-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blt.62
őstag
válasz enginev3.0 #27398 üzenetére
Akkor nem lehet az edge részt az oldalán kikapcsolni hogy ne mutasson semmit de ne is érzékelje ha hozzáérek véletlenül? Hogy olyan legyen a foghatósága mint a síma s7-nek?
MegtorloXp
-
Loboda
senior tag
válasz blt.62 #27396 üzenetére
"Megkell szokni a fogását hogy ne legyen aktív vagy sűrűn előfordulhat hogy bekapcsol. Mondjuk ha hívás jön vagy üzenetet írok akkor vigyázni kell hogy ne érjen semmi az oldalához?"
Ennek az elkerülésére fel lehet tenni ezt az appot, beállíthatod a szélek érintési területét!
-
viera
őstag
-
Parallaxis
addikt
válasz alcapone386 #27400 üzenetére
Azt ugye tudod, hogy az ilyen polírozás után a hajszálkarcokkal együtt a kijelző védőrétegeitől is búcsút mond az ember? Vagyis minden ujjlenyomat és folt hatványozottan fog meglátszani rajta (pluszban, ha nem mindenhol tűnt el a védőréteg, akkor mindezt foltokban).
-
bandi0000
nagyúr
Majdnem tégláztam én is a telefont... valamiét becreshelt az odin... szerencsére a vészhelyzeti vacak működött, sőt úgy néz ki a 7.0 BTU helyett, vissza is rakta szépen a gyárit telekomosat, szóval végül is jól jártam
Xbox One: bandymnc
-
Jack Oneill
veterán
válasz blt.62 #27396 üzenetére
Pont ugyanezzel a bizonytalansaggal kezdtem en is Kerdezgettem itt a forumtarsakat es napokat jartam az uzleteket probalgatni a telot. Vegul meghoztam a dontest...jo nehezen. Semmit nem bantam meg. Nagyobb kijelzo,nagyobb akksi es szebb kinezet. Az edge kijelzo elsore szokatlan volt,viszont kesobb allati jonak ereztem. Ha csak csupaszon hasznaltam a telot,neha elofordult a szelekhez valo hozzaeres,de nem mindennapos a dolog. Egy joefele tokkal ez a problema teljesen megszunik. Magat az edge funkciokat nem kimondottan hasznalom,kiveve a soft key edge panelt,amivel egy erintesre le tudom zarni a kijelzot pl. A kamerarol csak annyit,hogy szinten szuper...esti fenyviszonyoknal is. Szoval nem bantam meg. Baromi jo telefon.
-
őstag
válasz Galahed #27414 üzenetére
Én is. Végre búcsút lehet mondani attól hogy csak odafigyelve lehessen megfogni a telefont, hogy ne nyomkodjak hülyeségeket. Nem ismertem ezt a progit. ezer hála. ezt utáltam a legjobban az edge-ben.
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
jancsiii
tag
válasz gerner1 #27394 üzenetére
Azt gondoltam,hogy a leesésektől nem véd. Igazából az a gondom,hogy egy autószerelő műhelyben élek együtt a telefonommal és mivel rengeteget hívnak,sokat fogdosom szutykos kézzel ,1 hónapnál tovább nem húzza egyetlen fólia sem.Karc állóság érdekelne engem elsősorban. Igazából az autószélvédőre rakható hasonló cuccot már többször is próbáltam az jónak mondható,ezért gondoltam rá meg azért mert 4000-ért adják a ....
Próbálgatom egy ideje a füleseket,bluetooth hangszórót,munkástelefont,okosórát de mindig az a vége,hogy ezt gyalázom -
blt.62
őstag
Megéri az S6-om 80 ezerrel toldani egy új S7 edge-re? Vagy 50 ezerrel egy S7-re? Sokkal szebb a kijelzője az edgenek? Szebb képeket készít? Sokkal jobb az aksija? Szebbnek szebb az biztos. 70 ezerbe vennék be az S6-om és 150-ért adnák at edgét.
MegtorloXp
-
nokia3650365
aktív tag
Sziasztok!
Tudtok valami jó és olcsó vízálló tokot, amit tengerben, tengerparton tudok használni és nem ázik be és tesztelte is valaki?
Csak a sós víz és a homok megóvása miatt kellene. -
gerner1
nagyúr
válasz blt.62 #27438 üzenetére
Ezt neked kell mérlegelni.
Amikor az S6 megjelent, akkor pölö én azt vártam, hogy majd lesz egy változat, amely microSD -vel bővíthető, és visszakapja az USB3.0 -át. Nem lett. -> így nem is vettem, maradt az S5, és eladtam a szifon 6S -t. S7 -ben nincsen rádió, és nincsen IR. Cserébe viszont, gyorsabb a kamera fókusz, IP68 -as, van microSD lehetőség, és annak ellenére is jobb az akku, hogy a SoC is nagyobb teljesítményt ad le, alapból. -
-Maci-
addikt
válasz blt.62 #27438 üzenetére
Mi az, hogy megéri, vagy nem? Ilyen telefont birtokolni szinte luxus! Fele ennyiért is lehet jó telefont kapni! Sőt, a negyedéért is. Akkor az "megéri"?
Nem, egy ilyen gyorsan fejlődő technikai eszközt megvenni mindíg nagyon rossz befektetés! Akkor "éri meg", ha neked örömet okoz, kedvedet leled benne.Szerk.
Én a Zasszonynak vettem az S7edge-t... Qrvára nem jött össze a meglepi, így a nyakamon maradt. Megérte?Ellen példa:
Otthon vár egy '83 BMW R100R (megy egy R100GS is) full gyári állapotban. 1.15M.ért vettem 5 éve... Akkor is sok pénz volt ez, de legalább kicsike évről évre többet ér. Ha csak azt nézzük, hogy a nálam töltött idő alatt BMW-ből átment VETERÁN BMW-be...
Szóval ez érték, ami megéri. A telefon meg egyre kevesebbet és kevesebbet ér (veszítesz a pénzedből)...[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
válasz blt.62 #27444 üzenetére
Egy dolgot még tehetsz. Bevállalod a sufni GSM garanciát és akkor "olcsóbban" kapsz új készüléket.
Nem akarok senkit rábeszélni erre, de pl én sufni GSM-ben vettem az S7-et is, előtte a Sony Xperia Z3-at is, sőt előtte a GalaxyS3-at is... Soha egyikkel sem volt garanciális probléma (lekopogom).
Ha figyelmesen megnézed van olyan sufni GSM, ahol "visszük-hozzuk" garanciát adnak. Szóval ha gáz van, nem kell menned sehová (ha nem akarsz), küldenek futárt a telefonért.[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik