérek a note 8 fórumba, remélem nem bánom meg
Xbox One: bandymnc
-
Dooonfrigo
tag
Sziasztok!
Random módon megjelent egy rózsaszín csík (halott pixelek) a kiejlző jobb oldalán. Számíthatok arra, hogy garanciában megjavítják? Előre is köszönöm!
Üdv! -
Leslie1966
senior tag
Azt tudtjátok, hogy a a legfrissebb firmware-t, ha felteszitek utána már nem lehet Odinnal régebbit feltenni ? Ma jöttem rá erre, de lehet nem új felfedezés, régen jártam már itt, Mate 9-est használok Oreo-val.
Az új Bootloader miatt van egyébként. Lehet, hogy az Oreo-t készítik elő.[ Szerkesztve ]
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
OCTAMD
őstag
válasz Leslie1966 #44347 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
Leslie1966
senior tag
válasz OCTAMD #44348 üzenetére
Ja, a fene sem figyelte, nem foglalkozom már az S7-el. Az új bootloader és régi AP stb fájlok segítségével azért felment a 6-os droid. Az Shealt miatt kellet, hogy menjen Nougaton is, mert rootolva volt korábban és a Knox 0X1.
Garmin Fènix 7X Solar, Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB, Samsung Galaxy Note 20 Ultra, Samsung Watch 3, Huawei Watch GT 2,
-
OCTAMD
őstag
válasz Leslie1966 #44349 üzenetére
Minden megoldható
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik