- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz littlekissg #25898 üzenetére
Olyan dolgokat megnéztél, hogy nem írásvédettek-e a ROM fájljai, vagy másik USB port?
Abszurd kérdés de biztos F verziós a telefonod?[ Szerkesztve ]
-
gerner1
nagyúr
válasz littlekissg #25901 üzenetére
Igen, amit elsőre próbáltál (az a multi csc) volt jó. A HOME akkor kell, ha már az adott firmware -hez tartozó CSC-n vagy. A különbség még az, hogy HOME -mal nincs factory reset, míg a multi -val igen. Odin v3.10.0 -tól nem kell pit file, mert a CSC -be integrált adatokből megold mindent. Ugyanakkor Te azt írtad, hogy elsőre a v3.0.9 -t használtad.
Probáld meg újra, a multi -s (CSC_OXA_.....) CSC -vel, és az Odin -ban az Options fülnél pipáld ki a Re-Partition -t.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Sziasztok!
Kérem valaki segítsen, mert agyvérzést kapok!
Előzmények:
Ismeretlen okokból beragadt az értesítési sávon minden értesítés (sms, Whatsapp, Skype stb.) Egészen addig ott maradtak, amég direkt ki nem töröltem. Próbálkoztam mindennel, sehogy se lett jó. Végül rászántam magam, hétvégén toltam egy hárd rezetet és újra belaktam a telót. Kb mostanra sikerült minden apróságot beállítanom újra.
Aztán egyszer csak, ma, minden előzmény nélkül újra elkezdtek beragadni az értesítések... Nem értem! Valaki segítsen plíz!Kár volt megvennem ezt a SZART
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
Ákkk
addikt
válasz -Maci- #25905 üzenetére
Hol vetted a telefont és milyen programok vannak rajta. Miket tiltasz mert ez is okozhat.
Ha nem tilasz semmit ilyet inkább külső app okoz vagy rosszabb esetben tároló és memóriahiba esetleg rossz a sd kártyád.
Hangerő fel + home+ bekapcs ott hangerő gombokkal tudsz lépkedni a bekapcs a kiválaszt ott wipe cache patrition ez nem jár adatvesztéssel.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
gerner1
nagyúr
válasz -Maci- #25907 üzenetére
Azzal nem. Recovery mode .
-
-Maci-
addikt
válasz gerner1 #25909 üzenetére
Bocs, de nálam ennek a videonak nincs hangja. Így nem tudom miket nyom meg..
@ÁKK
GSM Palot-ban vettem, újonnan. Az orrom előtt bontották fel a gyárilag leragasztott dobozt.
A mi rajta van:
-Nova Launcher pro
-Led Blinker Pro
-Whatsapp
-Viber
-Facebook
-Instagram
-köpönyeg appLényegében ennyi + a gyári Samsungos appok.
A poén az, hogy ahogy a múlt héten, most is előzmény nélkül jött elő a hiba. Még ha pont állítgattam volna valamit, vissza tudnám következtetni, hogy mi volt. Így csak értetlenül dühöngök.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
leslien
nagyúr
bocs dupla
[ Szerkesztve ]
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-Maci-
addikt
-
-Maci-
addikt
válasz -Maci- #25915 üzenetére
De megvan mégis:
Adata 16GB Class6. Azt viszont nem tudom mennyi idős lehet.
Még valami.
Tiltva van:
-com.facebook.appmanager
-Dictionary
-Drive
-Fotók
-G Play filmek
-G Play zenék
-Hangouts
-S voice app
-Samsung gear[ Szerkesztve ]
If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
leslien
nagyúr
válasz stranger28 #25917 üzenetére
azt nem tudom.. engem csak 2 dolog idegesített.. a fenti
+ a olvasási mód....Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
becikem
tag
Hali! Van valaki aki t-mobilosra felrakta a 7es BTU-t? Attól kérdezném, hogy milyen lett a csc-je?
-
-
bandi0000
nagyúr
Leadtam megint a telefon, most kaptam helyette egy S6 EDGE-et, fura de annyira hozzászoktam a nagyobb kijelzőhöz, hogy ez szinte zavaróan kicsi, hátulja sokkal jobban tetszik, mert ugye sík, viszont a kamera borzasztóan kiáll, sebességre szinte ugyan az, bár valamikor jóval többet kell várni
ami meglepett, hogy itt is "pattog" a videó-felvétel
Xbox One: bandymnc
-
-
törölt tag
Ma reggel elég furcsa értesítést kaptam az értesìtési sávban, mégpedig azt, hogy szoftverfrissítés áll rendelkezésre. Meg is lepődtem, hogy BTU 7-re milyen gyorsan jött hibajavítás!
Lóf@sz sem jött, rákattintottam, behozta a szoftverfrissítés menüt, ami kiirta, hogy minden a legfrissebb.
Mégis milyen kamu jelzés volt ez? -
törölt tag
válasz Yogibear974 #25927 üzenetére
Fr előtte és utána.
-
Kasya
nagyúr
válasz -Maci- #25923 üzenetére
A launcher nem kavarhat be neki?
Illetve mintha masnak is lett volna ilyen gondja, csak az a LED kontroll app miatt volt bug. Javasolnam azt torolni egy idore, hatja lesz javulas.
Latom hasznalsz Led Blinker Pro-t. Elsokent szerintem ezt torold le, majd inditsd ujra a telefont.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
Uhhhh...
Leszedtem a Led blinkert, restartoltam és jó lett (legalábbis jött 1db whatsapp és nem ragadt be ).
Köszönöm szépen!Generálódik viszont a következő kérdés: Milyen appal lehet állítgatni az értesítő LED színét? (ami működik is és nem kavar be). A telefon nem rootolt.
-
-Maci-
addikt
Köszönöm szépen!
@Kasya
Örök hála és riszpekt!Szerk.
A Light Flow-t tettem fel, mert azt korábban nagyon szerettem és meg is vettem. Eddig jól viselkedik.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz becikem #25938 üzenetére
Hát nem is tudom... Tudod ez úgy volt, hogy volt nekem egy Sony Xperia Z3-am, amit nagyon szerettem és 1db problémám sem volt vele a 2 év alatt.
A Samsunggal az Asszonyt leptem meg. (még be is csomagoltattam szépen és kártya is volt mellette) A meglepi nagyon rosszul sült el, nem kellett neki a Samu. Ezért bánatomban neki láttam használni....
Innen nézve nem érte meg sajna.
Még ha legalább fehér lenne, de ez arany színű.
Mindegy, ez van, ezt kell szeretni.Szerk.:
Élnem kellett volna a 3 napos elállási joggal. Volt is eszemben, de aztán mégsem...[ Szerkesztve ]
-
Keem1
veterán
Srácok, erről a Samsung fóliáról annyi sok ellentmondásos véleményt olvastam itt, hogy már nem tudom, mit gondoljak.
Aki használta már, milyen a tapintása? Az a bőrszerű, mint a ScreenKnight, vagy kicsit kellemesebb? Allee-ban felteszik vásárláskor?
Minden szir-szar fóliát kipróbálok lassan, mivel most csak egy vacakul feltett kínai van (a ScreenKnight meg valahol London és Budapest között tart), ha beszámol valaki ezekről, akkor bepróbálom a Samut.[ Szerkesztve ]
-
-Maci-
addikt
válasz becikem #25940 üzenetére
Tény, hogy a trampli jobb hüvejkujjammal (kis koromban szétvágta a fűnyíró ) valamiért sokkal könnyebb a Samun gépelni, mint a Sonyn. Nagyobb %-ban találom el a betűket. A képernyő is szebb és nagyobb a notification LED is (ami nálam plusz pont. LED fetisiszta vagyok).
Viszont lomhább az egész rendszer és nincs előlapi stereo hangcucc és FM rádió sem....
Az eddig együtt töltött 2 hét alatt 2x kellett Hard Resetelni és előlről kezdeni mindent. (igaz ma kiderült, hogy az egyik fölösleges volt, mert a LedBlinker volt a ludas).
Nagy fájó pont, hogy az évek óta használt Fuel Log-nak a szoftveres billentyűi nem jelennek a fizikai gombok miatt, így hiába exportáltam ki több száz tankolási adatomat (napi 100km-t autózom, megvannak az előző autó mérései is és 2 motoromé is), a Samsunggal nem lehet importálni... Írtam a fejlesztőnek, de hiába, nem válaszolt. Most egy másik app fejlesztőjével levelezek, hátha be tudja húzni a mentéseimet....Na ilyen nyűgöket vettem magamnak 172 ropiért. De mindegy, nem sírok! Minden jó, ha a vége jó.
-
-Maci-
addikt
Kövezzetek meg, de én rögtön a vásárlás után lekenettem Ezzel.... A soroksári ósön korzóján reklámozzák, árulják. Elő-hát lap 5 ropi volt.
Vagy jó, vagy pont átb@sztak vele. Le nem ejtettem még a telefont, direkt meg nem karcolgattam... Szóval annyit tudok róla mondani, hogy nyomtalan.If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
-Maci-
addikt
Csak körülírni tudom...
A Play áruhazba feltöltött képek között SINCS ott a lényeg. A képernyő jobb alsó sarkában van 3 pötty, ami egy menüt takar. Itt lehet plusz járművet hozzáadni, mentéseket importálni/exportálni a beállításokba lépni, illetve kilépni.
A dolog pofon egyszerű! A Sonyn ott van a 3 pötty, tudok exportálni, a Samsungon nincs ott a 3 pötty, nem tudok importálni...
Itt írta valaki, hogy a fizikai gombok miatt van (a Sony-n nincs fizikai gomb).If you don't know where you are going, any road will take you there! [--o--] The world is flat!! [--o--]
-
válasz -Maci- #25942 üzenetére
Esetleg ez a menu gombra megoldás lehet.
(#25944) enemi: régebbi androidok része volt rendszerszinten egy menü gomb (szoftveres), így sok app azt használta. Mivel az kikerült az újabb android verziókból, ezért a régi appoknál, melyeket évek óta nem frissítettek és használták ezt a menü gombot, már nem jelenik meg többé.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik