- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szab120
tag
Nagyon keményen jártam: feltettem éjjel töltőre a telót, kb fél ! perc után égett szagra lettem figyelmes. A telefon olyan forró volt, vasalni lehetett volna vele, azt csodálom, hogy nem repedt szét (nem volt meleg a szobában). Azóta nem tölt, és olyan szaga van a teló aljának, mint a petárdának. Szerdán jön érte a futár, kíváncsi leszek, ez mitől van.
-
-
szab120
tag
válasz Jano_023 #37454 üzenetére
Gyári töltő és kábel, soha semmi mást nem használok. Gyorstöltés, bár az a bizonyos töltés már semmilyen nem volt. Szerencsére másnak nem esett baja, de ha nem vagyok a teló mellett, szerintem felgyullad. Majd beszámolok róla, hogy mit állapítanak meg hibának. Az összes S és Note széria meg volt eddig, ez messze a legjobb teló, amit használtam, de ez most eléggé visszavett a kedvemből :/
-
-
szab120
tag
Ha nem veszem észre időben, szerintem pont a cikkben látható módon nézett volna ki.
-
Anulu79
addikt
Melyik a jobb böngésző? A gyári vagy a chrome?
Azt másnál is csinálja a telefon, hogy a forumba beszúrt linkeket nem nyitja meg hossza gondolkodás után is? Eddig csak a chromeot használtam.
-
Anulu79
addikt
Na a törlés sem segített. Továbbra sem nyit meg mindent. A gyári viszont megnyitja. Elég érdekes számomra.
-
dragon1993
őstag
Ma betettem az új SD kártyám a telefonba és észrevettem, hogy a SIM tálcán lévő gumi tömités nem egyenes a tetején. Nektek is ilyen vagy így idővel kicsit vetemedett ?
Ha igen akkor cserélik vajon ?
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
Sziasztok!
Amennyiben a napokban kiderül,hogy nem sikerül ingyen megjavíttatnom a G4-em,akkor a következő kiszemeltem az S7 EDGE lesz elméletileg.De mielőtt beleugranék a vásárlásba,érdekelnének a felhasználói élmények,tapasztalatok,illetve bosszantó dolgok a telóval kapcsolatban....
Nincs kedvem a rengeteg hozzászólást visszaolvasgatni,így lenne pár kérdésem.1. Milyen ismert hibák fordultak már elő? pl.: kijelzőbeégés,bootlop vagy hasonlók?
2. Üzemidővel mennyire vagytok megelégedve?
3. Van-e itt valaki,aki megbánta,hogy ezt a telót vette meg?
4. Szívesen olvasnék pár szót arról,hogy mik azok az érvek,amiért érdemes megvenni az S7 EDGE-t,és mik az ellenérvek,hátulütői...Előre is köszönöm a válaszokat.
[ Szerkesztve ]
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz killzone1987 #37464 üzenetére
Szia!
1. Típushiba nincsen.
2. A felhasználók nagy része meg van elégedve az üzemidővel, én délután 4-kor tölteni szoktam, de ez nyilván attól is függ, hogy mennyit és mire használod.. Nekem a Messenger, Facebook, Viber meríti le sajnos..
3. Szerintem nem bánta meg senki.
4. A legjobb ár-érték arányú telefon, prémium garanciával, gyönyörű kijelző és kialakítás, vízállóság, kamera minősége és gyorsasága ami szerintem kiemeli a többi telefon közül..
Hátulütő.. Ha törik a kijelző és nincs rá biztosításod, az 90ezer ft-ba kerül hivatalosan a Samsungnál, ha meg nem ott cserélteted akkor ugrik a garancia és a vízállóság..
Normális üvegfóliát nem igazán kapni rá.. ROM-olni nem tudod garanciavesztés nélkül, de itt a felhasználók 99 százalékának nincs ROM-csere ingere, mert ez a telefon tényleg a tökéletesség határán van..[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
Anulu79
addikt
Még annyit hozzá tennék, hogy ha az utcán is használod akkor számítani kell rá, hogy napsütésben annyira be szokott fényleni az edge rész, hogy sokszor nem lehet ott látni semmit csak a szép csillogást.
-
Raul227
aktív tag
Sziasztok van olyan opció hogy rákerdez a teló hogy hova mentse a playrol a dolgokat ezentúl, kártya v teló? Vagy csak másolgatni lehet egyesével?
-
Joe.36
addikt
Nekem nincs rajta FB, 2 napot simán bír. Nagyon jó telefon, nem bántam meg
A siker nem végleges, a kudarc nem végzetes: a folytatáshoz való bátorság az, ami számít ! / Redmi Note 13 pro + Samsung Gear S3 Frontier /
-
saddybaddy
tag
Sziasztok.
Nektek fordult már elő,hogy a kijelzőn megjelentek keresztben szürke csíkok? Leginkább csak fehér felületen látszik. Éjszaka kikapcsoltam és most eltűntek hála istennek. -
gerner1
nagyúr
válasz saddybaddy #37473 üzenetére
Nekem még nem volt. Remélem, nálad sem egy műszaki hiba előfutára ..
-
scorpion1
csendes tag
Sziasztzok, kis segítségre lenne szükségem, elrepedt az S7 edge telóm kijezzője és szeretnék érdeklődni hogy Győrben tud valaki olyat aki kitudja cserélni ? Vagy a samsung szervizbe mennyibe kerülhet? Csak az üveg repedt el , amúgy meg működik a teló , érzékel mindenhol...
-
gerner1
nagyúr
válasz scorpion1 #37475 üzenetére
Hivatalaos Samsung szervízben nem cserélnek, csak üveget. Komplett kijelzőt cserélnek kerettel együtt, ami most ~84e körül van. Korábban talán éppen itt írta valaki, hogy itt a fővárosban, az ALLE -ban valahol cserélnek ~45e körül.
Győr környékéről nincs infó. A garancia akkor marad meg, ha a javítás hivatalos szervízben történik.[ Szerkesztve ]
-
B.i.L
senior tag
válasz saddybaddy #37473 üzenetére
Igen,nekem is szokta csinálni keresztbe össze vissza,leginkább SWGOH alatt.
Bugnak gondolom.Horgászni mentem...B.i.L
-
killzone1987
senior tag
válasz Ferenczi Áko #37465 üzenetére
Köszönöm szépen a válaszokat! :-)
Nos, minden infót megkaptam,amit tudni szerettem volna,még a roomolás részt is :-)
Tehát,gyakorlatilag egy tökéletes telefonról beszélhetünk. :-)
Ebben az esetben,mostmár 99%,hogy ez lesz a nyertes befutó. :-) -
gerner1
nagyúr
válasz killzone1987 #37480 üzenetére
Amennyiben van lehetőség, és neked is lehetőséged, akkor érdemes gyártói 1+1 év (így összesen 2 év) hivatalos garanciával venni. Ez nem mindenhol van. Érdemes, erre is figyelni.
-
gerner1
nagyúr
válasz killzone1987 #37482 üzenetére
Nem. Ott is megkapod a +1 évet [Mobiltelefonok ²(Mobilszolgáltatónál vásárolt)], de érdemes beregisztrálni a mysamsung -on ....
[ Szerkesztve ]
-
marquuard
veterán
Miért van, hogy a gmail nem, vagy ritkán értesít beérkezett üzenetekről? Be van kapcsolva az értesítés az alkalmazáskezelőben. Otthoni Huawei rögtön leküldi a beérkezett leveleket.
PSN ID: marquuard
-
Osz24
tag
Sziasztok!
Olyan kerdesem lenne, hogy lehet beallitani ( ha lehet egyaltalan), hogy egyböl ujjlenyomat azonositas utan egybol a kezdökepernyö jelenjen meg. Ne a kepernyözar (par tized sec).
elöre is köszönöm
[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
A feloldáshoz mindenképpen be kell nyomni a HOME gombot. Simán érintésre nem fog feloldani, és mindjárt a kezdőképrnyőt beadni. Erre, jelenleg nincs app. Talán root -tal, de azzal meg ugrik a garancia... Az ezzel kapcsolatos rezgést, most így nem tudom....
[ Szerkesztve ]
-
R̲e̲m̲
senior tag
Hello
Csak egy kis érdekesség a vízállósággal kapcsolatban, gondoltam megosztom veletek
múlthéten voltunk strandolni, és a zsebemben a telefonnal töltöttem a napot.
Amikor telefonálni próbáltam, a beszédhangszóró eszméletlen halk volt max hangerőn is, gondoltam beázott, de egy pár óra után miután gondolom kiszáradt újra rendesen működött.
Esetleg más is tapasztalt iylesmi jelenséget? -
gerner1
nagyúr
Igen, valszeg csak neked tűnik úgy, mert maga a leolvasás az gyors. Tehát, ha plö előbb a bekapcs gombot megnyomod, és már a lezárt képenyőt látod, akkor érintve pikk-pakk beadja, és ebből is következik, hogy nem az ujjlenyomat leolvasás a lassú. Itt valamiért meg kell nyomni ahhoz, hogy egyeltalán a lezárt képernyőt beadja. Tudom, más készülékeknél ez nem így van, mert érintésre rögtön "bent vagy" ..
-
Jack Oneill
veterán
válasz killzone1987 #37482 üzenetére
En is ott vettem. Valoban 1 ev. De be kell regelni es 2 lesz.
-
KTibxx
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
Akidobos74
aktív tag
Fogdoss meg egy sima s7-et is. Én pl. 1 év után átváltottam, mert nem tudtam megszokni az edge kijelzőt, bármennyire is tetszett vizuálisan. Van app, amivel be lehet állítani, hogy pár pixelnyit ne érzékeljen, de rajtam ez sem segített, tuti velem volt a baj . Amúgy csak ajánlani tudom. Az üzemidő pl. parádés, főleg AOD nélkül, de az meg annyira zsír.
-
killzone1987
senior tag
Ismételten köszönöm a rengeteg segítséget! :-)
Mostmár 100%,hogy amennyiben elutasítják a G4-em javítását BootLoader nyitás miatt,akkor pillanatokon belül átszegődöm hozzátok ide az S7 EDGE topicba ;-)Másrészt,én mivel telekom szolgáltató függő vagyok,sajnos brutálisan le van szűkítve a jelenleg kapható készülékek listája,mivelhogy S7-et sem lehet kapni,de ami a legszörnyűbb,tegnap megakartam rendelni webshopban az EDGE-t,és csak Nyíregyházán stb,meg a hozzám eső világ végén,összesen 5 üzletben lehet csak kapni személyes átvétellel.
Pl.: ma leadtam szervízeltetni a G4-et a Jászberényi Telekomhoz,gondoltam rákérdezek,hogy lehet-e náluk kapni,és mondták,hogy hozzájuk olyan ritkán jön S7 EDGE mint a fehér holló,és az is már elvan téve névre szólóan.
Így hát mit tehettem; feliratkoztam én is a listára egy Arany színű S7 EDGE-re,
és jövőhéten kedden fog eldőlni,hogy egyeltalán sikerült-e nekik hozatni,és ha sikerül is,akkor arany vagy feketében...
Mégegyszer köszönöm a segítségeket! :-)[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz killzone1987 #37495 üzenetére
A webshop -juk szerint (ami többnyire elég pontos), fekete van most is készleten (arany nincs →ez igaz...). Online is megrendelheted...
[ Szerkesztve ]
-
killzone1987
senior tag
válasz gerner1 #37496 üzenetére
Nemnem,nincsen fekete sem!
Én is láttam,hogy arany az elfogyott,és kifutó termék,ezért is akartam akkor feketét,mert azt engedte volna megrendelni.
Szarakodik a webshop oldal,és nincs fekete sem.
Még online ügyintézővel is beszéltem a webshop oldalán,és csak a kosárba rakás után derül ki,a szállítási cím megadásánál,hogy csak összesen 5 üzletben lehet átvenni személyesen,kiszállítani nem tudják,mert nincs nekik raktáron!
Írtam is nekik,hogy akkor írják már át,hogy a készülék nem kapható online,mert megtévesztő.
Én is csak lestem,hogy miért nem tudom kiszállíttatni a készüléket,és akkor fordultam ügyintézőhöz....
Tehát online sem lehet kapni feketét sem![ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz killzone1987 #37498 üzenetére
Na ez "új". Köszönöm az infót ! Hetente beesik 1-2 ember, akik új készüléket keresnek 1+1 év garral, és az egyik javaslat, pont a T szokott lenni. De, akkor ezt is óvatosabban kell kezelni ...
[ Szerkesztve ]
-
tony_snow
tag
válasz killzone1987 #37480 üzenetére
Dehogyis, véletlenül sem tökéletes telefon. Szerintem olyan nincs.
Apróbb hibák vannak, de semmi komoly, egyszerűen nagyon egyben van.
Igen, az edge kijelzőt szokni kell, legalábbis nekem kellett, lehet valakinek egyből rááll a keze, de látom valakinek nem is sikerült, megértem, elég idegesítő ha mindig belenyúlsz véletlen. Engem csak az elején zavart, mostmár semmi gondom vele.
Én amúgy 1-2 éve úgy gondoltam, hogy Samsung lenne az egyik utolsó telefon amit vennék (főleg amilyen ocsmány volt 7.0-ig a menüje... mostmár nagyon szép), de tavasszal ez a teló tűnt a legjobb választásnak, és egyáltalán nem bántam meg, sőt mostmár nehezen hiszem azt, hogy ne Samsung legyen ezután. De ki tudja, minimum 3 évig szeretném ezt használni, addig meg sokminden változik.Tényleg, ti mennyi ideig terveztek vele? Szerintetek 3 év van benne még? Én nem játszom vele, az sem érdekel hogy nem a legújabb telefonom van, egyszerűen csak ugyanilyen megbízhatóan tudjam használni azokat az appokat amikre szükségem van.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik