Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • hesszan

    aktív tag

    válasz ToBeY #33436 üzenetére

    S6ot használtam félévig, aztán besikerült egy s7, lassan féléve használom. S6-ot feleségem kapta meg.

    Nálam az edge a nagyobb mérete (egykezes használat) és az edge miatt (félek rálóg a tenyerem a szélére elnyomkodom + sérülékenyebbnek tartom + teljesen haszontalannak látom az edge funkciókat) alapból ki is esett mindkét választásnál.

    Én semmi érezhető különbséget nem látok a két telefon között napi szintű használat mellett, Mindkettő gondtalan volt, fagyás akadás mentes, újraindítás nélkül megy hetekig, full gyári nem piszkált rendszerrel.

    A kamera már az s6ban is elég volt nekem
    Ezt is töltöm állandóan, azt is töltöttem, bár talán ebben érezni h nagyobb az aksi, de... ezt lehet csak bebeszélem, kell tölteni ezt is.
    A több ramot egyáltalán nem veszem észre, ugyanúgy vannak háttérben bezáró programok mint s6-on.
    A vízállóság nálam nagy motiváció volt, de csak a fröccsenő víz/bénázás/esőben használat miatt, nem vízben fotózás volt a cél. Ez mondjuk előnye az tuti.
    Sd kártya? nekem nincs benne, nincs rá szükség.
    s7en már nugát van, hááát nekem nem jött be a beállítok menü meg a lehúzható sáv megváltoztatása, és újdonságot amit észre is veszek/használok nekem nem hozott, de lusta vagyok visszatérni mm-re, (mint írtam gondtalan a használat ezzel is) illetve már/majd az s6 is megkapja szóval ez mindegy is.

    Sőt az s6 valahogy kecsesebb, vékonyabb, más/jobb fogni. mindig meglepődök amikor kézbe fogom azt, valamiért nekem jobban tetszik.
    megjegyzés: az s6/s7 design full beleolvad a tömegbe pláne ha tokban van, akinek villantásra kell annak csak az edge verziót javasolom.

    Összességében ha most kéne vennem egy telót magamnak akkor egy s6-ot vennék, Túl sok sör kijön az árkülönbségből, és így utólag nem érzem hogy valóban van ennyi különbség köztük.

    Sungdurung

Új hozzászólás Aktív témák