Hirdetés

Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fogtunder

    nagyúr

    vissza kellett adni a korábban használt iPhone 6-omat, viszont sikerült szerezni helyette egy fekete S6-ot. eredetileg fehéret akartam, mert azon nem látszik annyira az ujjelnyomat, de ajándék fognak ne nézd a lovát. én igazából kényszer iPhone felhasználó voltam, mert a céges exchange rám erőlteti a jelszót és minden unlcoknál beírni egyenlő azzal, hogy végleg elunom az életemet, kocsiban pedig kifejezetten hátrányos, ha éppen valaki nincs benne a kihangosító híváslistájában és tárcsázni kell. úgyhogy ismét csak olyan telefon jöhetett szóba, amin van ujjlenyomat olvasó, ergo az M9 és a G4 (igazából ezt akartam volna barna bőr hátlappal) kiesett a képből, maradt az S6.

    az anyaghasználat szerencsére jó nagyot fejlődött az amúgy szerintem méltatlanul gagyi S5-höz képest, az Exynos SoC valami elképesztő, az M9-hez képest érezhetően kevésbé melegszik a cucc, ha meghajtom. az akku kissé gyorsan merül, de nap közben itt van mellettem a vezeték nélküli töltőn, minden esetre fesztiválozni pl. nem ezt vinném. a kamera rohadt jó, abban az iPhone is jó volt, ez talán még jobb, pláne rossz fényviszonyoknál. a rendszer gyors, én amúgy is bírtam a Samsung UI funkcióit, olyan érzésem volt a kártyacsere és másolgatás/telepítés után, mintha hazaértem volna egy kiküldetésből, ami nem volt rossz, de mégsem olyan, mint ahogy a napjaimat élném szívem szerint.

    ami kérdés igazából felmerült bennem:

    ki milyen IR remote appot használ távirányításhoz? és miért nincs előre telepítve semmi/miért nem lehet egyértelműen megtalálni?

    hogyan lehet kiiktatni a hangerő korlátozást a jack csatlakozón (úgy, hogy az ujjlenyomat olvasó működjön továbbra is)? kocsi bemenetére dugva rohadt idegesítő.

    I hate morning people. And mornings. And People.

Új hozzászólás Aktív témák