- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
-
PROHARDVER!
Samsung Galaxy S6 Mielőtt felteszed a topikban a kérdésed, kérjük olvasd el az összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ákkk
addikt
Simán mehet fel. fr csak főverziók esetében ajánlott.
Az majd a 7.0-nél
Ha valami esetleg nem úgy megy utána csak a recovery menüböl ( kikapcsolt készülék esetében a hangerő fel+ home gomb+power ahol ezek után a hangerő gombokkal lépkedsz és power az enter) egy Wipe Cache Patrition ami esetében minden adatod megmarad és max 2perc az egész. De erre sem sokszor volt szükségem az 1 év 3 hónap használat alatt.[ Szerkesztve ]
A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
Kékes525
félisten
válasz balazs0102 #28354 üzenetére
Az enyém is hasonló volt (XEH).
Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Dr V
őstag
Sziasztok!
Ezt valaki megmagyarázná? Már 1 napot se megy el töltés nélkül. 2 óra kijelzőidő, mobilnet csak 2G vagy otthon wifi, játék csak a taichi panda, kb 50 perc, és messenger. Nagyon szeretem, jó telefon, a 128gb se éppen hátrány, de így már használhatatlannak nevezhető. Legfrissebb független rom van rajta, portugál CSC-vel.
[/ L]The bass and the tweeters make the speakers go to war!
-
Ákkk
addikt
Új play service ezt ajánlott mindig naprakész állapotban tartani.
-
Dr V
őstag
-
Ákkk
addikt
-
Hobbbyt
őstag
válasz balazs0102 #28354 üzenetére
10 féle ember van: aki ismeri a bináris számrendszert, és aki nem.
-
Kékes525
félisten
válasz Hobbbyt #28364 üzenetére
Az enyém több mint 100 MB-al nagyobb volt [link]. Nálad tiltva vannak programok? Ha igen, azokat ideglenesen visszakapcsoltad?
Érdekelne, hogy milyen témád van. Az enyém is fekete (Weyo), de ezen a képernyőn nem látni.
[ Szerkesztve ]
-
Hobbbyt
őstag
válasz Kékes525 #28366 üzenetére
Van pár program ami le van tíltva és nem is szoktam engedéjezni őket. (facebook,google+,instagram,skype, whatsapp,samsung gear, s voice, google filmek-könyvek-hírújság stb..)
A témám pedig a Galaxy app-ban ingyenesen elérhető Material Dark.
-
s7evcsenko
addikt
Be lehet azt állítani valahogy, hogy mikor radugom a szgépre a telefont usb-n, akkor egyből felismerje háttértárnak, és ne kelljen minden alkalommal rányomni, hogy file átvitel?
"Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
Ákkk
addikt
-
Kékes525
félisten
válasz Hobbbyt #28367 üzenetére
Általában célszerű ideglenesen visszakapcsolni frissítés előtt, különösen akkor, ha még használni akarod őket.
Emlékszem láttam a Material Dark-ot az áruházban, de akkor valami miatt nem tetszett. Talán azért, mert nem tiszta fekete, hanem sötét szürke, de ez nem biztos.Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.
-
Hobbbyt
őstag
válasz Kékes525 #28371 üzenetére
Amit én letiltok, az nem véletlenül van letiltva. Maradjon is úgy, addig jó.
Valóban, ez nem fekete.. csak sötét szürke. Az én elmém szerint ez "jót tesz" a beégés ellen, hisz így mindegyik pixel hajtva van legalább valamennyire. Na meg este a retinám se ég ki a hatalmas kontraszt különbség miatt. Én megszoktam, szeretem. Már az S4-ben is ez volt.
[ Szerkesztve ]
-
Kékes525
félisten
Nem biztos, hogy mindenkinek célszerű az új frissítéseket telepíteni.
1. Minden frissítés felrakása okozhat problémát, akkor is, ha nagyon ért valaki a telefonhoz. Például rossz a kábel, hálózatban történik valami kimaradás, stb.
2. Az új frissítések lehetnek bugosak is. Nem törvényszerű, hogy minden frissítés javít, ronthat is.
Ezért, az a véleményem, hogy akinek jó a telefonja, müködik minden rendesen, meg van vele elégedve, nem kell neki az esetleges új funkciók, akkor felesleges, a fentiek miatt, "kockáztatnia". Persze ha érdeklődő, kíváncsi, az más.
(#28372) Hobbbyt: Ideglenes feloldásról írtam, utána vissza lehet kapcsolni. Én 83-at tiltok, egy klikk a frissítés előtt és engedélyezve van minden, 2 klikk a frissítés befejezése után és ismét tiltva van az összes a program, ami tiltva volt.
-
Kékes525
félisten
válasz s7evcsenko #28370 üzenetére
Szerintem ez is tudta, de most én sem találom a beállítást.
(#28374) Hobbbyt: EZ Package Disabler (Samsung) A tiltó listát lehet exportálni és importálni. Ezzel a funkciójával csinálom.
-
Ákkk
addikt
válasz s7evcsenko #28368 üzenetére
Egy valami eszembe jutott miközben hazaértem.
Beállitások/Fejlesztői beállítások/USB-Konfiguráció
Szerintem itt.☺A technika nem az agy helyettesítő terméke.
-
s7evcsenko
addikt
Igen, itt néztem.
MTP-re van állítva, ami véleményem szerint megfelelő lenne, de sajnos így is ugyan az a helyzet.
Igaz nem próbáltam végig mindet, mert a többi nem tűnik logikus választásnak, de lehet holnap eljátszadozom velük."Az őszinteség a bátrak erénye, és mint ilyen, kevesek kiváltsága."
-
törölt tag
Lehet úgy odinnal felrakni újra a szoftvert hogy a képeket ne törölje ki?
-
Ákkk
addikt
válasz csorbajeno #28380 üzenetére
Csak ha az miatt akar frissítést mert valami gondja van a rendszerrel akkor ez így nem biztos, hogy azt meg tudja oldani.
Fr nélkül szerintem a rendszer újrarakása nem sokat ér.[ Szerkesztve ]
-
frefe58
tag
Sziasztok!! Szeretném kérni a segitségeteket, hogy hol és hogyan tudom kikapcsolni a képernyőfedvényt mert azt irja hogy a Beállítások Alkalmazások menűben de itt nem találok semmi olyat amivel kilehet kapcsolni na meg ez a képernyőfedvény mit jelent?
-
Ákkk
addikt
válasz frefe58 #28382 üzenetére
Olyan programokat amelyek más eltakarására képessek.
Annak az alkalmazásnak az engedélyei között kell endgedélyezni amelyiknél ezt kiírja.
Itt Tudod:
Beállitások/Alkalmazások/Alkalmazáskezelő/Egyebek/Más alkalmaz......[ Szerkesztve ]
-
V.T.
aktív tag
Ota frissítés érkezett, letöltöttem de nem tudja telepíteni. Újraindul a telefon és kiírja hogy nem sikerült a telepítés látogassak el egy Samsung szervizbe.
Ez normális?
Knox számláló 1-en áll, de a beállításokban az eszköz állapota Hivatalos.
Ez kavarhat be neki? -
V.T.
aktív tag
Igen gyári rom volt rajta, azt raktam rá miközben ugrott a Knox. Így kaptam vissza a szervizből hogy nem volt rajta rendszer, de ezt leírtam már egyszer.
Most gyári rendszer van rajta, jelzett hogy van frissítés letölti, belég download módba de nem tudja telepíteni.
Nyilván nem fogom szervizbe vinni többet -
csabyka666
veterán
Üdv mindenki!
Miután az S6 Edge nem nyerte el a tetszésem, elképzelhető, hogy befizetek egy S6-ra, ráadásul ha minden jól megy, sikerül egy szolgáltatófüggetlen példányt megvásárolnom. Remélem, ez mentes lesz minden sallangtól, és ha jön rá frissítés, akkor nem kell várnom a saját szolgáltatómra...
Most, hogy letisztulni látszik végre a telefon-kérdés, az én kérdésem már csak az lenne, hogy van-e bármi rossz tapasztalatotok a készülékkel kapcsolatban? Nem használnám hatalmas igényű programok futtatására, viszont a munkámhoz fontos, hogy stabil és gyors telefonom legyen. Ezt persze megkapom a jelenlegi Lumia820-amtól is, de az appok nyűgjei miatt kénytelen vagyok váltani droidra. Viber, WhatsApp, Messenger, Skype, OneNote, e-mail figyelő, és a szokásos telefonos alapfunkciók futnának nonstop, emellett böngésznék, valamint YouTube-on zenét hallgatnék, netrádióznék, és a Runtastic PRO-val szaladgálnék, viszont semmi játékot nem telepítenék rá.
A kérdésem gyakorlatilag költői, a hardver nyilván bivalyerős, de mégis, van bármi olyan a felsoroltak között, ami kicsit is laggolásra késztetné a rendszert? WP-n nem volt jellemző a lagg, droidon sem fogom megtűrni, ezért nem is veszek olcsóbb telefont! Ugye jól tudom, hogy itt nem kell várni, amíg ezek az üzengetős appok szinkronizálnak? WP-n gyakorlatilag nem fut semmi ilyen a háttérben, ezért ha írnak valamelyiken, akkor állandóan meg kell nyitnia a programot, és amíg magához tér, az néha 15 másodperc - na ezt nem szeretném, nekem azonnal legyen ott minden.Továbbá, a készülékből csak LTE verziós van, igaz? LTE-ből sem engednék.
Aztán az érdekelne még, hogy jelenleg a Lumiámat egy hotmail-es e-mailcímmel használom, ide van szinkronizálva minden kontaktom, a OneNote jegyzeteim, a naptáram...mindenem. Ezt átvihetem probléma nélkül droidos környezetbe? Van gmail-es címem is, de ha egy mód van rá, nem bonyolítanám azzal a történetet, a gmail-es fiókomat csak levelezésre használom amúgyis, szóval nincs hozzárendelve eszköz. Megoldható ez?
Köszi a segítséget előre is!
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
spider80
őstag
válasz csabyka666 #28391 üzenetére
Szia! Annaknidején lumia 925-röl váltottam s6-ra. Nem fogod megbánni. Üzenöprogramok azonnal nyilnak,sokkal gyorsabb minden mint wp-n. Szerintem a hotmaileddel sem lesz gond.
Samsung galaxy A5 2017-> Honor 9 Glacier Gray-> iPhone 7 32GB Silver-> Samsung Galaxy S8 black 64 Gb-> iPhone 7 plus Silver 256GB-> Samsung Galaxy S9 coral blue-> Redmi Note 5 64GB Black-> iPhone 7 32GB Silver -> Mi 9 T black 64 GB -> iPhone SE 2020 64GB Black -> Samsung Galaxy A71 128GB Black
-
veterán
válasz csabyka666 #28391 üzenetére
Stabil és gyors,appok betöltése és futtatása gond nélkül fog menni,de apróbb laggok előfordulhatnak ritkán,de ez az android, képes bármilyen drága vason ilyesmire,de tényleg nagyon ritkán és tényleg nagyon aprók,nem fogsz sűrűn találkozni vele és agyérgörcsöt kapni.
Az általad felsorolt appokat röhögve viszi teló.Minden app azonnal szinkronizál,nem kell belépni az adott appba az értesítések megkapásához.
4G-s minden teló (G920F),nincs más fajta.
Minden windowsos cuccodat átviheted gond nélkül,egy rakat windowsos app alapjáraton ott van a telón (OneNote,Excel,Word,PP,One Drive).
Viszont a teló használatához kell a gmail-os cím,utána viszont hozzáadhatod a hotmail-ost is,nem kötelező utána használni a gmail-t,de kell a telóhoz.Amúgy ha innentől droidos felhasználó leszel,jobb ha a google-s accountba költözteted át a kontaktjaidat is,egyszerűbbé teszi az életed. -
csabyka666
veterán
válasz spider80 #28392 üzenetére
Köszi a választ! Reméltem, hogy gyors lesz, igazából a Lumia is szuper gyors (gyorsabb szerintem nem is lehet egy telefon, mert akkor már előbb jár, mint én ), csak ugye az alkalmazások miatt bajos a történet.
A szinkronizálós-konnektálós-várakozós megnyitásokkal még együtt tudnék élni, de azzal már nem, hogy sorra lövik le az alkalmazásokat, frissítés csak elvétve van, Viber meg Messenger amióta nálam van a telefon, nem frissült...de gondolom ex-WP userként tudod, mire célzok.Fagyással, laggolással egyáltalán nem találkoztál? Gondolok itt a képek közötti dinamikus lépegetésre, illetve a böngészésre. Appok stabilak? Nem lépkednek ki? Nagyon bennem van még a régi droidok botrányos ramkezelése a 4-es verziókból, azért vagyok bizalmatlan.
Ágdarálást, kaszálást, területtisztítást vállalok profi gépekkel! Elsősorban Zala megye és vonzáskörzete, de minden megkeresést meghallgatok. +36305633091
-
csabyka666
veterán
Köszi a választ neked is!
Ha nagyon szigorú vagyok magamhoz, WP-n is volt már vagy 2x akadás, nem is ezzel van a baj, hanem hogy pl kezeltem egy Galaxy A5-öt, böngészés közben is lassabban reagált, mint a 820-am, ez azért eléggé, khm, aggasztó, szóval mi lesz majd, ha futnak az említett appok, és még kevesebb szabad memória áll rendelkezésre?! Lehet, hogy sokan észre se vennék, engem kiidegelnek ezek az apró laggok.
És azt meg tudom tenni, hogy amikor a telefont élesítem, akkor a gmail-est adom meg, a kontaktokat, naptárat, OneDrive-ot viszont a hotmail-esről húzom be, és azokkal csak azt a címemet használom? Vagy ne bonyolítsam, és inkább írjam be manuálisan a többszáz telefonszámom, jegyzetem...csak és kizárólag a gmail-essel?
-
veterán
válasz csabyka666 #28395 üzenetére
Nem jól értelmezted.
Le tudod húzni netről az összes microsoftos cuccodat,nem nagyon kell kèzzel átirogatnod,használni is tudod őket rendesen,csak a teló használatához meg kell adnod egy gmailos email címet az elején.Ez kell a play áruházhoz,a google fotókhoz és pl a youtubehoz is.
Ide és innen szinkronizál automatikusan mindent,a hotmailos dolgokhoz külön app kell,kivéve a mailhez,azt viszi a gyári email kliens és gmail app is.
Bizonyos dolgok kényelmes használatához androidnál részben hozzá kell szokni a google acc használatához,pl a kontaktok automatikus le- és felszinkronjához kell a google acc,máskülönben erre appot kell használnod.
Amúgy pl a kontaktokhoz pc-s megoldás is van.
Hotmailből lemented,google contact-ba feltolod,a telón semmi dolgod vele,automatikusan lehúzza őket.[ Szerkesztve ]
-
sgeza
veterán
Semmiképp ne írogass semmit manuálisan, ha át akarod költöztetni a dolgaid, arra van korszerűbb megoldás. De egyébként azt is megteheted, hogy hagysz mindent a MS fiókodban, és onnan szinkronizálsz. Szerintem nem lesz vele gondod. A telefonnal meg végképp nem, ne aggódj, ultra gyors.
-
Kékes525
félisten
Az S6 dicséretébe én is beszállhatok, tényleg ultra gyors és stabil.
[ Szerkesztve ]
-
csabyka666
veterán
@ (#28396) Gixxer88, (#28397) sgeza:
Akkor nem variálok a microsoftossal. 90%-ban a kontaktok miatt fontos, a maradék 10% a OneNote meg a naptári jegyzetek, de azokat kézzel is át tudom írni, legalább átnézem, és ha kell, javítom őket.Az ilyen külön appos dolgokat hanyagolnám ugyanúgy, mint a rootolást meg a custom romokat. Én csak használni akarom azzal a stabilitással, amit a WP-nél megszoktam.
@ (#28398) Kékes525: Most már valaki írhatna negatívumot is.
Még egy kérdés, bár a döntésemet nem ez fogja befolyásolni, csak érdeklődöm. Olyanra van lehetőség, hogy a kontaktokhoz írok jegyzetet (pl honnan ismerem, milyen munkát vállaltam nála), és ha hív, akkor a neve mellett a jegyzet is megjelenik? Amíg csak pár új ismerős van havonta, addig nem probléma, de lassan kezdek az agyi kapacitásom határán lenni, és elég gáz, amikor tudom, hogy ismerem, aki hív, csak fogalmam sincs, mivel kapcsolatban beszéltünk korábban.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz csabyka666 #28399 üzenetére
Ahogy írtam,kontaktokat egyszer kell csak áttolni a google-ba,onnantól sima az utad.
OneNote app meg gyárilag ott van a telón,nem kell kézzel átirogatni a jegyzeteidet,csak be kell jelentkezned és mindened ott lesz.Negatívum kell?
Nem túl acélos üzemidő.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- BestBuy topik
- iPad topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- DIGI kábel TV
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
- Háztartási gépek
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest